Sonunda o aydınlanma geldi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En çok da evlenip çocuk sahibi olup da bunları yaşamadığıma dua ediyorum. Sonra o cocugun hali ne olurdu? EN azından şimdi tek başıma bu sorunun üstesinden gelmeye çalışacagım.

Siz cevabı diğer arkadaşa yazmışsınız ama kendime de pay çıkarttım. Ben sevgililikte en güzel şeyleri bile yaşayamadıysam dediğiniz gibi evlilikte bundan kötü olacaktır. Onun akrabaları düzelir barışırsınız diyor ama düzelse ne olacak? Yine bir süre eski samimiyetimize dönmek için geçecek peki ben neye göre bu insan ile evlenmeye karar vereceğim? Onca yaşanmışlıktan sonra beni bir ömür bu adam mutlu eder nasıl diyebilirim?

Hem konu sahibinin hem de benim yaşadıklarımız bizim biran önce bu ilişkiden kurtulmamız gerektiğini gösteriyor

lütfen bu kesin tavrı nasıl koyabilirim

Tavır koyma hayatından çıkar gitsin...

Kendime öyle kızgınım ki bunları nasıl yaptım ben diyorum

Kızgınsanız saniye harcamayın. Resmen çocuk büyütmeye devam sizin durum. İnsanlar kendi hatalarından iyi yetiştiyse, vicdanı varsa ders alır yoksa zaten değişmez. Kişinin ahlakı, kişiliği değişmez. Adam hata olarak bile görmez ki.

Sorunluysa kaç abla tavsiyesi
Yapılan fedakarlıklar verilen emekler sonra yapmasaydın olur
Ailesiyle sevgilisi yada eşi arasında Denge kurmak erkeğin işi
Herkesin ailesi kendine değerli
Şehzade havaları kime ya bunlar kim ?
Çok önemli nüfuslu olurlar anlarım da sıradan insanların böyle kendilerini büyük görmesine dayanamıyorum !
Bide oğullarına kimseyi beğenmezler yaparsın yaparsın eksik derler kız kaçınca da pişman olurlar !
Nefret ediyorum şu kültürlerinden
Bir Türk erkeğiyle sevgiliysen ailesiyle de sevgili oluyorsun hatta anne baba yetmiyor kuzen ,kardeş ,yenge amca dayı bu nedir ya
Lütfen kızlar srsininizi çıkarın ezdirmeyin kendinizi
Güç bizde artık !
Bu saçma düzeni biz yıkamazsak kim yıkacak!!!

Aman aman yakma kendini ana kuzusu aileci insanlarla...
Aylarca senelerce ailesinin gozune girmeye calisirsinda asla giremessin. Boyleleri o kisilikde oluyolar.
Evlenmemissin bile bence hicccc ugrasma. Ayni insan benim basimda vardi.
Benim aileme deger vereceksin diyip duruyo, veriyodum ama genede gormuyolardi esimde aileside. Uzak dur bence

Sana gelen aydinlanma ona gelmeyecek emin ol. En iyisini yapmissin o degismez degisse de bir sureligine olurr..

kesin tavrını koymuşsun ki zaten.
sadece kararlı ol, aynı şekilde sürdür tavrını.
yakında anlar elindekini kaybetmek üzere olduğunu.

Aydınlanma ile yeniden doğan ben aynen böyle düşünüyor ama kalbim diyor ki kaç seneniz geçmiş sana aydınlanma geldiyse ona da gelebilir tavrını kendini kesin belli et olmazsa bitir

O kaç seneniz geçmiş diyen kalbi boşverin siz.
O duyguya psikolojide “sunk cost fallacy”/“batık maliyet yanılgısı” denir, araştırın acemi yatırımcının baş belasıdır felakete götürür. Zararı yer yer oturursunuz.

Bu saatten sonra bu ilişkiye yatırım yapmayın.
Ayrılık konuşması zaten yapılmış, aramayın sormayın yeter. Oturup açıklama yapmanıza bile gerek yok.

Aydınlanma ile yeniden doğan ben aynen böyle düşünüyor ama kalbim diyor ki kaç seneniz geçmiş sana aydınlanma geldiyse ona da gelebilir tavrını kendini kesin belli et olmazsa bitir
Bu aydınlanma gelmiş haliniz mi? Diyelim o adama da aydınlanma geldi. Eğer size geldiği gibi gelirse demek ki o da sizinle uğraşmak istemez ve ayrılır mantıken.

o yaşta ne ciddisi ne evliligi ne gelinlik yapmasi.
hayatinizin en güzel yillarini elin adamina anasina harcamissiniz tabi fazla gelir bunyenize boyle ilişki.
daha kendiniz çocukken başkasina annelik yapmaya calışmak falan.
ergenlikten tam anlamiyla cikinca aydinlanma gelmis o aydinlanmayi surdur kurtar kendini bu bohem hayattan.
18 yasinda ciddi iliski icerisinde oldugunu sanan insanlar daha akli selim olmaya baslayinca hayatina girmesini istedigi insanin daha farkli olmasini istiyor işte tercihler değisiyor yani.

Ben evliyim, kaynanama o kadar yapmıyorum be kuzum:)) boşver ayrıl gitsin çok acı çekersin sen. Daha evlenmeden o ne öyle. Evlenirsen eğer, "sürekli annemi ara, anneme git, ablamı ara, onu ara, bunu sor, hizmet et" diye diye ömrünü yer. Şu an acı çekmen ileride çekmenden daha mantıklı geliyor bana. Ki boşver bu adam için acı bile çekme. Tüm fedakarlığı sen yapmıssın. Karısı bile değilsin, ne o öyle ana kuzusu, gitsin anasına kendisi hizmet etsin..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…