Sonunda Kafayı Yedim.

hersey yalnizliktan :) boyle iliskiler basliyor ama sonu iyi olmuyor. bence boslukta kalmissin, baska bir kursa yazil istersen ve farkli insanlarla tanis, dunya cok buyuk, mutlaka hem fizigini hem kafasini begenecegin erkekler vardir.

Aşk ne ki?
Adamın kafasından zerre haz etmeyip, gül yüzüne vurulmak aşk falan değil karşim, fiziksel çekim. Cinsel çekim. Ne dersen de adına işte.
Ben şu yaşıma gada ne zaman "aşık olduysam" sonradan bakınca hep adamın "kafasına" vurulduğumu farkettim. Öyle gül yüzüne tutulduğum adam sayısı azdır, onla da iki sevişince geçer zaten olayı.
(Ha evet, aslında "aşk" fiziksel çekimdir, benim yukarıdaki bahsettiğim aşk bizim hatunların içine uzun vadeli ilişki sevgisi karıştırdığı versiyonu.)

yazını okurken çok eglendım ne guzel anlatmıssın bence yazma ve unutmaya calıs canım o heyecan gecınce kavga edersiniz hep gerek yok çünkü uygun değilisiniz canım

Keyifle okudum konunu anlatışına hayran oldum yanii :) tatlım arkadaş çevrende hiç böylesi olmadığı için onu yakından tanımak hoşuna gitmiş olabilir :) kader kısmet olacağı varsa olur :) ben o kadarda kötü bakmıyorum aslında zıt kutuplar hep birbirini çeker çünkü :)) sonu gelir mi bilemem ama eksik yönelerinizi tamamlarsınız. O sende yaşamayı öğrenir sende onda hayatı gibi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…