canım geçmiş olsun ben de 25 ocakta olmuştum 53. günüm sanıyorum ki.. benim şişliklerim indi baya, herhalde daha inmezler, bilemiyorum... o dediğin meme ucu asimetrisi bende de var.. sol meme ucum daha aşağıda duruyor, ilk günlerde anlamamıştım ancak sonradan daha belirgin hale geldiler.. benim sorunumun kaynagını buldum.. sağ protezim daha aşağıya konmuş gibi... bu nedenle sağ meme ucum yukarıda sol meme ucum aşağıda kalmış.. yani şöyle açıklayayım birde: sağ meme ucumla meme altçizgim arasındaki mesafe daha fazla.. protez daha aşağıda oldugu için, protezin alt kısmıyla meme ucu mesafesi de fazla duruyor.. ötekinde de protezle meme ucum arasındaki mesafe daha az.. yani bu da meme ucumu daha aşağıda görünmesine neden oluyor.. Bİraz karışık oldu sanırım :) neyse ; ben doktoruma 1. ay sonundaki kontrolümde söyledim ama kocan farketmez merak etme sen çok inceliyorsun dedi bana.. ben bir daha ameliyat olmak istemiediğimden takmıyrum, arkadaşlarıma gösterdiğimde aman boşver sen inceliyorsun falan diyorlar ama tabi insan yine de kafaya takıyor az da olsa.. valla eski haline göre süperler o nedenle sallamıyacağım..