- Konu Sahibi mnspapatya
-
hayırlı olsun ne kadar şanslısın ilk denemede hamile kalmışsın bizim 10 ay oldu
İnşAllah canım benimm ben daha dün öğrendim hamile olduğumu inşallah Rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar nasip eder bizlere Amin... Sana bir ilaç vs verdi mi doktorun bana progestan verdi önlem için ve folik asit verdi
yok anım vermedi sadece folik asit iç dedi. progestan bildiğim kadarıyla düşük yaparken veriliyordu değil mi ?
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah
Hayırlı olsın kızlar Allah saglıkla kucagımıza aşmayı nasip eder inş bende 6haftalık hamişim 😊😊😊
Cuma günü kontrolum inş duyarım yarın bhcg yaptırıp degeyimin ne kadar yükseldiğini ögrenmemi istedi doktorum benim iki düşügüm var ve bu bebegim şimdilik normal gidiyor inş hepimiz saglıkla kucagımıza alırız
Nisanda hamis olan hic kimse yok mu arkadaslarrr yaa birlikte tecrubelerimizi paylasabilecegimiz vs...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Nisanda hamis olan hic kimse yok mu arkadaslarrr yaa birlikte tecrubelerimizi paylasabilecegimiz vs...
Kızlar bu ay benim ayımdı ilk denememle klomenle ve çatlatma iğnemle hemencik hamiş kaldımmm. Benim gibi birbirimize destek olacağımız hamişler var mı kiiiiii???
Kızlar bu ay benim ayımdı ilk denememle klomenle ve çatlatma iğnemle hemencik hamiş kaldımmm. Benim gibi birbirimize destek olacağımız hamişler var mı kiiiiii???
Evet canım bende klomen ve ovitrelle kullandım ve şuan 7 haftalık hamileyim şükürler olsun inşallah bu defa kucağımıza almayı nasip eder yüce Allahımmm :)
Canim ikimizde hemen hemen ayni hafta ogrendik hamile oldugumuzu sende degisiklikler oldu mu mide bulantisi falan . Benim belim cok agriyor ve cok cabuk yoruluyorum.cabuk acikiyorum.biraz bunlardan konusalim mi
Var benimmm ... Bende bu ay hamile kalanlardanim dun ogrendim kan tahlili ile gunume iki gun kalaa
Hayirli olsun gebisler saglikli guzel mutlu sorunsuz bir hamulelik geçirin minnoslarinizi da kolayca kucaginiza alın insaallah... gözünüz aydinn
Aaaa evet canim dogruu yaa evet biraz bunlari konusalim birbirimize destek olalkm benim mide bulantm bas donmem surekli uykum var ve kasiklarim agrio canim
Valla şu bulantım vr uykum vr dynlere ozeniyorum haa neden bnde olmuo bole seyler bzn hamile oldgmdan bile supe ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?