• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sonunda tartıştık :(

Bakın eğer bu insanlardan hoşlanmıyorsanız, daha önceden bir sıkıntınız varsa güne girmeyin böyle insanlarla. Ama yok bir sıkıntınız yoksa da gün annenizdeyse ona da el muamelesi yapmayın. Gruba da yazın ama özelden de söyleyin yani. Kayınvalideniz arada musubet yoksa gündeki herhangi bir kadın değil.
Sizi ısrarla araması ayıp. Ama bunca zaman karakterleri konusunda bir fikir edinmişsinizdir. Gerçekten hasta bile olsan uyuma diye mi arıyor yoksa düşüncesizlikten mi?
Şu konuşmalarda bu kadar büyütecek bir şey yok cidden. neden kayınvalideye yalancı dediğiniz bir konuşmaya dönüştü bilmiyorum. Yani yarın sizin de çocuğunuz evlenecek. gelin/damat eşinize sizin hakkınızda kötü niyetli yalancı dese eşiniz haklısın kızım öyledir benim karım mı der. Yoksa yanlış anladın mı der?
Dediğim gibi işi şu boyutlara taşıayacak kadar yalancı/kötü niyetli olduğunu düşündüğünüz insanlarla güne falan girmeyin. Arkadaşınız mı yok?
Yok aslında o kadar kötü değillerse eşinizin hatrına saygı çerçevesinde idare etmeye çalışın.

onunla aynı güne girmemin sebebi çabalamıyorsun dedikleri noktada aslında çabalıyor olduğum için girmemdi.yoksa ben günleri sevmem canım. bunca zaman evet fikir edindim düşüncesizlikten tabiki çünkü gitmedim. neden yalancı dedim çünkü kayınpederime kayınvalidemin beni kırdığı noktaları izah ediyorum her lafımın sonunda o çok iyi bir insandır o kimseyi üzmek istemez sorun sende diyor. bende ikimizin arasında geçen bir kaç olaydan bahsettim inkar etti bende yalan söylüyor baba dedim sende söylemiyor musun dedi. oraya öyle geldik yani :KK43: ben görşmeyi düşünmüyorum

yahu manyak misin? karnindakine yazik deger mi?
topla kendini sallama. evladina Esine bak. esin senin yanindaysa tamam. ama sana tavsiye onlar anlatmadan senanlat.

ben anlatmak isterim tabiki ama onlar eşim kaçta çıkacaksa tak diye o saatte arıyorlr :( bütün bu kavgam çocuğum için zaten :(

ben anlatmak isterim tabiki ama onlar eşim kaçta çıkacaksa tak diye o saatte arıyorlr :KK43: bütün bu kavgam çocuğum için zaten :KK43:
ozaman esini ara anlat. yasadim bak.oradan biliyorum bir para mevzusund para konusuna beni karistirmayindedim sadece ve hemen esimi aradim durum boyle boyle diye. ben kapattiktan sonra kv aramis aglayarak papyon beni karistirmayin dedi diye. esim de biliyorum ben demis bir andaaglamaktan vazgecmis ki o zaman daha 4 aylik evliydik ozaman annesinin yuzunu gorsu esim. ara anlat ilk senden duysun yoksa cok canin yanar. hamilesin bir de yazik.

onunla aynı güne girmemin sebebi çabalamıyorsun dedikleri noktada aslında çabalıyor olduğum için girmemdi.yoksa ben günleri sevmem canım. bunca zaman evet fikir edindim düşüncesizlikten tabiki çünkü gitmedim. neden yalancı dedim çünkü kayınpederime kayınvalidemin beni kırdığı noktaları izah ediyorum her lafımın sonunda o çok iyi bir insandır o kimseyi üzmek istemez sorun sende diyor. bende ikimizin arasında geçen bir kaç olaydan bahsettim inkar etti bende yalan söylüyor baba dedim sende söylemiyor musun dedi. oraya öyle geldik yani :KK43: ben görşmeyi düşünmüyorum

En mantıklısını yapıyorsunuz. Çok yüz göz olunmuş çünkü.
Günün kaç ayı kaldı?
Sizin sıranız geçti mi?

ozaman esini ara anlat. yasadim bak.oradan biliyorum bir para mevzusund para konusuna beni karistirmayindedim sadece ve hemen esimi aradim durum boyle boyle diye. ben kapattiktan sonra kv aramis aglayarak papyon beni karistirmayin dedi diye. esim de biliyorum ben demis bir andaaglamaktan vazgecmis ki o zaman daha 4 aylik evliydik ozaman annesinin yuzunu gorsu esim. ara anlat ilk senden duysun yoksa cok canin yanar. hamilesin bir de yazik.

haklısın onunda kafası karıştı artık.sen başka anlatıyorsun onlar başka anlatıyor diyor sürekli

evet ay kalmadı iki hafta sonra son kişi. onada gitmekte kararsızım çünkü oda benim annem

Allah hepinizi bildiği gibi yapsın. :mad: Anneniz de mi var günün içinde.:skandal:

Yahu mesafe candır. neyi ispatlayacağım diye böyle yaptınız anlamıyorum ki?

Evet durum ters olmuş. Şimdi kv gidecek mi o güne? Siz gittiniz ona gelmedi ona gitti olur. Anneniz halden anlar bence. Ona da gitmeyin de şu gün bir bitsin.

Allah hepinizi bildiği gibi yapsın. :mad: Anneniz de mi var günün içinde.:skandal:

Yahu mesafe candır. neyi ispatlayacağım diye böyle yaptınız anlamıyorum ki?

Evet durum ters olmuş. Şimdi kv gidecek mi o güne? Siz gittiniz ona gelmedi ona gitti olur. Anneniz halden anlar bence. Ona da gitmeyin de şu gün bir bitsin.

evet annem anlar diye gitmeyi düşünmüyorum bende. neyi ispatlayacağım. onlarda şöyle bir düşünce var bir aileyi seviyorusan 7<24 onunla olmalısın.babamlar bundan bıktı ve ilişkiyi kesti. kayınvalidem anneme ısrar etti bizim güne gir diye ben sonradan girdim.annemlik bişey yok aslında o önceden vardı.

Cahille girme münakaşaya
Ya sinirini zıplatır tavana
Ya da yazık olur adabına demişler

Laf sahibinde batar kayınvalıdem yalan soyluyor kotulukten beslenıyor tarzı konusmaları ben ne olursa olsun kayınbabama diyemezdım

Bugun ilk atesı fıtılledıklerınde onları cıddıye almak yerıne suan musaıt degılım bunları sonra konusuruz bellikı yanlıs anlasılmalar var ıyı gunler deyıp kapatsaydınuz ve esınıze devretseydınız keske

Hamılelıkte ekstra duygusallıkta oluyor uzulmeyın bebıse de canınızada yazık
Gelır gecer bu gunler
Ama kendınızı haklıyken haksız duruma dusurmeyın

Öyle olmaz. Bu sefer her şeyde hamileliğini bahane ediyor biz hiç doğurmadık gibi şeyler derler. Sen anlık çözüm üret

çözüme gerek kalmadı ki canım bugün ipler koptu ben onca duyduğum laftan sonra görüşmem ki. çocuğuma yazık o aileyi nasıl örnek alabilir kendisine. çocuğuma acısalardı bugün yaşanmazdı zaten boşversene :(

Cahille girme münakaşaya
Ya sinirini zıplatır tavana
Ya da yazık olur adabına demişler

Laf sahibinde batar kayınvalıdem yalan soyluyor kotulukten beslenıyor tarzı konusmaları ben ne olursa olsun kayınbabama diyemezdım

Bugun ilk atesı fıtılledıklerınde onları cıddıye almak yerıne suan musaıt degılım bunları sonra konusuruz bellikı yanlıs anlasılmalar var ıyı gunler deyıp kapatsaydınuz ve esınıze devretseydınız keske

Hamılelıkte ekstra duygusallıkta oluyor uzulmeyın bebıse de canınızada yazık
Gelır gecer bu gunler
Ama kendınızı haklıyken haksız duruma dusurmeyın

canım eşimi ailsini tanıyalı 2 yıla yaklaşmışızdır heralde. ya o zaman zarfında bir kez haksızız demediler.hep suçlu biziz veya başkaları.yok o hırsız yok i allahsız.ya bu konuşmaları yapan insanlar bir süre sonra gözünden düşüyor insanın.hep sizmi mükemmelsiniz yahu diyesi geliyor. o yüzden söyledim pişman değilim çünkü onun kötülükten beslendiğine çok şahit oldum ne yazıkki

canım eşimi ailsini tanıyalı 2 yıla yaklaşmışızdır heralde. ya o zaman zarfında bir kez haksızız demediler.hep suçlu biziz veya başkaları.yok o hırsız yok i allahsız.ya bu konuşmaları yapan insanlar bir süre sonra gözünden düşüyor insanın.hep sizmi mükemmelsiniz yahu diyesi geliyor. o yüzden söyledim pişman değilim çünkü onun kötülükten beslendiğine çok şahit oldum ne yazıkki
Aynından bende de var basımda
Hıc gorusmuyorum
İster ölsün ister kıyamet kopsun dönüp bakmıyorum
Bı sure sonra zehırlerı kendılerını zehırlıyor

Onunde coook uzun zaman bi ömür var
Cıddıye alma inanki üzüldüğünle kalıyorsun
Hıc konusma gorusme en guzeli
Kafan kulagın rahat eder

Aynından bende de var basımda
Hıc gorusmuyorum
İster ölsün ister kıyamet kopsun dönüp bakmıyorum
Bı sure sonra zehırlerı kendılerını zehırlıyor

Onunde coook uzun zaman bi ömür var
Cıddıye alma inanki üzüldüğünle kalıyorsun
Hıc konusma gorusme en guzeli
Kafan kulagın rahat eder

ben allaha havale ettim. burnumdan getirdiler. ben önüme bkmak istiyorum ya benim bi okulum bir ortamım bir hayatım vardı yok hiçbiri kalmadı .devam edeceğim kaldıığm yerden allahın izniyle
.diyorum zaten allahım beni ve ailemi sen öyle bir akla ki kendini savunacak onu savunacak kimse kalmasın.

Ah canım seni oyle iyi anlıyorum ki ben de yaşadım bunları. Insanın kişiliğine ahlakına ailesine laf edilmesi ne kadar ağır çok iyi bilirim. Eşinle sakince konuş anlat çünkü büyük ihtimalle eşini de dolduracaklar artık. Allah sabır versin ama altta kalmamışsın icindekileri soylemişsin helal olsun

eşim şuan iş yerinde çalışıyor morali bozulur diye gidip anlatmadım . evet benim haklı olduğumu biliyor ama ailesinin bu anlayışsızlıklarına da çok üzülüyor
Üzülmeyecek. Hamile karısına bunları yaşatanlara annem babam değişmez demeyecek hic mağdur edebiyatı yapmasına izin verme. Bugün üzülen yarın annesinin doldurusuna gelip aslan kesilir.

Hep aynı şey olur. Kv, kp hiçbirşey yokmuş gibi davranır ama içten içe kinlenip biriktirir, iyi yaptığını da kötü anlar, herşeyi fesatligina çekerler, senin yaptiklarin, çektiklerin asla görülmez ve sonunda patlar.

Okumadım hepsini içim kıyıldı. Görüşme evine de çağırma. Eşin isterse gitsin görsün ana babasını. söyle eşine onların lafını da yapmasın bi daha. Telefonla bile görüşme sen. Oldu bitti. Hamile halinle bu kadar tantanaya ne gerek var?

Adama kariniz yalanci demissiniz size mi inanicak bilmem kac yillik karisina mi hepsini okumadim ama siz boyle cookkkk kavga edersinizz

Canım eşine de ki: sen evlatlarısın gider gelirsin ama onlar artık benim hiçbir şeyim değil benden gelmemi vs bekleme. Az çok din Diyanet biliyorsa zaten senin buna mecbur olmadığını bilir.

Back