Saç Rengi ve Saç Boyama Sonunda küllü açık kumral hayalime kavuşabildim.. darısı başınıza:)

:44::44::44::44:yoksa bende mi öle yapsam..sen sadece mavimi kullanıcaksın

Gun isiginda cok hafif mavimsi yansiyor, daha cok mavi yansisin diye 1tup mavi ekleyeyim diyorum normal sac boyasina. Bunu bir tutam sacta deneyecegim. Bir de sirf mavi deneyecegim baska tutamda da. Eger guzel olursa bu sirf mavi koydugum sac, onlerden, cok az kismina uygularim diyorum. Resimlerini koyarim isterseniz. Ama anca 2 hafta sonra falan denerim. Bir de cok cilgin sac bana gitmez, coluklu cocuklu kadinsin diyor bir yanim, o sirf mavili kismi yapma diyor. Ama yine de deneyecegim sirf mavili sac tutamini da... Ama eger tutturabilseydim orta kullu kumrali tercih ederdim. O da yillardir isteyip de kavusamadigim icin, kuaforler zaten hic yapamiyorlar. Yoksa bu renk bana gitti. Yikandikca da guzellesecek sanirim.

yaa ben karıştırdım kusura bakmaşimdi gerilere gittimde,saçın açıkken maviyi kullanıp saçı koyulaşan sendin..ben hiç boya yapmadın diye düşünerek saf saf mavimi kullanıcaksın diyorumbenim öle mavili yeşilli renkler hiç hoşuma gitmiyo..yansımadan bahsetmiyorum yani,dediğin gibi tutam tutam ben sevmiyorum..ne bilim yinede sen bilirsin tabi..çok mavi sevdan varsa çok az bi yerine yap akıyo nası olsa

evet, o tutamlardan ben de emin degilim. Ki koyu saca zaten masmavi tutmaz buyuk ihtimalle. Ve dedigin gibi 10 gunde de akiyormus. Zaten artik deli genc kiz degilim, cilgin renkler olmaz. Ama o mavi yansimalari arttirmayi dusunuyorum olursa. Bence de kulluler en iyisi yoksa. Sizin icin ben bile heyecanliyim, umarim olur ki bence saciniz istediginiz gibi olacak diye hissediyorum.

saçının rengi fotodaki gibimi hala değişiklik yokmu?ya bende çok heyecanlıyım..ama kendimi hep üzgün bi şekilde hayal ediyorum..gözümün önüne hep öle geliyo,istediğim renk olmamış falan filan

Yok, biraz acildi, resim de koyarim cekeyim de... Oyle dusunme, olacak, guzel olacak bence. Riskli oldugu icin olmayacakmis gibi hissediyorsundur. Gerci kendini kotusune alistirman da iyi ama olacak bence. En azindan o kizilliklar gider. Gicik oluyordum ben. Hic yakismaz bana bir de, cok fenaydi

benimde en nefret ettiğim o kızıllıklar bakırlıklar turunculuklar herneyse işteo renkleri tutturmaktada kuaförlerin üstüne yok valla

eee kızlar hani yok mu boyayan saçını
hani külleriniz :26:

Anaaaa, sen de mi yarin... Kizlar iyi haberlerinizi hepimiz bekliyoruz.
inşallah inşallah olacak inanıyorum azcık daha uzasın ombre yapıcam üstüne garnier 111 le hatta
tamam beraber oturup çatlayalımsomeone'cığımın dediği gibi küllüler aşkına..şaka maka adam daha dün yollamış kargoyukurnaz beni kandırıcaktı

ben asıl koymazsam foto çatlarım ahhaha

kızlar bugün boyayacağım saçımı dün yorgundum boyayamadım o yüzden bugüne kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…