Sonunda Hamileyim..... Nisanda Hamiş Olan Var Mı?????

Allah tamamina erdirsin :) ben de varim canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende 5.5 haftalık hamileyim canım, bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almamız dileğiyle.... s
ize birde birşey soracağım ben son 4 gündür ishalim sizde de böyle bir sorun oldumu, olduysa ne gibi önerileriniz olur....

Son düzenleme:
Amin canimm Rabbim eli ayagi duzgun evlatlar nasip etsin hepimize snde belirtiler var.mi

Amin canım benim,
Ah bende belirtiler olmazmı zaten ilk şiddetli mide ağrısı ile hastaneye gittim gebelik şüphem olduğu için ilaç tedavisi uygulamadılar sonra kadın doğuma geçtim oda bir ilaç verdi şimdi şükür mide ağrım geçti ama şimdide ishalim başladı ondan kurtulmaya çalışıyorum, birde sabahları halsizlik oluyor kahvaltı yapınca geçiyor.... Bakalım inşallah tek sıkıntıların sadece bunlar olur....

Ayy benimde canim hep cigkofte istio yaaa eksi eksi en rahat onu yiorummmm

Aynen canım cigkofteyi yedim mi sanki gözümün önünden perde kalkmış gibi buarada cigkofteye aseren hamislerin bebeği erkek oluyor diye duydum

Ishal bndede oluor arada genelde kabizlkk oluorms ama bende hic olmadi ben bisi yapmadm zaten cokta istifra ediorm ben zor gecio yani bulantm bas donmem hat sfhada ama olsun olsun en azindn meleklemzn bizimle oldugunu hissediorz

Aynen canım cigkofteyi yedim mi sanki gözümün önünden perde kalkmış gibi buarada cigkofteye aseren hamislerin bebeği erkek oluyor diye duydum

Ayy beni goren herkeste senn oglun olcak dio zatennn bakalim Rabbim ne nasip ettyse olur eli ayagi duzgn saglikli olsn yeter

kan değerleriniz ne durumda kızlar ben Akdeniz anemisi taşıyıcısı olduğum için kan değerim çok düşük çıktı moralim bozuldu....

Gozun aydin canim Rabbim saglikla kucagin almayi nasip etsin hosgeldin aramiza :)

mnspapatya cok tesekkür ederim canım allah senin de saglıkla kucagına almayı nasip etsin bebişini.yalnız bende 4 5 gündür hep adet olacakmışım gibi kasık agrısı oluyor sizde de böle mi

mnspapatya cok tesekkür ederim canım allah senin de saglıkla kucagına almayı nasip etsin bebişini.yalnız bende 4 5 gündür hep adet olacakmışım gibi kasık agrısı oluyor sizde de böle mi

Adet ağrısına benziyor ama sürekli devam eden bi ağrı değil saniyelik sancı girip çıkar batma gibi oluyor ağrısı inşallah hamişsindir :)

kızlar slm bende hamileyim profilimde 6 haftalık ama gün gün gebelikte 5 hafta gösteriyo son adeti tarihim 2 nisan doktorumda 6 haftalık dedi ama gün gün gebelik takvimi 5 hafta diyor hangisi doğru bilemedim çünkü şuan aşağıda yazan şeylerle gün gün gebelik farklı gösteriyo anlamadım yardım lütfen

Oncelikle hayırlı olsun. .ultrasonda bebisinin buyumesine göre net sekilde haftasini gununu söyler drun

Ne demek canim benim insallah Rabbim hepimize hayirla saglikla kucagimiza almayi nasip eder ilk uc ay kasik agrisi normal canim yani agrio die korkma sadce siddetli agri olursa o ayri tabiki insallah ole bisi olmaz eminim hepimizde o korku var bende dusukten cok korkuorum adimima dikkat ediorum ama Rabbim buyuk alnimizda ne yaziliysa onu yasayacagiz

Kizlarr kimsecikler yok muuu gunaydin hayirli cumalarr. Birbirimize destek olaydikkk

Canim biz keseyi gördük 6 haftalik hamileyim ama benim bulantim yok sadece asiri uykum var benim. Sanki hamile degilim bende midemin bulanmasini istiyorum

şimdilik gün gün gebelik yani doktorun dediği tarihi dikkate alın
çünkü profilinizdeki takvim SAT a göre hesaplama yapıyor yumurtlama ve döllenmeye göre değil
fakat bu takvimde doğru
çünkü bebeğiniz ileriki aylarda takviminizdeki haftaya yetişip boy ve kilo bakımından geçecek bile :)

Adet ağrısına benziyor ama sürekli devam eden bi ağrı değil saniyelik sancı girip çıkar batma gibi oluyor ağrısı inşallah hamişsindir :)

canımm evet hamileyimmm :) dün öğrendim yazmısştım.hala bu belirtiler devam ediyor ara ara hafif sancılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…