- Konu Sahibi mnspapatya
-
Bir haftada 3 kilo verdim bulantidan hiç bişey yiyemiyorum peynir domates zeytin cigkofte ayran başka bişey mümkün değil
Allah tamamina erdirsin :) ben de varim canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende 5.5 haftalık hamileyim canım, bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almamız dileğiyle....
Amin canimm Rabbim eli ayagi duzgun evlatlar nasip etsin hepimize snde belirtiler var.mi
Ayy benimde canim hep cigkofte istio yaaa eksi eksi en rahat onu yiorummmm
Amin canım benim,
Ah bende belirtiler olmazmı zaten ilk şiddetli mide ağrısı ile hastaneye gittim gebelik şüphem olduğu için ilaç tedavisi uygulamadılar sonra kadın doğuma geçtim oda bir ilaç verdi şimdi şükür mide ağrım geçti ama şimdide ishalim başladı ondan kurtulmaya çalışıyorum, birde sabahları halsizlik oluyor kahvaltı yapınca geçiyor.... Bakalım inşallah tek sıkıntıların sadece bunlar olur....
Aynen canım cigkofteyi yedim mi sanki gözümün önünden perde kalkmış gibi buarada cigkofteye aseren hamislerin bebeği erkek oluyor diye duydum
Gozun aydin canim Rabbim saglikla kucagin almayi nasip etsin hosgeldin aramiza :)
mnspapatya cok tesekkür ederim canım allah senin de saglıkla kucagına almayı nasip etsin bebişini.yalnız bende 4 5 gündür hep adet olacakmışım gibi kasık agrısı oluyor sizde de böle mi
Oncelikle hayırlı olsun. .ultrasonda bebisinin buyumesine göre net sekilde haftasini gununu söyler drunkızlar slm bende hamileyim profilimde 6 haftalık ama gün gün gebelikte 5 hafta gösteriyo son adeti tarihim 2 nisan doktorumda 6 haftalık dedi ama gün gün gebelik takvimi 5 hafta diyor hangisi doğru bilemedim çünkü şuan aşağıda yazan şeylerle gün gün gebelik farklı gösteriyoanlamadım yardım lütfen
Kizlarr kimsecikler yok muuu gunaydin hayirli cumalarr. Birbirimize destek olaydikkk
kızlar slm bende hamileyim profilimde 6 haftalık ama gün gün gebelikte 5 hafta gösteriyo son adeti tarihim 2 nisan doktorumda 6 haftalık dedi ama gün gün gebelik takvimi 5 hafta diyor hangisi doğru bilemedim çünkü şuan aşağıda yazan şeylerle gün gün gebelik farklı gösteriyoanlamadım yardım lütfen
Adet ağrısına benziyor ama sürekli devam eden bi ağrı değil saniyelik sancı girip çıkar batma gibi oluyor ağrısı inşallah hamişsindir :)
canımm evet hamileyimmm :) dün öğrendim yazmısştım.hala bu belirtiler devam ediyor ara ara hafif sancılar.
Çok sevindim canım benım hayırlı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?