• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda Hamileyim..... Nisanda Hamiş Olan Var Mı?????

mnspapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2014
2.858
30
83
35
İstanbul
Kızlar bu ay benim ayımdı ilk denememle klomenle ve çatlatma iğnemle hemencik hamiş kaldımmm. Benim gibi birbirimize destek olacağımız hamişler var mı kiiiiii??? :32::32::32::49::49::49::49:

Evet canım bende klomen ve ovitrelle kullandım ve şuan 7 haftalık hamileyim şükürler olsun inşallah bu defa kucağımıza almayı nasip eder yüce Allahımmm :) :49:

Evet canım bende klomen ve ovitrelle kullandım ve şuan 7 haftalık hamileyim şükürler olsun inşallah bu defa kucağımıza almayı nasip eder yüce Allahımmm :) :49:

İnşAllah canım benimm ben daha dün öğrendim hamile olduğumu inşallah Rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar nasip eder bizlere Amin... Sana bir ilaç vs verdi mi doktorun bana progestan verdi önlem için ve folik asit verdi :nazar::nazar:

Çok sağol kuzumm senide bu dönemler beklio bak ilk adımı atmışsın bile hayırlsı olsun herşey gönlünce olsun tatlım:nazar::nazar::nazar:

Amin =) İnşallah ama ben evlenince hemen çocuk yapmayı düşünmüyorum
Çünkü yaşım daha küçük
Kafadan bir altı senesi olur evlendikten sonra..

Kızlar bu ay benim ayımdı ilk denememle klomenle ve çatlatma iğnemle hemencik hamiş kaldımmm. Benim gibi birbirimize destek olacağımız hamişler var mı kiiiiii??? :32::32::32::49::49::49::49:

çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah :)
Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin :nazar:

Amin =) İnşallah ama ben evlenince hemen çocuk yapmayı düşünmüyorum
Çünkü yaşım daha küçük
Kafadan bir altı senesi olur evlendikten sonra..

Ah canım düşünmüyorum deme Allah korusun yaa Rabbim ne zaman verirse o zaman olsun inşallah zorluklarla karşılaştırmasın Kaç yaşındasım bakım Çıtırcık seniii :nazar::nazar:

Ah canım düşünmüyorum deme Allah korusun yaa Rabbim ne zaman verirse o zaman olsun inşallah zorluklarla karşılaştırmasın Kaç yaşındasım bakım Çıtırcık seniii :nazar::nazar:

Dün 21 oldumm..
Öncelikle gelecek için biraz birikim ve rahatlığa kavuştuktan sonra düşünüyorum daha doğrusu düşünüyoruz..
Çünkü çocuk olduktan sonra bir takım şeylerden fedakarlık etmek gerekiyor.

Cnm hayırlı uğurlu olsun inş rahat ve sorunsuz bir hamilelik yaşarsın allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

İnşAllah canım benimm ben daha dün öğrendim hamile olduğumu inşallah Rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar nasip eder bizlere Amin... Sana bir ilaç vs verdi mi doktorun bana progestan verdi önlem için ve folik asit verdi :nazar::nazar:

Canim sende mi dun öğrendin hamile oldugunu hayirli olsun rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin . Bende dun öğrendim hamile oldugumu :-) cok guzel bi duygu

hayırlı olsun ne kadar şanslısın ilk denemede hamile kalmışsın bizim 10 ay oldu :50:

Canim sende mi dun öğrendin hamile oldugunu hayirli olsun rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin . Bende dun öğrendim hamile oldugumu :-) cok guzel bi duygu

Harika bir duygu canim hersey yolunda cok sukur insallah Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip eder

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back