Sonunda o aydınlanma geldi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
35.051
548
Herkese merhaba hanımlar
4 sene süren toksik bir ilişki haline gelen ilişkim vardı. 18 yaşımda başladı ve o zamanlar çok ciddi sorunlarım vardı sağlık, ailevi, çok çok sevdiğim dayımın kızını kaybettim can yoldaşımdı derken bu ilişkiye tutundum. Herşeyimdi karşımdaki insan aşırı aileci. Ona aldığım hediyeyi annesi çekip akrabalarına gösteriyor hava atıyor felan böyle saçma bişeydi derken sevgilimin zor günleri geldi onun da problemkeri oldu hepsinin faturasını bana kesti ve ben onu mutlu etmek ailesinden geçer ailesine çok iyi olmalıyım onları kazanmalıyım modlarına girdim sevgilime sanki annesiyim gibi aşırı ilgi alaka. Derken bir gün bir tartışma yaşandı annesi ile. Orda bana bi aydınlanma geldi. Ben niye anneyle muhattap oluyorum ki anne kim yani. Bu adam neden üzerine düşen görevleri yapmıyor beni bu moda sokuyor gibi sorgulayıcı bir tavır ve ailesinden elimi eteğimi çektim ne saçmalıkmış evli değilim bişey değilim niye onları kazanmaya çalışayım bana ne dedim kendime. Sevgilime karşı artık çok yorgunum. Arkasını toplamak istemiyorum zaten bu henim görevim değil birey olarak onun sorumlulukları var. Seviyorum hemeb kestirip atmak istemiyorum. Artık çok yorulduğunu bu şekilde yürümediğini ve yalnız kalıp kendime ilgi göstermek istediğimi bu süreçte de onun düşünmesi gerektiğini söyledim. Gel gör ki beb hep köle gibi çabalayan hemeb her şeyi affeden olduğum için adamın umrunda bile değil nasıl olsa yine affedecek diyor. Kesin tavrımı koymak istiyorum ya bundan sonra kendi sorumluluklarını yerine getirir ya da bitsin ben bebek bakıcısı değilim bi sevgiliyim. Bana yardımcı olun lütfen bu kesin tavrı nasıl koyabilirim?

Rehabilitasyon merkezi değilsin, böyle sorunlu biriyle daha fazla vakit kaybetme
Aydınlanma ile yeniden doğan ben aynen böyle düşünüyor ama kalbim diyor ki kaç seneniz geçmiş sana aydınlanma geldiyse ona da gelebilir tavrını kendini kesin belli et olmazsa bitir

Asla aramayarak, mesaj atmayarak, aradığında meşgule atarak. Biterse biter en azından ilerde ezilen, zulüm gören taraf siz olmazsınız ki bu güzel birşey.
Ya bundan önce ben neyin içindeymişim diyorum kendime bilmiyorum sanki uyuşturucu etkisi altındaymışım o ailenin 20 senelik gelini gibi hizmet sevgi sabır özveri noluyo be diye bağırasım var şimdi. Ama haklısınız o bensiz kalmadı hiç ayrılalım diyip bile onun işlerine koştum

Bu şekilde alıştıysa isterseniz 3 yıl ayrı kalıp tekrar barışın ne ise o olur yine. Bir kere ilgiye alışmış, kaybetmekten korkmuyor belli ki. Ve siz ilerde evlendiğiniz takdirde çok yorucu bir evliliğiniz olur. Ailesi de bana üstlerine vazife olmayan konulara çok karışırmış gibi geldi. Karar sizin elbette.

Her zaman veren taraf olursan kaybedersin. Nişanlı bile değilken neden ailesinin içine girip onların istediklerini yapmak zorunda olasınız ki? Ben 8.5 yıl sevgili olduğum adamla evliyim. Nişandan önce kv gelip gitmezdim bayram seyran olmayınca aramazdım ki kv benim aynı zamanda önceden öğretmenimdi. Şimdi de aynı şekilde mesafeliyim. Sana şu tavsiyede bulunmak istiyorum ki asla kendinden ödün verme, yapmak istemediğin ne varsa sırf "onun" için yapma. Hep fedakarlık yapıp veren taraf olduğunda asla kıymetin bilinmiyor aksine sonra yapmayınca sen kötü oluyorsun. Bu ilişkiyi senin açından kangrenli parmak gibi bence kesip atmazsan tüm vücuduna yapılıp hayatını zehir edecek

Evlenince sizi kendisi basta olmak üzere hizmetçi belleyecekleri ortada. Bitirin kesinlikle, ilerde çok üzülürsünüz. Aşırı anneci bir erkekle yapılmaz çünkü kayinvalidelerin ekseriyeti kıskançlık vesilesiyle gelin düşmanı. Öğretir oğlunu oda dinler yuva muva kalmaz hiç gerek yok.

Aslında karıştıran ben oldum aileyi çünkü seviyorum ve ailesi beni severse oda beni sever gibi bi aptal düşünceye girdim. O zemini onlara ben verdim uzak dursam zorla burnunu sokacak birileri değillerdi başlarda ama diyorum da psikolojim normal değildi.

Acilen ayril su sozunu cok sevdim sen bebek bakicisi degilsin olgunlassin da sana gelsin
Kesinlikle öyle. Ben ona dedim çok yıprandım yalnız kalmak kendime ilgi göstermek istiyorum. Artık aileni de seni de memnun etmek zorunda değilim sende b6 arada düşün

Dört senenizi kötüyü öğrenmek için, deneyim kazanmak için harcamış sayın. "Aman dört sene emek verdim." düşüncesi yerine; "Bu dört senede ileride yapmamam gerekenleri öğrendim." düşüncesi sizi bir nebze rahatlatır.

Değil dört on dört sene olsa alıştığı sizi bekleyecek karşınızdaki(ler).
Üzgünüm ama aydınlanmış sizi benimsemeyecekler. O alıştıkları aileyi memnun etmek için çırpınan sizi bekleyecekler. Bir de sizi suçlayacaklar "Değiştin." sözleriyle.

Umarım sadece ama sadece kendiniz için en doğru kararı verirsiniz. Kimse sizden değerli değil. En zor anlarınızda yanınızda olması sevgilinizi dokunulmaz kılmaz, kılmamalı.

Yorumunuzu defalarca baştan okudum o kadar güzel söylediniz ki. Geçmişte hataların öyle çok ki herkesi öyle bi saçmalığa alıştırdım ki.

Boylelerini buyutmeye calisirken kendin ruhsal cokuntu yasayip yaslaniyorsun haklisin
Kendimi çok yaşlı hissediyordum hayattan zevk almıyordum hiçbir onunla ilgilenmek dışında aktivitem yoktu o bana yazmazsa canım sıkılıyordu halbuki hayat ne güzel o sadece güzel hayatta bir detay olmalıydı hayatın kendisi değil ama sonradan anladım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…