• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda Hamileyim..... Nisanda Hamiş Olan Var Mı?????

İnşAllah canım benimm ben daha dün öğrendim hamile olduğumu inşallah Rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar nasip eder bizlere Amin... Sana bir ilaç vs verdi mi doktorun bana progestan verdi önlem için ve folik asit verdi :nazar::nazar:

yok anım vermedi sadece folik asit iç dedi. progestan bildiğim kadarıyla düşük yaparken veriliyordu değil mi ?

yok anım vermedi sadece folik asit iç dedi. progestan bildiğim kadarıyla düşük yaparken veriliyordu değil mi ?

Yok canim dusuk yaparken verilmior dusuk olmasin die onlem amacli kullaniliyor ben ilac vs de kullandigm icin tedbir amacli yani cok sukur degerlerimzde harika dun.yine kan yaptrdk 980 kusur cikti bugun gitcektm doktora cuma gel dedi hersey guzel gidio dedi cok sukur Rabbime

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayırlı olsın kızlar Allah saglıkla kucagımıza aşmayı nasip eder inş bende 6haftalık hamişim 😊😊😊

Cok sagol canim seninde hayirlisi olsun amin insallah Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip eder kalp atisini duydun mu sn canim 6. Haftada.duyuluor diolar ama

Cuma günü kontrolum inş duyarım yarın bhcg yaptırıp degeyimin ne kadar yükseldiğini ögrenmemi istedi doktorum benim iki düşügüm var ve bu bebegim şimdilik normal gidiyor inş hepimiz saglıkla kucagımıza alırız

Cuma günü kontrolum inş duyarım yarın bhcg yaptırıp degeyimin ne kadar yükseldiğini ögrenmemi istedi doktorum benim iki düşügüm var ve bu bebegim şimdilik normal gidiyor inş hepimiz saglıkla kucagımıza alırız

İnşallah canım Rabbim herşeyin hayırlısını versin umarım sağlıkla eli ayağı düzgün evlatlarımız olur inaş kucağımıza alırız evlatlarımızı:49::49:

Nisanda hamis olan hic kimse yok mu arkadaslarrr yaa birlikte tecrubelerimizi paylasabilecegimiz vs...

Nisanda hamis olan hic kimse yok mu arkadaslarrr yaa birlikte tecrubelerimizi paylasabilecegimiz vs...

Canim ikimizde hemen hemen ayni hafta ogrendik hamile oldugumuzu sende degisiklikler oldu mu mide bulantisi falan . Benim belim cok agriyor ve cok cabuk yoruluyorum.cabuk acikiyorum.biraz bunlardan konusalim mi

Kızlar bu ay benim ayımdı ilk denememle klomenle ve çatlatma iğnemle hemencik hamiş kaldımmm. Benim gibi birbirimize destek olacağımız hamişler var mı kiiiiii??? :32::32::32::49::49::49::49:

Var benimmm ... Bende bu ay hamile kalanlardanim dun ogrendim kan tahlili ile gunume iki gun kalaa:nazar:

Kızlar bu ay benim ayımdı ilk denememle klomenle ve çatlatma iğnemle hemencik hamiş kaldımmm. Benim gibi birbirimize destek olacağımız hamişler var mı kiiiiii??? :32::32::32::49::49::49::49:

Evet canım bende klomen ve ovitrelle kullandım ve şuan 7 haftalık hamileyim şükürler olsun inşallah bu defa kucağımıza almayı nasip eder yüce Allahımmm :) :49:

Hayirli olsun gebisler saglikli guzel mutlu sorunsuz bir hamulelik geçirin minnoslarinizi da kolayca kucaginiza alın insaallah... gözünüz aydinn:49::52:

Canim ikimizde hemen hemen ayni hafta ogrendik hamile oldugumuzu sende degisiklikler oldu mu mide bulantisi falan . Benim belim cok agriyor ve cok cabuk yoruluyorum.cabuk acikiyorum.biraz bunlardan konusalim mi

Aaaa evet canim dogruu yaa evet biraz bunlari konusalim birbirimize destek olalkm benim mide bulantm bas donmem surekli uykum var ve kasiklarim agrio canim

Hayirli olsun gebisler saglikli guzel mutlu sorunsuz bir hamulelik geçirin minnoslarinizi da kolayca kucaginiza alın insaallah... gözünüz aydinn:49::52:

Cok sagol canim Allah razi olun darisi tum isteyenlerin basinaaa Aminn

Aaaa evet canim dogruu yaa evet biraz bunlari konusalim birbirimize destek olalkm benim mide bulantm bas donmem surekli uykum var ve kasiklarim agrio canim

Valla şu bulantım vr uykum vr dynlere ozeniyorum haa neden bnde olmuo bole seyler bzn hamile oldgmdan bile supe ediyorum :52:

Valla şu bulantım vr uykum vr dynlere ozeniyorum haa neden bnde olmuo bole seyler bzn hamile oldgmdan bile supe ediyorum :52:

Ole deme canim yaaa herkesde farkli olurms banada bole yapio bebissss inan bulantida bulanti olsa bi acayip yaniii uyku desen kafami nereye koysam uyuom valla ama en azindan isyan etmiom.sikayet etmiom.varligini biliorm bu sayede ama senn hic mi.sikayetn uok yani bel agrisi disinda

Back