- 25 Mart 2012
- 1.185
- 362
- 323
- Konu Sahibi yenieleman
Bakın eğer bu insanlardan hoşlanmıyorsanız, daha önceden bir sıkıntınız varsa güne girmeyin böyle insanlarla. Ama yok bir sıkıntınız yoksa da gün annenizdeyse ona da el muamelesi yapmayın. Gruba da yazın ama özelden de söyleyin yani. Kayınvalideniz arada musubet yoksa gündeki herhangi bir kadın değil.
Sizi ısrarla araması ayıp. Ama bunca zaman karakterleri konusunda bir fikir edinmişsinizdir. Gerçekten hasta bile olsan uyuma diye mi arıyor yoksa düşüncesizlikten mi?
Şu konuşmalarda bu kadar büyütecek bir şey yok cidden. neden kayınvalideye yalancı dediğiniz bir konuşmaya dönüştü bilmiyorum. Yani yarın sizin de çocuğunuz evlenecek. gelin/damat eşinize sizin hakkınızda kötü niyetli yalancı dese eşiniz haklısın kızım öyledir benim karım mı der. Yoksa yanlış anladın mı der?
Dediğim gibi işi şu boyutlara taşıayacak kadar yalancı/kötü niyetli olduğunu düşündüğünüz insanlarla güne falan girmeyin. Arkadaşınız mı yok?
Yok aslında o kadar kötü değillerse eşinizin hatrına saygı çerçevesinde idare etmeye çalışın.
onunla aynı güne girmemin sebebi çabalamıyorsun dedikleri noktada aslında çabalıyor olduğum için girmemdi.yoksa ben günleri sevmem canım. bunca zaman evet fikir edindim düşüncesizlikten tabiki çünkü gitmedim. neden yalancı dedim çünkü kayınpederime kayınvalidemin beni kırdığı noktaları izah ediyorum her lafımın sonunda o çok iyi bir insandır o kimseyi üzmek istemez sorun sende diyor. bende ikimizin arasında geçen bir kaç olaydan bahsettim inkar etti bende yalan söylüyor baba dedim sende söylemiyor musun dedi. oraya öyle geldik yani ben görşmeyi düşünmüyorum