- 3 Eylül 2010
- 1.050
- 2.394
- 333
- Konu Sahibi yenieleman
Facebook'tan dua bile paylasmiyorsun diyen adamla neyin munakasini yapacaksın neyi anlatacaksin... Bi de bu 50 yaş üzeri torun sahibi bir adam olacak... Bırak güzelim cok bosuna cabalamissin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah canım seni oyle iyi anlıyorum ki ben de yaşadım bunları. Insanın kişiliğine ahlakına ailesine laf edilmesi ne kadar ağır çok iyi bilirim. Eşinle sakince konuş anlat çünkü büyük ihtimalle eşini de dolduracaklar artık. Allah sabır versin ama altta kalmamışsın icindekileri soylemişsin helal olsun
Allah sabır versin sana bu aileyle işin var ..en azından esin arkanda ...ya ben ne yaparsa yapayım ben kötüyüm eşimin gözünde ailesi melek melek ...hatta kanatları olsa uçacaklar yani ...ben ise şeytanin çırağı
Allah sabır versin canım. Yuvan huzurlu olsun inşallah. Sen kendi yuvani düşün. Eşine sürekli annen şöyle yaptı baban bunu yaptı diye söyleme ailesi sonuçta hemen savunmaya geçer üzülürsun. Söyleyeceğin şeyleri karşı tarafa empati yaptırarak söyleyebilirsin . Benim annem sana böyle söylese üzülmez miydin demek gibi mesala.
Canım eşine de ki: sen evlatlarısın gider gelirsin ama onlar artık benim hiçbir şeyim değil benden gelmemi vs bekleme. Az çok din Diyanet biliyorsa zaten senin buna mecbur olmadığını bilir.
Okumadım hepsini içim kıyıldı. Görüşme evine de çağırma. Eşin isterse gitsin görsün ana babasını. söyle eşine onların lafını da yapmasın bi daha. Telefonla bile görüşme sen. Oldu bitti. Hamile halinle bu kadar tantanaya ne gerek var?
Hep aynı şey olur. Kv, kp hiçbirşey yokmuş gibi davranır ama içten içe kinlenip biriktirir, iyi yaptığını da kötü anlar, herşeyi fesatligina çekerler, senin yaptiklarin, çektiklerin asla görülmez ve sonunda patlar.
Facebook'tan dua bile paylasmiyorsun diyen adamla neyin munakasini yapacaksın neyi anlatacaksin... Bi de bu 50 yaş üzeri torun sahibi bir adam olacak... Bırak güzelim cok bosuna cabalamissin.
İnanın yazınızı okurken kendimi gördüm ki bende daha fazlası bile var. Hastanelik bile oldum.Neler çektim neler duydum gördüm hepsini birbir söyledim beni yalancı yaptı kayinvalide, kayınpeder inanmadı.birde görümce var uzaktan bile yetiyor 3u ayni kaptan yemek yerler. Allahtan eşim çok iyi biri her zaman arkamda durdu. Hic ezdirmedi. Ailemde arkamda durunca. Yaptıkları birgün ayaklarına dolandı. İnan şuan 9kat el gibiyiz. İste insanların yaninda yüz yüze bakabilecek kadar. Bana bu bile fazla ama yapacak birşey yok. Üstelik ayni binadayiz. Yapılanları asla unutamiyorum. İnan hic bir lafın da altında kalmiyorum. Hepimiz ana baba kuzusuyuz. Bize gelince kopek muamelesi. Kızlarına gelince prenses.tavrın net olsun boyle insanlar asla değişmezler. Bunu çok iyi anladım.
İnşallah. .. Allah boylelerini ıslah etsineşim arkamda olsa ne olur canım kayınvalidem çok akıllı bir insan. ben susarken bile insanları üzerime saldı şimdi konuşmöuşken neler yapar allah bilir.ben inanıyorum allah bizleri aklayacak inşallah.kötüler kazanmayacak
Doktora git gerginlik yasadigini soyle sancin varsa. Bir baksin.ben bu saatten sonra onlar hakkında konuşmayı düşünmüyorum.yeterinde günha soktukları yeterli. evet haklısınç. eşime söylediğim.çocuğuma bişey olursa ayağa kaldırırm onları fena yaparım dedim.kaç gündür korkuyorum tavan yapmış bir gerginlikle sancılarım var.hakları yok buna.eşimede söyledim onlar bu torunu haketmiyorlar
Doktora git gerginlik yasadigini soyle sancin varsa. Bir baksin.
Bi dahaki konuşmayı ses kaydı yap bence iki gün sonra laflarını çarpıtarak söylerlerse yada söylemediğin bişeyi söyledin derlerse elinde kanıt olsun ben öyle yaptım elimde ses kayıtları var 7 aydır hala duruyo
Haklısınız fakat her ne yaşanırsa yaşansın kocanızı düşünmeniz gerekiyor eşiniz şuan 2 ara bir derede bir taraf ailesi onu büyüten bu yaşa getiren bir taraf siz sevdiği kadın çocuklarının annesi olaylar şimdi sıcak fakat zaman geçtikçe bu tavrınız böyle devam ettikçe kocanızın sizden uzaklaşacağına emin olun sakın olmaya bakın olayları akışına bırakın zaten herşey olacağına varır fakat siz eşinizin ailesini kötüledikçe laf saydıkça barışmam dedikçe emin olun kocanızda zamanla ilk önce sizin ailenize tavır alır ve böyle gider olaylar büyür dediğim gibi sakinleşip bekleyin pozitif durun bu benim şahsı düşüncem.
Üzülmeyecek. Hamile karısına bunları yaşatanlara annem babam değişmez demeyecek hic mağdur edebiyatı yapmasına izin verme. Bugün üzülen yarın annesinin doldurusuna gelip aslan kesilir.