Arkadaşım seni canı gönülden tebrik ederim.Seni takip ediyordum,sanırım seninle aynı gün bırakmıştım,18şubat bırakma tarihimdi.Ortalama 12yıl içmiştim ve günde ort 1paket içiyordum,ciddi anlamda ilk deneyimimdi.38 gün içmedim,evet çok zor anlar geçirdim ama artık alışmaya başlamıştım sigarasız bir hayata dediğim anda 38.günde gereksiz bir fasıl yüzünden başladım p.tesi günü ve kaç gündür geri bırakmaya çalışıyorum.Dedim dün yine bırakcam başaramadım,bugün dedim başlatayım süreci yine olmadı...Kendime öfkemden çıldırıyorum..Böyle olmamalıydı,hadi oldu madem dün bırakcam dediğim anda bırakmalıydım..Sebep göstermek çok saçma ama kayınvalidemler gelmeseydi bu süreçte,ruhumu daraltmasalardı senin gibi 43.günüm diyebilecektim..En kısa zamanda yine bırakmak istiyorum çünkü sigarasız hayat inanılmaz güzel..Kokusuz,huzurlu,sağlıklı,dinç bi yaşam...Bu hafta çok yorgun geçirdim,benim için çok yorucuydu ama içmeseydim bu kadar yorgun hissetmeyecektim.Gergin olduğumda uyku düzenim bozulur,uyumakta güçlük çekerim..Ama bıraktığımda çok rahat uyuyordum.Pazartesiden beri belki stresten,belki sigaradan uykusuzum..Sayacak çok şey var yani..Aman sakın arkadaşım canım istiyor falan deme..43.gün çok güzel ve uzun bir süreç.Emre Üstünuçar adlı bir terapist şöyle diyor:''aklıma geliyor demek canım istiyor demek değildir bıraktıktan sonra.Aklınıza gelmesi çok normal,beyniniz normal bir davranış sergiliyor,yıllarca yaptığınız bir alışkanlıktan bi anda kendinizi soyutluyorsunuz.'' O yüzden canımız istemiyor aslında aklımıza geliyor..Bu bilinçle yaklaşınca da atlatmak daha kolay oluyor..Umarım yeniden bu kervana katılır,ben de sizden biri olurum,o günün gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum..