Höh!!!kendimi oldurcek aşamaya geldim
Tabiki hayır erkeklerimiz işine gigi gibi bilinçli bu konuda gerçekten güven çok ama çok önemli ışte böyle olanda var nerden bilsin ben bi kontrol ettiririm mi dicek kiz darlıkta anlaşılır güvenden anlaşılır allah vicdanlı merhametli insanlar nasip etsinSenin adına sevindim, ferahlamışsındır. Yargılamak değil önemsenip önemsenmemesini de konuşmak istemiyorum. Keşke kimse önemsemese diliyorum. Ama şunu söylemek istiyorum. Bazen o zar esnek oluyor bazen hiç olmuyor. Bu durumda olanlar üzülsün mü?
Hayır atmadımHöh!!!
Olmuş bitmiş yaşanmış gitmiş.
Bu kadar mana yüklemeye ne gerek.
Hem belki nişanlın ne naneler yedide haberin yok :)
Boşver söylediğin iyi olmuş.
Bu arada sormadan rahat edemeyeceğim, diğer konu da isteyenlere gerçekten fotoyu attin mi
Sen ne diyosun ya bi nebzeyi bırak yok böyle bi rahatlama vicdan rahatlığı yok böyle bisey resmen ilişkimiz boyut atladatladı ben inanıyorum ki konuşa konuşa daha sagla m temeller üstüne kurulacakKaza olması senin suçun değil ki. En doğrusunu yapmışsın nitekim nişanlına anlatmakla. İçin bir nebze rahatlamıştır.
Hayır değil tabiki ama ne bilim insan acaba ur mu ki diyede umutlaniyo ışte yoksa söylediğim icin pişman değilim aksine cok rahatladim inaninZaten artık haberi var kanama olmasa da sıkıntı mı?
Gerçekten üzülüyorum bu kadar önemsenmesine. Önemseyenlerin üzerindeki baskıya. Gerçekten gram önemli bir şey olmamalı. Bunu aşmalıyız.Tabiki hayır erkeklerimiz işine gigi gibi bilinçli bu konuda gerçekten güven çok ama çok önemli ışte böyle olanda var nerden bilsin ben bi kontrol ettiririm mi dicek kiz darlıkta anlaşılır güvenden anlaşılır allah vicdanlı merhametli insanlar nasip etsin
Ben hatta erkeklerinde böyle biseyi olsa bi yerinden anlaşılsa inan onlarda saklamak icin diktirirdi diye dusunuyorum durumlar karşılıklı eşit olsaGerçekten üzülüyorum bu kadar önemsenmesine. Önemseyenlerin üzerindeki baskıya. Gerçekten gram önemli bir şey olmamalı. Bunu aşmalıyız.
Ben şuna çok şaşırdım. Nişanlın bu konuyu neden ailesine kadar taşıdı bu çok çirkin onur kırıcı bir şeyTabiki hayır erkeklerimiz işine gigi gibi bilinçli bu konuda gerçekten güven çok ama çok önemli ışte böyle olanda var nerden bilsin ben bi kontrol ettiririm mi dicek kiz darlıkta anlaşılır güvenden anlaşılır allah vicdanlı merhametli insanlar nasip etsin
Önemi yok yok ne kadının ne erkeğin gecmişinde olanların.Ben hatta erkeklerinde böyle biseyi olsa bi yerinden anlaşılsa inan onlarda saklamak icin diktirirdi diye dusunuyorum durumlar karşılıklı eşit olsaama.iste gelin hamamı nasıl çıkmış biliyo musunuz kızgın zivtle birlestirirlermis orasını düşünsene hamamda erir diye beğendikleri kızlarla hamama giderlermiş orasına burasına bakma bahanesiyle ya
Çünkü kaza olduğu için bisey yaşamakla olan bisey değil yani oyle olsa haklisiniz ben bunun yanlış anlaşılacağını düşünerek inanilmayacagini düşünerek demek.istemedim ama insan evladı çıktılarBen şuna çok şaşırdım. Nişanlın bu konuyu neden ailesine kadar taşıdı bu çok çirkin onur kırıcı bir şey
Erkek kıskanır sevmiş kendini nasıl teslim etmiş neden sabretmişmiş diye düşünür dedi sorunca mesela erkeklere yap.istir derler dedi ama aslında önemli olan insanın ruhu afedersiniz orospu olmasi n benim canıma malima bana namusuna benim namusuma sahip çıktıktan sonra herşey daha güzel olur dedi öyleÖnemi yok yok ne kadının ne erkeğin gecmişinde olanların.
Ben anlayamıyorum seni. Gerçekten frekans farkı var. Mutluluklar dilerim.Erkek kıskanır sevmiş kendini nasıl teslim etmiş neden sabretmişmiş diye düşünür dedi sorunca mesela erkeklere yap.istir derler dedi ama aslında önemli olan insanın ruhu afedersiniz orospu olmasi n benim canıma malima bana namusuna benim namusuma sahip çıktıktan sonra herşey daha güzel olur dedi öyle
Önemi olmadığını anlatmaya çalıştı sadece onu diyimBen anlayamıyorum seni. Gerçekten frekans farkı var. Mutluluklar dilerim.
Amin ınşallahTebrik ederim dürüst olmak her zaman kazandırır. İnşaallah çok mutlu olursunuz,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?