Saç Rengi ve Saç Boyama Sonunda küllü açık kumral hayalime kavuşabildim.. darısı başınıza:)

kızlarrrrrrrrrrr hadi yaaa napıyosunuz çatladım walla..
benim saçlarda siyah siyah kaldı öylee çok sinir oluyorum

kızlar bende saçlarımı 3 gün önce 6.1 7.1 ve birazda gümüş boya karıştırıp boyadım çok koyu oldu turunculuklarım gitmedi gurgur arkadaşımızın uyguladığı formülü uygulasam onun gibi bi sonuca ulaşır mıyım

Arkadaşlar bende saçlarımı 3 gün önce loreal excellence 6.1 ve 7.1 karıştırıp boyadım baya koyu oldu pişman oldum turunculuklarımda kapanmadı aslında hayalim küllü açık kumral gurgur arkadaşımızın uyguladığı formülü uygulasam onun gibi bi sonuca ulaşabilir miyim acaba

kızlarrrrrrrrrrr hadi yaaa napıyosunuz çatladım walla..
benim saçlarda siyah siyah kaldı öylee çok sinir oluyorum
ben anladım sıkıntıyı çıkartan mavi boya kendi saçımdan önce sadece gümüşle ablamın saçını boyadım çok güzel oldu
benimki de siyah gibi koyu duruyor su an hala bekliyorum

açmadan zor olabilir koyu olduysa

canımvecanıı
senin nasıl olduuu saçların foto bekliyorumm meraklaa

Yıpratmadan nasıl açabilirim cnm sen kendin açtın mı hiç

Yıpratmadan nasıl açabilirim cnm sen kendin açtın mı hiç

ben henüz yıpratmadan açmanın yolunu bulamadım ama tabi etkisini azaltmak için içine bakım yağı ve saç kremi koyup 4 kere de simsiyah saçtan döndüm ben daha açık renklere gerideki sayfalara bakarsan fotoğraf eklemiştim görebilirsin

Çok saol cnm oreal lemi açıosn peki yoksa koleston açıcılarla filan mi

ben dediğimde herkes bişeyleri suçladı ama
görüyosunuz kızlar siyah gibi çıkıyor..

gerek işyerimden gerekse evden takip ettiğimi daha önce söylemiştim. bir fırtına koptu gitti :))
şimdi ne foto var ne bişi, bekliyorum ama.

canım benimkide siyah değil tabiki ama koyu
istediğim renk bu değil..seninki oysa tabi bilemicem.
gurgurun saçı gibi oldu yani..ozaman süper.

ben dediğimde herkes bişeyleri suçladı ama
görüyosunuz kızlar siyah gibi çıkıyor..

canım benimkide siyah değil tabiki ama koyu
istediğim renk bu değil..seninki oysa tabi bilemicem.
gurgurun saçı gibi oldu yani..ozaman süper.

hmm anladım..yok olmadı..önlerden bi tutam boyadım bi fark olmadı..hepsinii boyamadım..yarın saçımı bi kere daha açıp yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…