- Konu Sahibi mnspapatya
Kızlar bu ay benim ayımdı ilk denememle klomenle ve çatlatma iğnemle hemencik hamiş kaldımmm. Benim gibi birbirimize destek olacağımız hamişler var mı kiiiiii???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım bende klomen ve ovitrelle kullandım ve şuan 7 haftalık hamileyim şükürler olsun inşallah bu defa kucağımıza almayı nasip eder yüce Allahımmm :)
Hadi bakalım hayırlı olsun =)
Teşekkürler canım hamile misin sende?
Yok canım.Ben daha evli bile değilim =) Sözlüyüm..
Ama böyle haberler alınca sizin mutluluğunuza ortak olmayı seviyorum..
Çok sağol kuzumm senide bu dönemler beklio bak ilk adımı atmışsın bile hayırlsı olsun herşey gönlünce olsun tatlım
Kızlar bu ay benim ayımdı ilk denememle klomenle ve çatlatma iğnemle hemencik hamiş kaldımmm. Benim gibi birbirimize destek olacağımız hamişler var mı kiiiiii???
Amin =) İnşallah ama ben evlenince hemen çocuk yapmayı düşünmüyorum
Çünkü yaşım daha küçük
Kafadan bir altı senesi olur evlendikten sonra..
çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah :)
Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin
Çok sağol tatlımm Allah razı olsun amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah Aminnnn
Bende bu pazar ya da p.tesi yapacağım test inşallah bende hamileyimdir
Ah canım düşünmüyorum deme Allah korusun yaa Rabbim ne zaman verirse o zaman olsun inşallah zorluklarla karşılaştırmasın Kaç yaşındasım bakım Çıtırcık seniii
İnşallahh kuzumm inşallah güzel haberlerini alırız Aminnn[/QUOT]
Sağol canım benim inşallah
Cnm hayırlı uğurlu olsun inş rahat ve sorunsuz bir hamilelik yaşarsın allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
İnşAllah canım benimm ben daha dün öğrendim hamile olduğumu inşallah Rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar nasip eder bizlere Amin... Sana bir ilaç vs verdi mi doktorun bana progestan verdi önlem için ve folik asit verdi
Canim sende mi dun öğrendin hamile oldugunu hayirli olsun rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin . Bende dun öğrendim hamile oldugumu cok guzel bi duygu