• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda oldu ameliyatım kızlar ama küçük gibi bunlar :(

canım bana mı dedin emin olamadım ama yine de anlatayım dedim. ben yıllardır bu ameliyatı düşünüyordum çünkü hiç memem yoktu ve devamlı destekli sütyenle geziyordum. çok ezik bir şey gerçekten insan kendini çok kötü hissediyor destekli sütyenle. ama yatarken bile çıkarmıyordum çünkü kendi görüntümden kendim rahatsız oluyordum. para biriktirdim yaklaşık bir sene kadar. önce boğaziçi tıp merkezinde olmak istiyordum ameliyatı çünkü orası hem fiyat olarak baya ucuz 5bin tl ve kadın bir doktor çalışıyordu ismi yanlış hatırlamıyorsam tuğba erdoğan mıydı neydi, ben de örtülü olduğum için kadın doktora ameliyat olmak istiyordum. sonra öğrendim ki o doktor artık orada çalışmıyormuş vee yeni çalıştığı yerde ameliyatlar 7 binmiş vesaire :) başımdan aşağı kaynar sular döküldü tabii çünkü biriktirdiğim para yetmiyordu baya bi süre daha para biriktirdim o yüzden. ben istanbul'dayım o yüzden istanbul'daki doktorlarla görüştüm. aylin bilgin karabulut'la görüştüm fiyatı 9.5bindi. bana en fazla 300 cc koyabileceğini söyledi meme altı kesisiyle. ben de meme altı kesisi istemiyordum iz sebebiyle, ayrıca 300 cc de istemiyordum küçük olur diye ve fiyatı çok yüksek buldum, bir dee yaptığı memeleri beğenmedim hiç :) o yüzden bu doktoru eledim ve çok üzüldüm çünkü kadın doktor istiyordum ve aylin hanım profesör. çok sempatik birisi bu arada. ama gösterdiği hasta fotoğraflarında hastaların yüzü görünüyordu :KK43: olacak iş değil bence. neyse sonra hasan fındık'la görüştüm hasan fındık da bana meme ucu kesisi istediğim için meme ucundan yapabileceğini ama minyon olduğum için 300 cc civarı takacağını söyledi, fiyat 9 bin. hasan fındık bence mükemmel bi doktor gerçekten çok da ilgili. ama 300 cc dediği için ona da olmadım. zekeriya kul'la da görüştüm o da çok iyi bir doktor gerçekten kanım çok ısındı ona :) o da küçük cc söyleyince eledim. fiyatı 7 bin. sonra bülent tekerekoğlu'yla görüştüm o 375 cc civarı koymayı kabul etti ama meme ucundan asla ameliyat olamazsın meme ucun çok küçük dedi. meme altından yapacağını söyledi. ben de meme altından istemediğim için onu da eledim maalesef. onun fiyatı da 7 bin :) sonra prof fuat yüksel'le görüştüm. 400 cc'yi meme ucundan takacağını söyleyince tamam işte bu dedim :KK14: sonunda :KK76: öncesi sonrası fotoğrafları da gerçekten çok beğendim direkt ameliyat tarihi aldım :KK70: :KK70: fiyat 7 bindi bir profesöre göre çok uygun cidden. sitede pek bilgi yok hakkında baya baktım ben pek bişey göremedim ama çok fazla hastası vardı muayenede kimse hiçbişey yazmıyo nete demek ki. sonra da ameliyat oldum, ameliyattan sonra epey acı çektim uzun süre kendim yatıp kalkamadım göğsümde çok büyük bir baskı vardı ve de göğüs kaslarım kasılıyor canım çok acıyordu :) 2 3 hafta kadar böyle acılar içinde geçti. ben bu süreci çabucak atlatırım sanıyordum ağrı eşiğim yüksek benim diyordum ama yatmak ayrı işkence kalkmak ayrı işkence, diş fırçalamak, yemek yemek, tuvalete gitmek, hepsi ayrı ayrı aşılması gereken bölüm canavarı gibiydi. ama sonrasında avrupa turuna çıktım bikaç gün önce döndüm ve şu an ameliyat olalı 1 ay oldu. :confused: çok şükür şimdilik bir sıkıntım yok inşallah da hiç olmaz. benim bu kadar uzun süre çok acı çekmemin sebebi meme dokum sıfır olmasına rağmen 400 cc takılması. doktor da minicik yere kocaman şey koyduk dedi acıması çok normal demişti. :KK75:

baya uzun anlattım ama ameliyat sürecimi anlatmak istiyordum zaten insanlar google'a doktor adı yazıp geliyor herkese bilgi olmuş olsun. ben az okumadım her şeyi döndürüp döndürüp doktor arama sürecinde :KK70:
Beni de izlermisiniz lütfen

Ya bende 16 kasimda olacagim.buradaki bayanlar 300-350 cc tavsiye ediyor ama doktor 250-275 dusunuyor.o kadar da ısrar ediyorum ama bakalim nasil olacak.
Sonucta olmusken buyuk olsun demi ama

Ya bende 16 kasimda olacagim.buradaki bayanlar 300-350 cc tavsiye ediyor ama doktor 250-275 dusunuyor.o kadar da ısrar ediyorum ama bakalim nasil olacak.
Sonucta olmusken buyuk olsun demi ama
Bence burada yazılanlara aldanmayın herkesin yapısı farklı omuz genişliği beli baseni doktorunuzu dinleyin benimde 275 ve gayet dolgun oldu daha fazlası yakışmazdı hantal gösterirdi içiniz rahat olsun bence önemli olan yakışanın olması

Bence burada yazılanlara aldanmayın herkesin yapısı farklı omuz genişliği beli baseni doktorunuzu dinleyin benimde 275 ve gayet dolgun oldu daha fazlası yakışmazdı hantal gösterirdi içiniz rahat olsun bence önemli olan yakışanın olması
Doktor karar verecekmis.
Doktorum sporcu sutyenini adidas tan al dedi bana.kizlar siz hangi marka aldiniz.buradan arastidgim kadar fila ile ayyildiz tavsiye ediyorlar.bide kac beden kangi cup alacagim bilmiyorum

Canım bende 275 düşünüyorum ama fotoğrafım var bi bakarmisin sana benziyomu. Bende seni gorebilirmiyim canım varsa foto

arkadaşlar bende düşünüyorum ameliyat olmayı. ama sadece buradan okumakla içim rahat etmiyor. şöyle bir arkadaşım olmuş olsa ve onda herşeyi görseydim diye düşünüyorum. sezaryanda kırk gün yataktan kendim kalkıp yatamadım. yine öyle şeyler olur diye korkuyorum.
birde burada izlemeye almak ne demek nasıl alınıyor. ameliyat olan arkadaşların resimlerini nasıl görebilirim. daha çok şey yazılacak şey var merak ettiğim.

benide takip edermisin bugün randevü aldım doktordan.
zonguldakta prof. eksal kargı dan. hiç ameliyat olan,tanıyan, görüşen var mı acaba. lütfen yardım.

Back
X