- 10 Şubat 2017
- 290
- 380
- 53
- Konu Sahibi Queenkingg
-
Zaten hep maske olur bunların suratındaSafsarisin
Bir insan neden oğlunun yuvasını yıkmak karısından ayrmak ister neden gelinini hiç bir sorun yokken oğluna kötüler. Bir benim değil oğullarının da canı acıyacak oysaki. Kavga esnasında kp eşime bebi göstererek bunu sen buldun sen istedin sen değil miydin ben illa o kızla evlenicem diye ortalıgı inleten dedi. O an anladım ki beni değil kendi istedikleri biri olsun istemişler. Oysaki hep beni çok sevdiklerini kızları gibi gördüklerini söylerlerdi.
Diğer torunlarını oğlunu göremiyorlarken bile bile neden eldekinden de olmak isterler
C ChillOutt eşim gündüz işte akşamları da yanıma gelip gece uyumaya başka bir eve gidiyor , normal dayalı döşeli kendine ait sayılacak bir ev ama ben gidip orada kalamıyorum hem kalorifer acısından sıkıntılı hemde kv kp orda kalınca gündüz çıkıp gelip kv çıkartabilecek potansıyeldeler, bebekle yanlız basıma kalamam mahalle biraz ıssız cogu ev sahibi avrupada yaşıyor,annemlerde kalmayı kendim istedim eşim teklif etti . Annemler de gerçekten çekindiğini bildiğim için ses etmiyorum. Allah izin verirse yakın zamanda evimizi alıp tasıyacaz
Dogumunuzdan neden etkilendi? Cocuk ikinizin doguran siz. Ee pasama ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?