Geçmiş olsun canım. Kaç cc koyuldu. Bende salı günü olacam ameliyat 350 cc düşünüyor doktor küçük olur mu acaba diye düşünüyorum bende.Ayın 23'ünde ameliyat oldum. Ama ödemli hali buysa ve daha da küçülecekse hiç değmemiş ki bence çektiğim acılara
Şimdi bandajlı, pazartesi sargıları açacak. O zaman fotoğraf koymayı düşünüyorum canım.Fotoğraf görebiliyor muyuz? Daha çok erken ayrıca, ödemler inince asıl meme ortaya çıkıyor.
Belki yerlesirse tam yerine daha dolgun durur bilemiyorum canım ya üzüldüm o kadar acı çekip bide istediğin gibi olmaması zor bir durumTeşekkür ederim canım, 275 cc koydu mentor high profil. Ben kenarlardan filan sarkmasın belli olmasın demiştim protez. Çizim yaparken senin göğüs çapın küçük max 275 cc koyabiliriz doğal durması için dedi doktor, öyle de yaptı ama küçük görünüyor bunlar
275 büyük bir protez değil zaten ama öncesinde var olan meme dokusuna göre büyüklüğü değişir. Ödem inip protezler de yerine yerleşince daha dolgun görünüyor.Teşekkür ederim canım, 275 cc koydu mentor high profil. Ben kenarlardan filan sarkmasın belli olmasın demiştim protez. Çizim yaparken senin göğüs çapın küçük max 275 cc koyabiliriz doğal durması için dedi doktor, öyle de yaptı ama küçük görünüyor bunlar
Umarım öyle olur canımBelki yerlesirse tam yerine daha dolgun durur bilemiyorum canım ya üzüldüm o kadar acı çekip bide istediğin gibi olmaması zor bir durum
Benim göğüs altı ölçüm 72 cm göğüs üstü ameliyat öncesi 81 cm idi. Boyum 167 cm, kilom 50. Doktor vücudun ince abartı dururdu 275 cc den fazla koysaydık dedi. Umarım dediğin gibi olur canım protezler yerine oturunca275 büyük bir protez değil zaten ama öncesinde var olan meme dokusuna göre büyüklüğü değişir. Ödem inip protezler de yerine yerleşince daha dolgun görünüyor.
Zaten doktorum 300 cc komik durur dedi. 350 den aşağı düşünmüyor göğüs kafesim geniş 450 cc ye kadar alabilir dedi. Ama çok büyük de istemiyorum. Off çok zorUmarım öyle olur canımSen de iyi düşün, konuş doktorunla. 300 cc den aşağı koymasın bence
Fiziğin nasl kuzu, boyun kilon?Zaten doktorum 300 cc komik durur dedi. 350 den aşağı düşünmüyor göğüs kafesim geniş 450 cc ye kadar alabilir dedi. Ama çok büyük de istemiyorum. Off çok zor
168 boy 63 kiloFiziğin nasl kuzu, boyun kilon?
Canım geçmiş olsun. Bana da 295 cc protez takıldı. Benim de şişlikler hafif inince gözüme küçük görünmeye başladı. Bir de korse kullanıyorum şimdi. Korse baskı mı yapıyor acaba diyorum. Korse çıktıktan sonra, protez de yerine yerleşince, genleşir, şişer mi acaba silikon. Benim de tek umudum bu :) Yoksa çekilen acılara değmeyecek gerçekten.Teşekkür ederim canım, 275 cc koydu mentor high profil. Ben kenarlardan filan sarkmasın belli olmasın demiştim protez. Çizim yaparken senin göğüs çapın küçük max 275 cc koyabiliriz doğal durması için dedi doktor, öyle de yaptı ama küçük görünüyor bunlar
ne kadarlık silikon 300 müAyın 23'ünde ameliyat oldum. Ama ödemli hali buysa ve daha da küçülecekse hiç değmemiş ki bence çektiğim acılara
Aynen işte, ben de sporcu sütyeni baskılıyordur belki dolgunlaşır diye teselli ediyorum kendimi canımCanım geçmiş olsun. Bana da 295 cc protez takıldı. Benim de şişlikler hafif inince gözüme küçük görünmeye başladı. Bir de korse kullanıyorum şimdi. Korse baskı mı yapıyor acaba diyorum. Korse çıktıktan sonra, protez de yerine yerleşince, genleşir, şişer mi acaba silikon. Benim de tek umudum bu :) Yoksa çekilen acılara değmeyecek gerçekten.
Klimayı açıp oturuyorum evde çok soğutmadan canım, idare ediyorum bir şekilde.Canım havalar sıcak zorlanıyor musun?
Yok işte 275 cc takıldıne kadarlık silikon 300 mü