- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.571
- 108
Aslında şöyle ki annesi de o tartışmada aydınlandı ilk defa ben karışmak istemiyorum beni katmayın siz aranızda çözün dedi. Sonrasında bilmiş bilmiş konuşmayı bıraktı. Bana karşı kötü biri hiç olmadı hakkını yiyemem onu bu karmaşaya ben dahil ettim zaten. Ama bi yandan da ortada bişey varsa bu sadece benim suçum değil diyorum her suçum kendime yükleyip yine aynı köle olmak istemiyorumZararın neresinden dönsen kar demişler. Ara verme direk ayrıl. Adam kendisi aydınlansa bile evlenince o aileyle nereye kadar nasıl idare edeceksin? Sonradan üzüleceğine şimdi doğru olanı yapıp kendine iyilik yap.
Çok teşekkür ederim hemen yapıcamOrtada söz,nişan vs. ciddi bir durum olmadan aileyle bu kadar yüz göz olmak çok büyük hata.Aynı hatayı bende yaptım annesi bize karışma hakkını buldu kendinde mesajlarımıza kadar okudu vs. Size tavsiyem alın elinize bi kağıt kalem kağıdın bi tarafına ilişkinizin artılarını diğer tarafına eksilerini yazın.Ama asla eksilere bahane artılara abartı koymayın.Her şeyi olduğu gibi yazıp karşılaştırın.Belki devam edip etmemenin cevabını bulursunuz.
Eskiden şöyleydi tartışma yaşanır tavır koyarım ağlarım sızlarım ona yazarım çok üzülüyorum lütfen hatabı gör küserim ama 3.gün bayılacak gibi olurum neden bana yazmadı diye o hiç beni kaybetme korkusunu yaşamadı ki hatalı bile olsa geri gelrcek nasıl olsa drdi rahattıNe kadar fazla verirsen karşı taraf o kadar almak isticek ve bi süre sonra sen bu tavırdan vazgeçtiğinde ki olması gereken bu - her zaman çok veren olmamak - o zaman da sen suçlu çıkıcaksın. Mesafeni koy bunda istikrarlı ol. Eğer kaybetmek istemeyen biri varsa zaten çekidüzen verir kendine ama hemen normale dönmemeyi tavsiye ederim.
işte o buna o kadar çok alışmış ki. Aslında olması gereken ortada bir hata varsa büyük bi sorunsa onu söyleyip geri çekilmek sonra onun tavrına bakmak. Eğer kaybetmek istemezse gelir gelmezse zaten kndi bilir diye düşünmek. Malesef bazen kaybetme korkusunun fazla olması bize hata yaptırıyor. Her şey gelip geçiyor da insan o hataları yapıp geriye bakınca ben bu değilim neden bu kadar kendimi düşürdüm diye üzülüyor. O yüzden yormayın kendinizi daha fazla. Kalmak isteyen kalır gitmek isteyen gider. Bunlardan biraz uzaklaşıp kendine değer vermeyi, kendini ön plana almaya başladığında insan çook mutlu oluyor, o kişi olsa da olmasa da. Daha önce böyle bir süreç geçirip atlatmış biri olarak yazıyorum bunları :) Siz de yapabilirsiniz :)Eskiden şöyleydi tartışma yaşanır tavır koyarım ağlarım sızlarım ona yazarım çok üzülüyorum lütfen hatabı gör küserim ama 3.gün bayılacak gibi olurum neden bana yazmadı diye o hiç beni kaybetme korkusunu yaşamadı ki hatalı bile olsa geri gelrcek nasıl olsa drdi rahattı
hayatta boyle boyle büyüyoruz. bu da sizin kisiliginizi gelistiren, size hayati ogreten bir iliski olmuş. alacaginizi almissiniz, yolunuza devam edin. kendinizi 18 yasinizdaki iliskinize baglayip.tum hayatinizi buna dayandirmayin. onunuze bakin.Herkese merhaba hanımlar
4 sene süren toksik bir ilişki haline gelen ilişkim vardı. 18 yaşımda başladı ve o zamanlar çok ciddi sorunlarım vardı sağlık, ailevi, çok çok sevdiğim dayımın kızını kaybettim can yoldaşımdı derken bu ilişkiye tutundum. Herşeyimdi karşımdaki insan aşırı aileci. Ona aldığım hediyeyi annesi çekip akrabalarına gösteriyor hava atıyor felan böyle saçma bişeydi derken sevgilimin zor günleri geldi onun da problemkeri oldu hepsinin faturasını bana kesti ve ben onu mutlu etmek ailesinden geçer ailesine çok iyi olmalıyım onları kazanmalıyım modlarına girdim sevgilime sanki annesiyim gibi aşırı ilgi alaka. Derken bir gün bir tartışma yaşandı annesi ile. Orda bana bi aydınlanma geldi. Ben niye anneyle muhattap oluyorum ki anne kim yani. Bu adam neden üzerine düşen görevleri yapmıyor beni bu moda sokuyor gibi sorgulayıcı bir tavır ve ailesinden elimi eteğimi çektim ne saçmalıkmış evli değilim bişey değilim niye onları kazanmaya çalışayım bana ne dedim kendime. Sevgilime karşı artık çok yorgunum. Arkasını toplamak istemiyorum zaten bu henim görevim değil birey olarak onun sorumlulukları var. Seviyorum hemeb kestirip atmak istemiyorum. Artık çok yorulduğunu bu şekilde yürümediğini ve yalnız kalıp kendime ilgi göstermek istediğimi bu süreçte de onun düşünmesi gerektiğini söyledim. Gel gör ki beb hep köle gibi çabalayan hemeb her şeyi affeden olduğum için adamın umrunda bile değil nasıl olsa yine affedecek diyor. Kesin tavrımı koymak istiyorum ya bundan sonra kendi sorumluluklarını yerine getirir ya da bitsin ben bebek bakıcısı değilim bi sevgiliyim. Bana yardımcı olun lütfen bu kesin tavrı nasıl koyabilirim?
Yasadıklarını ben su an 34 yasında yasıyorum. Hemen hemen her sey aynı. Kaç defa bırakmak istedim ama yalnızlık duygusundan bırakamadım. Artık ben de beni mutlu edecek insanlarla yeni bir hayat kurmak istiyorum. Sen daha gençsin ve daha çok fırsatın var. Sadece bunu düşün, o adama mahkum olmadığını bil. İnsallah sana gerçekten değer veren biri hayatına girer. Aynısını kendim için de diliyorum.Kendimi çok yaşlı hissediyordum hayattan zevk almıyordum hiçbir onunla ilgilenmek dışında aktivitem yoktu o bana yazmazsa canım sıkılıyordu halbuki hayat ne güzel o sadece güzel hayatta bir detay olmalıydı hayatın kendisi değil ama sonradan anladım
Büyük ihtimalle bir geleceğimiz yokAnneci adam değişmez, yalvarıyorum evlenmeden önce paçayı kurtarın
O gelecek sen istemediğin için olmasın canım benim, sen yine şanslısın anacılığını evlenmeden önce görmüşsün. Evlenmeden önce anacı olmayıp evlendikten sonra yüzünü gösterseydi işin o zaman zordu asıl. Koca koca adamlar birey olamıyorlar, onlardan birine mi layıksın? Bulursun mis gibi güçlü, ayakları yere basan, anasının ağzına bakmayan bir adam. Sakın evlenme bu adamla, sakın. Evlenirsen bu mesajı hatırlayıp çok üzüleceksin bundan 1 gram kuşkun olmasın. Boşanmak sevgiliden ayrılmakla kıyaslanmayacak kadar zor.Büyük ihtimalle bir geleceğimiz yok
Çok haklısınızO gelecek sen istemediğin için olmasın canım benim, sen yine şanslısın anacılığını evlenmeden önce görmüşsün. Evlenmeden önce anacı olmayıp evlendikten sonra yüzünü gösterseydi işin o zaman zordu asıl. Koca koca adamlar birey olamıyorlar, onlardan birine mi layıksın? Bulursun mis gibi güçlü, ayakları yere basan, anasının ağzına bakmayan bir adam. Sakın evlenme bu adamla, sakın. Evlenirsen bu mesajı hatırlayıp çok üzüleceksin bundan 1 gram kuşkun olmasın. Boşanmak sevgiliden ayrılmakla kıyaslanmayacak kadar zor.
Erkekler yapı olarak çok düz oldukları için onlarda pek aydınlanma filan olmuyor. Duygular konusunda zaten birer kütük inceliğinde oldukları için hiç kafa yormuyorlar. Zorluğa ve sorumluluğa hiç gelemiyorlar.Aydınlanma ile yeniden doğan ben aynen böyle düşünüyor ama kalbim diyor ki kaç seneniz geçmiş sana aydınlanma geldiyse ona da gelebilir tavrını kendini kesin belli et olmazsa bitir
34 nedir Allah aşkına şu zamanda. İsterse yetmişinde ol ama mutlu ol. Bekar ve mutlu olmak, evli ya da sevgilisi olup mutsuz olmaktan kat kat daha iyi.Yasadıklarını ben su an 34 yasında yasıyorum. Hemen hemen her sey aynı. Kaç defa bırakmak istedim ama yalnızlık duygusundan bırakamadım. Artık ben de beni mutlu edecek insanlarla yeni bir hayat kurmak istiyorum. Sen daha gençsin ve daha çok fırsatın var. Sadece bunu düşün, o adama mahkum olmadığını bil. İnsallah sana gerçekten değer veren biri hayatına girer. Aynısını kendim için de diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?