• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sonunda küllü açık kumral hayalime kavuşabildim.. darısı başınıza:)

canım someone her zamanki gibi çok tatlısın:) bi yere gittiğim yok ta..böyle polemikleri sevmediğimden feyk atıyım dedim:) bundan sonra ki konum herhalde rastayla ilgili olucak..çok fena kafayı taktım.. evde kendim becerebilirsem paylaşırım.. görüşmek dileğiyle:))

Halimi görseydin uzandm kardiyo bisikletin üstünden teli aldım ter içindeyim nefes nefese bi de yazoyorum deli gibi;)) teşekkür ederim Yutmadım ama tuttum kendimi sıkıntı yok ;)))zaten yorumlardan anlaşılıyo sorun dikkat lazım biraz oranlara hepsi bu öptüüüm görüşmek üzere
Rastaya meyilim yok ama bakalım bakalım fazladan bilginin sıkıntısı olmaz sen gelde 83752 kere teşekkür edicem küllüler aşkına...;)

Son düzenleme:
bonito daha önceden de belirttiğim gibi boyalarla alakam sadece kendi saç rengim üzerindendi..yanlış bilgilendirme yapmak istemem..sanırım someone cım konuya baya hakim..o sana inan benden daha fazla yardımcı olur..:)

Ya sıkıntı şöyle oldu özetle saç rengini başkasıyla karıştırdım koyu küllü siyaha yakın bi saçla yıkasın etsin 20gün sonra da 10.1 dedim 4-6 ton açıcı Ama Bonitonun saçı bakır koyu ben hallettiğimizi sanıyodum Resetlemiştik tekrar reset toparlıyalım Bonitoooo kıpırdama sahi nerdesin sen istanbuldamı???

aynen canım bakalım haftaya göreceğiz ne olacak durum :26:

canım ya:38: haklısın ne diyim evet istanbuldayım marketlerde genel olarak böyle 6lık durumu kozmetik toptan satış yapan bi yerden alıyorum gümüşü demiştim ya bana da yakın sayılır ordan 9luk aldım 1000ml rahat ettim Eminönü ne gidip bakmalı bana çok uzak işte Anadolu Yakası'ndayım zaten Ama gidersem yolum düşerse yazıyım olmadı tele numarasını markasını alır denerim güzelse sonuçlar...baktın olmuyo sana da yollarız artık kargoyla bir şekilde...Aşkı anlamam da Küllü de her yol makbül bana:1:

hııım bu arada bu aldığın sitede indirimli sanırım fiyatlar bi de umuyorum tabiii Çünkü colormaxı 6 tl alıyorum ben oksidanı da dahil kozmetikçiden :18:
Kazıklıyolar mı yine uçuk bişey değil ama kazıklanıyosam :41:

sanmıyorum canım bi fındık büyüklüğünden daha az bile koydum..
o arkadaşın resimlerini gördüm..yenilerde yapan varmı..
siz yapmıyomusunuz ?

ben geldiiim küllücü hanımlarr :27:
someone bende a101den karışık saç bakım yağı vardı onunla bakım yapıyorum akşamdan sürüyorum sabah yıkıyorum fırsat buldukça ama en iyi gelen saçlarıma tatlı badem yağı olmuştu bu bitsin ondan alacağım.gliss sıvılaştırılmış kretinli anti-frizz ve saten komplexli fıffıs lı şişede sıvı saç kremi var onu kullanıyorum banyodan sonra.banyoda dove ultra hafif yağlar içeren onarıcı şampuanını kullanıyodum bitti şimdi elidor aldım onarıcı hürremin reklemında oynadığından :32: bide durunun inci özlü saç kremi var çok güzell onu kullanıyorum ve son olarak dove un saç maskesi var onarıcı onu kullanıyorum :29:
düşün yani bu kadar şeye rağmen hala toparlanmıyo saçım o kadar kötü yanmış bende kesiyorum 2 haftada bir mecburen dayanamıyorum elime kazık gibi saçların gelmesine :26:
belki de çok yordum hem boyalar hem bu kadar kremler şampuanlar yağlar falan derken bi süre kendi haline bıraksam güçlüdür saçlarım aslında toparlar kendini.
Haaa bi de unutmadan hemen her gün yumurta ve meyve yemeye çalışıyorum malum protein vitamin açısından gerekli.
evde sinameki vardı.artık boyalardan sonra eğer rengi tutturabilirsem bi sinemeki kürü-bi cila öyle toparlayacağım kadarlıyım :27:

bir daha ki haftasonu ben boyayacağımm fotoları eklerim buraya bakalım ne çıkacak sonuç :46:

selam kızlar:3::3:dün akşam giremedim..erkenden uyumuşum,sabahın köründe geldim yine:1:someone'cım saol düşüncen için:16:yok kız kazıklanmıyosun oksidanla beraber 6 tl iyi..o sitedeki fiyatlar kdv'siz toplamda kdv'de ekliyolar:52:5 tl falanda kdv vardı sanırım..hmm kadiköye yakınmısın bilmiyorum:26:sahille bahariye tarafı varya o ara kısım yani,orda baya kozmetikçi falan var..hatta aşağı taraflarda,nası tarif ediyim ya..sahile doğru aşağı inerken sol tarafta balıkçılar falan varya,o yol boyunca arka taraflarda çok kozmetikçi var,hatta oralardan boya alıdığımıda bilirim..bence oralarda bulabilirsin..rıhtımmıydı neydi orası oralarda sırf boya satan dükkanlar bile var..gerçi istanbulda arıyıpta bulamıcağın bişey yoktur:9:BONİTO gliss sprey saç kremini bende kullandım,çok memnun kaldım faydasınıda gördüm..o zamanlar saçım röfleli keçe gibi taranmazdı,bu krem çok işe yaradı..durulanmayan olandan bahsediyoruz sanırım:26:inşallah bu hafta gelirde bende boyarım:1:seninkinide sabırsızlıkla bekliyorum..AYSTEA valla boyalarım gelsin hemen boyayıp resim eklicem:6:..SOMEONE'cım sakın biyere kaybolma boyadan önce desteğini bekliyorum:52::52::16:

Son düzenleme:
selam kızlar:3::3:dün akşam giremedim..erkenden uyumuşum,sabahın köründe geldim yine:1:someone'cım saol düşüncen için:16:yok kız kazıklanmıyosun oksidanla beraber 6 tl iyi..o sitedeki fiyatlar kdv'siz toplamda kdv'de ekliyolar:52:5 tl falanda kdv vardı sanırım..hmm kadiköye yakınmısın bilmiyorum:26:sahille bahariye tarafı varya o ara kısım yani,orda baya kozmetikçi falan var..hatta aşağı taraflarda,nası tarif ediyim ya..sahile doğru aşağı inerken sol tarafta balıkçılar falan varya,o yol boyunca arka taraflarda çok kozmetikçi var,hatta oralardan boya alıdığımıda bilirim..bence oralarda bulabilirsin..rıhtımmıydı neydi orası oralarda sırf boya satan dükkanlar bile var..gerçi istanbulda arıyıpta bulamıcağın bişey yoktur:9:BONİTO gliss sprey saç kremini bende kullandım,çok memnun kaldım faydasınıda gördüm..o zamanlar saçım röfleli keçe gibi taranmazdı,bu krem çok işe yaradı..durulanmayan olandan bahsediyoruz sanırım:26:inşallah bu hafta gelirde bende boyarım:1:seninkinide sabırsızlıkla bekliyorum..AYSTEA valla boyalarım gelsin hemen boyayıp resim eklicem:6:..SOMEONE'cım sakın biyere kaybolma boyadan önce desteğini bekliyorum:52::52::16:

Evet gliss durulanmayan..tamam canım kaybolma aslında sıkıntı çekiyorum telimle epey bi soğuyorum resmen başka sitelerde sorun yaşamıyrm çünkü:( işkenceye dönüyo benim için sitede yapıcağım yorum beğeni eklenti hepsiii...Ders çalışmaya başlamalıyım bi yandan da ama sizin saçınızı küllü görmeden içimde rahat etmyck mümkün old. burdayım saçlarınız küllensin olsun da istediğiniz gibi inşallah sonra arada uğramalıyım... Gurgur zaten rasta konusuyla aramızda olacak yeniden ama rastayı açınca epey bi soru soranı olur sevdalısı çok onunda arada gelir yine de vakti kalırsa... Yani boyalarınız uçsun kaçsın gelsin pleaseeee!!! boya öncesi konuşalım tabi yine son kararın ne napıyosun Boya gelene kadar senin aklında kırk tane fikir olmuştur şöylemi yapsam böylemi diye...başka yorumlardan kafalardan da bakınca ooof biliyorum çok karışıyo kafanız bana da oluyodu artık çaktım köfteyi şükür:)))boya sonrasıda koparız diye umuyorum küllü de küllü diye....

aynen canım durulanmayan kremden bahsediyoruz.Gerçi ben bunu pek beğenmedim ama yine hiç yoktan iyidir.en güzeli turuncu renk olanıydı.saçlarım yine yıpranmış durumdayken pembe renk olan parlaklık verenle baya toparlamıştım saçlarımı aslında o da güzeldi :34:

öncelikle selamlar.. bir hafta girmemiştim siteye, konu almış yürümüş, deneyip memnun kalanlara, beğenenlere tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.. bir de saçı benimki gibi olmayıp 9.1 +12.1 boya kullandığımı 50 kere belirtmeme rağmen 8.1 boyayıp saçının koyulaşmasına şok olan!! ve denemeyin diyenler var ki onlara da teşekkür ediyorum beni güldürdükleri için.. valla ben kafanıza silah dayamıyorum ister yapın ister yapmayın.. iyilik olsun diye yazmıştım.. uzun süredir artık saçımı boyamıyorum, bu küllülük orjinal saçım olan renkle büyük bi uyum gösterdi ve çok doğal durdu.. zaten küllüyü bulma amacımda buydu.. orjinal saçımı uzatırken kezbanlar gibi görinmeyeyim diye:) neyse artık misyonumu tamamladım.. gelecek günlerde ve konularda görüşmek üzere sağlıcakla kalın:))

Hosgeldiniz. Adinizi gorunce cok sevindim, iste dedim, yine biz yardimci olacak. Mesajinizi okuyunca da kizginlik sezdim ve 8.1 boyayan kisi olarak uzerime alindim. Ben size hemen her mesajimda tesekkur ettim, yanlis yapanin kendim oldugunu soyledim. Sadece sacimi sizin kadar acik istemedigim icin 8.1 boyadim ki sizin nete girmediginizi farketmistim, direkt size soramadim. Yaptigima da pisman degilim. Sevincle okumaya basladigim mesajinizi uzulerek okudum. Neyse, kusura bakmayin, vaktinizi aldim.

benimde var bi tane minnoşum:16:o yüzden sabah erken ayaklanıyoruz:1:

Merhaba. Umarim iyisiniz gorusmeyeli. Allah bebisinizi size bagislasin. Ya benim baska bir sorum olacakti, simdi ben maviyi fazla kacirmisim ya, sacim hafif mavimsi gorunuyo guneste, ama cok hafif. Bu benim cok hosuma gitti. Hep mavi siyahi sevmisimdir, ama acilmaz bir daha hic yapmadim. Acaba bir sonraki boyamada maviden daha da cok koyarsam daha fazla mavimsi olurmu? Hatta onlerden iki tutam saci sirf maviyle yapsam, mavi olup soyle farkli bir sey olur mu... Cok hosuma gitti bu mavilik :17:

Hosgeldiniz. Adinizi gorunce cok sevindim, iste dedim, yine biz yardimci olacak. Mesajinizi okuyunca da kizginlik sezdim ve 8.1 boyayan kisi olarak uzerime alindim. Ben size hemen her mesajimda tesekkur ettim, yanlis yapanin kendim oldugunu soyledim. Sadece sacimi sizin kadar acik istemedigim icin 8.1 boyadim ki sizin nete girmediginizi farketmistim, direkt size soramadim. Yaptigima da pisman degilim. Sevincle okumaya basladigim mesajinizi uzulerek okudum. Neyse, kusura bakmayin, vaktinizi aldim.

Canım benim bende 8.1 boyadım üstüne alınma sen Hatırlıyorum yorumlarını sen hatalı davrandım da demiştin ama herkes sen gibi olamıyo Senin saçın farklı yorumlamalar neden oldu sadece anlıyomusun???
Gurgur genel olarak yazmış onu çokta kurcalamayalım...Feyk atmak istedim de yazmış forum Sahibesi olarak saygı duyalım Kırılma tamam Benim'o;))))

Canım benim bende 8.1 boyadım üstüne alınma sen Hatırlıyorum yorumlarını sen hatalı davrandım da demiştin ama herkes sen gibi olamıyo Senin saçın farklı yorumlamalar neden oldu sadece anlıyomusun???
Gurgur genel olarak yazmış onu çokta kurcalamayalım...Feyk atmak istedim de yazmış forum Sahibesi olarak saygı duyalım Kırılma tamam Benim'o;))))

Merhaba. Umarim iyisiniz gorusmeyeli. Allah bebisinizi size bagislasin. Ya benim baska bir sorum olacakti, simdi ben maviyi fazla kacirmisim ya, sacim hafif mavimsi gorunuyo guneste, ama cok hafif. Bu benim cok hosuma gitti. Hep mavi siyahi sevmisimdir, ama acilmaz bir daha hic yapmadim. Acaba bir sonraki boyamada maviden daha da cok koyarsam daha fazla mavimsi olurmu? Hatta onlerden iki tutam saci sirf maviyle yapsam, mavi olup soyle farkli bir sey olur mu... Cok hosuma gitti bu mavilik :17:

Zoru başardın tebrik ederim;)Ya ilk boyam mavi siyahtı ama hiçbir zman mavisini göremedim kuaför spotları dışında kızıl yansıyodu...;(( Yardımcı olamıycam ben kendim de göremediğim bir renge şöyle yapsan diye yorumlamam çok saçma olur...Ama sen bi tutamında dene aklına gelen yada fikir verenler old. İşe yararsa komple boya mevcut saçında değişiklik isterken bozma yani...

Ben yine tesekkur ederim ona, bize yardimci olmaya calistigini biliyorum. Umarim sizin saciniz tam istediginiz gibi olur. Ama ben sacima da alismaya basladim. Hele bugun acik havada cok hafif mavilik oldu, bayildim. Acaba kullu sevdasini erteleyip biraz maviye calan renkler uzerine mi yogunlassam diyorum.

Zoru başardın tebrik ederim;)Ya ilk boyam mavi siyahtı ama hiçbir zman mavisini göremedim kuaför spotları dışında kızıl yansıyodu...;(( Yardımcı olamıycam ben kendim de göremediğim bir renge şöyle yapsan diye yorumlamam çok saçma olur...Ama sen bi tutamında dene aklına gelen yada fikir verenler old. İşe yararsa komple boya mevcut saçında değişiklik isterken bozma yani...

Sagol canim, dogru soyluyorsun, bir tutaminda deneyeyim, soyle 2 hafta sonra falan. Hic kizillik kalmadi ya, o bile yeter yani. Hem esim bayildi, hep boyle yap dedi, sana turuncu yakismiyo dedi sanki bilincli turuncu yapmisim gibi :9:

Ben yine tesekkur ederim ona, bize yardimci olmaya calistigini biliyorum. Umarim sizin saciniz tam istediginiz gibi olur. Ama ben sacima da alismaya basladim. Hele bugun acik havada cok hafif mavilik oldu, bayildim. Acaba kullu sevdasini erteleyip biraz maviye calan renkler uzerine mi yogunlassam diyorum.

İstediğin buysa neden olmasın:) Mavi her türlü kabulümdür Hıım ben bikaç tutamı açtırıp maviye boyatmıştım öyle hevesimi almıştım Süperdi siyahların arasında seviyodum onları resmen;)))Ama 10gün kadar dayanıyodu akıp gidiyodu bende kuaföre tabi En sonunda boyayo almıştım hala duruyo işe de yarıyo sağolsun;)

Sagol canim, dogru soyluyorsun, bir tutaminda deneyeyim, soyle 2 hafta sonra falan. Hic kizillik kalmadi ya, o bile yeter yani. Hem esim bayildi, hep boyle yap dedi, sana turuncu yakismiyo dedi sanki bilincli turuncu yapmisim gibi :9:

;)))süpermiş anlamıyolar gerçekten Ama beğenmesi güzel ııh gitmemiş deseydi üzülürdün bu sefer de sanki isteyerek mi oldu diye;))) Çok iyi ya sevindim kazara oldu ama sen mutlu eşin mutlu Oooh mis;)

iyiyim teşekkür ederim..sen nasılsın..aminnn hepimizinkini inşallah..valla mavi hakkında bi fikrim yok,yıllar önce uçlarda ombre gibi bişey vardı,uçları platin sarısıydı..liseye gidiyodum o zamanlar,boya yasaktı tabi..kapattırıyım derken rezil etti kuaför saçımı..mavi siyah yapmış kafasına göre:14:boyatmaz olaydım,boya akınca uçlarda yeşil,gri karışık bi renk çıktı..belime kadar gelen saçlarım sırf o renk yüzünden kısacık kaldı:1:oda bana ders oldu işte:31:ama sarıların üstünde o sonucu vermişti..koyu renk zeminden akınca nası olur bilmem:26:

iyiyim teşekkür ederim..sen nasılsın..aminnn hepimizinkini inşallah..valla mavi hakkında bi fikrim yok,yıllar önce uçlarda ombre gibi bişey vardı,uçları platin sarısıydı..liseye gidiyodum o zamanlar,boya yasaktı tabi..kapattırıyım derken rezil etti kuaför saçımı..mavi siyah yapmış kafasına göre:14:boyatmaz olaydım,boya akınca uçlarda yeşil,gri karışık bi renk çıktı..belime kadar gelen saçlarım sırf o renk yüzünden kısacık kaldı:1:oda bana ders oldu işte:31:ama sarıların üstünde o sonucu vermişti..koyu renk zeminden akınca nası olur bilmem:26:

Sagol canim. Someone'in dedigi gibi bir tutam sacta deneyecegim once, zaen cok belli bir mavi olmasin. Bakalim artik... Sizin sacinizi merakla bekliyorum kizlar, umarim tam istediginiz gibi olur.

Sagol canim. Someone'in dedigi gibi bir tutam sacta deneyecegim once, zaen cok belli bir mavi olmasin. Bakalim artik... Sizin sacinizi merakla bekliyorum kizlar, umarim tam istediginiz gibi olur.

:44::44::44::44::27:yoksa bende mi öle yapsam..sen sadece mavimi kullanıcaksın

Back