• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda Hamileyim..... Nisanda Hamiş Olan Var Mı?????

Ole deme canim yaaa herkesde farkli olurms banada bole yapio bebissss inan bulantida bulanti olsa bi acayip yaniii uyku desen kafami nereye koysam uyuom valla ama en azindan isyan etmiom.sikayet etmiom.varligini biliorm bu sayede ama senn hic mi.sikayetn uok yani bel agrisi disinda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok canim yha nerde diorumya hamileligmden supelnmye bşladm die :) brz kasıklarmda kasılmalar oluo oda normal rahim genşlio senn ilk bebişmi kaçinci denemende hamile kaldın

Yok canim yha nerde diorumya hamileligmden supelnmye bşladm die :) brz kasıklarmda kasılmalar oluo oda normal rahim genşlio senn ilk bebişmi kaçinci denemende hamile kaldın

Ilk bebis kuzum ve ilk deneme klomen catlatma ignesyle cok sukur Rabbime cok uzun zaman stresler yasamadim insallah Rabbim saglikl kucagima almayi nasip eder korkuorm cok yawww senn nasil acaba

Aaaa evet canim dogruu yaa evet biraz bunlari konusalim birbirimize destek olalkm benim mide bulantm bas donmem surekli uykum var ve kasiklarim agrio canim

Bende suan mide bulantisi yok canim carsamba gunu hastaneye gidecem ilkkez keseyi gorecem sen gordun mu cok heyecanliyim

Bende suan mide bulantisi yok canim carsamba gunu hastaneye gidecem ilkkez keseyi gorecem sen gordun mu cok heyecanliyim

Biz gectigimz cuma gunu gorduk kesemizi canim insallah Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip eder bende tum belirtiler var die bilirim bas donmesi midr bulantiai vs 17 sinde de kalp atisi duymaya gitcez umarim hic bir sorun yoktur insallah hersey guzel gidiyordur Rabbim saglikla nasip etsin evlatlarimizi bize

Biz gectigimz cuma gunu gorduk kesemizi canim insallah Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip eder bende tum belirtiler var die bilirim bas donmesi midr bulantiai vs 17 sinde de kalp atisi duymaya gitcez umarim hic bir sorun yoktur insallah hersey guzel gidiyordur Rabbim saglikla nasip etsin evlatlarimizi bize

Amin canim insallah Saglikla kucagimiza aliriz.

Kizlarr kimsecikler yok muuu gunaydin hayirli cumalarr. Birbirimize destek olaydikkk :D:D:D

Kızlar bu ay benim ayımdı ilk denememle klomenle ve çatlatma iğnemle hemencik hamiş kaldımmm. Benim gibi birbirimize destek olacağımız hamişler var mı kiiiiii??? :32::32::32::49::49::49::49:

canim hayirli olsun bebegin bende 2015 ocak annesi olucam nasipse insallah saglikla kucagimiza almak da nasip olur

canim hayirli olsun bebegin bende 2015 ocak annesi olucam nasipse insallah saglikla kucagimiza almak da nasip olur

Seninde hayirli olsun canim Rabbim eli ayagi duzgun saglikla nasip etsin insallah benimde ocak ilk hafta eger nasip olur olursa insallah saglikla gecer vaktimiz

merhaba adetim 3 gün gecti ve hcg degerim 262 cıktı bugün nasıl sizce cok mutluyum :)

Bende bulanti bas donmesi var canim bazilari 3. Ayda gecer dio.ama bunyeden bunyeye degisiorms o bazisi 9 ay mide bulantiai yasiormus

Bir haftada 3 kilo verdim bulantidan hiç bişey yiyemiyorum peynir domates zeytin cigkofte ayran başka bişey mümkün değil :(

Back