Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok guzel yapmışsın hatta basta yapsaydin söyleseydin kivranmazdin ona göre biseyler olurdu.Hakkinda hayirlisi olsunSenin adına sevindim, ferahlamışsındır. Yargılamak değil önemsenip önemsenmemesini de konuşmak istemiyorum. Keşke kimse önemsemese diliyorum. Ama şunu söylemek istiyorum. Bazen o zar esnek oluyor bazen hiç olmuyor. Bu durumda olanlar üzülsün mü?
Bende diyorum başta deseydin keşke diyeCok guzel yapmışsın hatta basta yapsaydin söyleseydin kivranmazdin ona göre biseyler olurdu.Hakkinda hayirlisi olsun
durust olman super bundan sonrasi zamanArkadaşlar beni burda bilen biliyo bi tuttu tutmadı kan geldi ip düştü birsuru konu açtım buraya bilmeyenler için dört sene önce başıma bi kaza geldi ve kızlığımbozuldu bu durumu ailemde biliyo fakat kolay süreçler yaşamadım piskolojik tedavi gördüm olmamış gibi yok saymaya calistim kendimi oldurcek aşamaya geldim iki senelik bir ilişkinde oldu ayrıca yakinlastim da ama ilerisi olmadi çünkü ben kendimin kiz olmadığını biliyorum ya bisey yaşamak istemedim ilerisi olmadi ışte neyse ayrıldık ondan aradan iki sene geçti şimdiki nişanlımla tanıştım nisan aşamasına kadar geldi ama bir türlutürlu diyemedin yanlış anlar mi başka şey sanar mi ilişki yasadigimi düşünür mu diktirmeye karar verdim ve yaptım da ilk ip düştü bozuldu sandım tuttu dedi sevindim kan geldi üzüldüm arası açıldı tuttu mu tutmadı mi bilmiyorum süreç o kadar yıpratıcı ki dusmanimin başına bile vermesin allah bu durumu bilmiyorum belki tutmuş olup bi sorun yaşamasaydım nişanlıma demezdim ama allah bunu bunun icin vesile kilmista olabiolabilir bilemiyorum zaten vicdanen huzursuzdum bende en sonunda bi pazar günü pat diye söyledim içimdeki vicdan rahatlığını size anlatamam ama bunu yaşayan bilir nişanlar atıldı tabi onun ailesi bu durumumu öğrendi evime geldiler ve kesinlik e tek kelime etmediler bu konu üzerine ve ogullarini benimle tekrar denemesi için telkinde bulunup gene son karar senin dediler şimdi böyle pat pat olmadolmadi hepsi yazınca kolay gibi ama çok zordu durumlar şimdi konuşuyoruz olayları durumları sindirmeye çalışıyoruz mübarek zamanlarda rabbim büyük ben içimdengelen sesi dinledim kaybetme pahasına dedim allah huzuruna çıkacağım tutamadım icimde eğer nisanliniz yada sevgilinizin içinde biraz merhamet sevgi varsa söylemeye çalışın çünkü bu süreçler işkence eğer yoksa asla demeyin ve gerçekten diktirin çünkü bizler hiç mi yuva kurmayalım burda en iyi anlayan bu durumları yaşayan bizleriz rabbim su mübarek zamanda herkesin kaderini hayırlı eylesin kalbinize sorun o an oyle bisey hissettim ki anlatmadan önce onun rahatlığı anlatamam hepimize allah yardım etsin inşallah kanamam olur umudum var ona tutunuyorum ama içimde demeninde vicdan rahatlığı var teşekkür ederim uzun oldu kusura bakmayın
Inşallah herşey çok güzel olur su mübarek günlerde tek isteğim bu ve inşallah buda insanlara umut olurdurust olman super bundan sonrasi zaman
Ben kaza geçirdim tabiki ailem biliyo olcak trafik kazası geçirdim nelerden geçtim ayrıca keşke düzgün araştırsanız kızlık zarı olmayan bebekler de doğuyor yada cok genis olan yani bu tez çürüdü bilin hanımefendi mikrop için felan değil emin olun bu durum başına gelmiş biri olarak çok daha bilinçli olacağından emin olabilirsiniz aman yeter ki siz cahil kalmayin bu konuda çünkü burdaki insanlar sizden çok daha fazla şey biliyo oluyorlar emin olun ve inşallah kinadiginizi yaşamadan ölmezsinizKız bebeklerde mikrop kapmasını önlemek için olan zar, acaba hangi olmaz olasıca yılda amacını aştı?
Adınıza üzüldüm, kendinizi bir zara göre değerli-değersiz görmenize üzüldüm.
Aile maile öğreniyor, araya giriyor, ayıplı malmış gibi ikna ediyorlar, rezillik.
Psikolojik tedavi falan...
Dilerim kızınız olursa ileride kendi bakış açınızı geçirmezsiniz.
Öff hemen de arabesk edebiyatı.Ben kaza geçirdim tabiki ailem biliyo olcak trafik kazası geçirdim nelerden geçtim ayrıca keşke düzgün araştırsanız kızlık zarı olmayan bebekler de doğuyor yada cok genis olan yani bu tez çürüdü bilin hanımefendi mikrop için felan değil emin olun bu durum başına gelmiş biri olarak çok daha bilinçli olacağından emin olabilirsiniz aman yeter ki siz cahil kalmayin bu konuda çünkü burdaki insanlar sizden çok daha fazla şey biliyo oluyorlar emin olun ve inşallah kinadiginizi yaşamadan ölmezsiniz
burada yapılan yorumların tamamen herkesin kendi cevresi ve yaşadığı topluma göre yaptığını düşünüyorum . Belki bulunduğunuz gibi bi ortamda olmasaydınız sizde çok farklı düşünürdünüz. Her konuda olduğu gibi çok küçük yaşlarda beyinlere yerleşen bazı düşünce kalıpları oluyor . Erkeklere olduğu gibi kadınlara da. Hatta bazen siz farklı düşünürsünüz çevreniz yüzünden baskılanmak zorunda kalırsınız. Herkesin 21.yüzyılı aynı değil Burada bi anlaşalım . Burada fikriniz doğru olabilir ama karsı taraf bulunduğu ortamda bu fikrin geçerli olmadığını anlatmaya çalışıyor. Biraz daha empati kurulmalı bence .Öff hemen de arabesk edebiyatı.
Kınadığımı yaşamam için bir zar parçasını kendimden üstün ve önemli görmem lazım, görmüyorum.
Kendini ezdirenler düşünsün.
Oyle bi durum olmadi ki sonuçta nisan atıldı ve sakince dinlemek istedi oyle olsa nisan atılmasına izinvermezdim bu bir ikincisi ailesine dememesi bende bunu sorun ederler ben en iyisi demiyim fikrine neden olurdu bende sonuçta bu bi kaza ve ben en başta inanmazlar diye korktum ve insan gibi insan çıktılar biz senin karakterini sevdik dediler durum bu kimseden medet umma beni al ne olur deme gibi bisey olmadi ben dedim olaylar geliştiYahu yazmayım dedim dayanamadım . Şimdi burda sen bunu nişanlına anlatıyorsun , oda yemeyip içmeyip gidip ailesine yetiştiriyorsa bence herseyden önce ilişkini ,adamın kişiliğini ,karakterini ve seni gerçekten sevip sevmediğini sorgulamalısın. Bu nasıl bir bakış açısıdır Allahaşkına . Bulunduğun çevreyi düşünerek empati yapmaya çalışıyorum . Lakin işin içinden neresinden baksam çıkamıyorum . Değil kaza sonucu başka türlüde bekaretini kaybetmiş olabilirdin . Bu sebepten atılmış bir nişandan , ikna edilmeye çalışılan nişanlıdan hayır gelmez . Adam seni kabul ederse şükredecek hale gelmişsin .
size cevap vermek istemiyorum teşekkürlerÖff hemen de arabesk edebiyatı.
Kınadığımı yaşamam için bir zar parçasını kendimden üstün ve önemli görmem lazım, görmüyorum.
Kendini ezdirenler düşünsün.
Bana göre diktirip karşındaki kandırmak çok ters bir durum.ayrıca günümüzde herşeyi herkesle yaşayıp bakire olan mı daha namuslu?tek kişiyle herşeyi yaşayan mı?Arkadaşlar beni burda bilen biliyo bi tuttu tutmadı kan geldi ip düştü birsuru konu açtım buraya bilmeyenler için dört sene önce başıma bi kaza geldi ve kızlığımbozuldu bu durumu ailemde biliyo fakat kolay süreçler yaşamadım piskolojik tedavi gördüm olmamış gibi yok saymaya calistim kendimi oldurcek aşamaya geldim iki senelik bir ilişkinde oldu ayrıca yakinlastim da ama ilerisi olmadi çünkü ben kendimin kiz olmadığını biliyorum ya bisey yaşamak istemedim ilerisi olmadi ışte neyse ayrıldık ondan aradan iki sene geçti şimdiki nişanlımla tanıştım nisan aşamasına kadar geldi ama bir türlutürlu diyemedin yanlış anlar mi başka şey sanar mi ilişki yasadigimi düşünür mu diktirmeye karar verdim ve yaptım da ilk ip düştü bozuldu sandım tuttu dedi sevindim kan geldi üzüldüm arası açıldı tuttu mu tutmadı mi bilmiyorum süreç o kadar yıpratıcı ki dusmanimin başına bile vermesin allah bu durumu bilmiyorum belki tutmuş olup bi sorun yaşamasaydım nişanlıma demezdim ama allah bunu bunun icin vesile kilmista olabiolabilir bilemiyorum zaten vicdanen huzursuzdum bende en sonunda bi pazar günü pat diye söyledim içimdeki vicdan rahatlığını size anlatamam ama bunu yaşayan bilir nişanlar atıldı tabi onun ailesi bu durumumu öğrendi evime geldiler ve kesinlik e tek kelime etmediler bu konu üzerine ve ogullarini benimle tekrar denemesi için telkinde bulunup gene son karar senin dediler şimdi böyle pat pat olmadolmadi hepsi yazınca kolay gibi ama çok zordu durumlar şimdi konuşuyoruz olayları durumları sindirmeye çalışıyoruz mübarek zamanlarda rabbim büyük ben içimdengelen sesi dinledim kaybetme pahasına dedim allah huzuruna çıkacağım tutamadım icimde eğer nisanliniz yada sevgilinizin içinde biraz merhamet sevgi varsa söylemeye çalışın çünkü bu süreçler işkence eğer yoksa asla demeyin ve gerçekten diktirin çünkü bizler hiç mi yuva kurmayalım burda en iyi anlayan bu durumları yaşayan bizleriz rabbim su mübarek zamanda herkesin kaderini hayırlı eylesin kalbinize sorun o an oyle bisey hissettim ki anlatmadan önce onun rahatlığı anlatamam hepimize allah yardım etsin inşallah kanamam olur umudum var ona tutunuyorum ama içimde demeninde vicdan rahatlığı var teşekkür ederim uzun oldu kusura bakmayın