Onu yazan ablamı cnm onun konusu. Bi başka tartışmayı da siz açın isterseniz. Belli ki herkesin canı sıkılıyorBurada Ekim 2017'de 6 aylık hamilesiniz.
Burada Aralık 2017'de 11 haftalık hamilesiniz.
İkinci çocuğunuza hamileyken 3.ye de mi hamile kaldınız? Merak ettim
Ayak yapmamış bile bile açmışKib yapacaktım ama şikayet kısmına girmesin dedim. @Mune konuyu taşır mısın?
Burada yıllarca bebek özlemi çeken üyeler de var görünce dua ettiğimiz.
Bir de sanki hiç gebelik topiğinde takılmamış gibi konu doğru yerde mi diye ayak yapılıyor. Ayıptır günahtır..
Düşüncesizce hareket edip ergenlikten henüz çıkanlar akıldan bahsediyor..
Onu yazan ablamı cnm onun konusu. Bi başka tartışmayı da siz açın isterseniz. Belli ki herkesin canı sıkılıyor
Yok konu sahibine birşey demiyorum. Birçok kişinin aksine kızmadım ben ona. Dediğiniz gibi heyecanla olsa gerek yanlış anlatım olmuş biraz sadece. O yazdığım "kadının en büyük düşmanı yine kadın" sözü biraz genele hitaben. Kadınların birbirini gereksiz yere acımasızca eleştirmelerine yönelikBence konu sahibi heyecandan talihsiz kelimeler secmis..
Ayak yapmamış bile bile açmış
İki kişi aynı üyeliği kullanamaz. Bu forum kurallarına aykırı. Bu kadar aktif kullanıyorsunuz forumu, kaç tane konunuz var. Hadi konuyu sözde "heyecandan" yanlış yere açtınız da bunu nasıl bilmezsiniz?Onu yazan ablamı cnm onun konusu. Bi başka tartışmayı da siz açın isterseniz. Belli ki herkesin canı sıkılıyor
zira kendisi o kadar guzel doguruyorki :)Burada Ekim 2017'de 6 aylık hamilesiniz.
Burada Aralık 2017'de 11 haftalık hamilesiniz.
İkinci çocuğunuza hamileyken 3.ye de mi hamile kaldınız? Merak ettim
insallah :)Bir üyeliği iki kişi kullanamazsınız yasak. Üyelik iptali yapılır.
Bilmiyordum. Bi sakıncası mı vardıİki kişi aynı üyeliği kullanamaz. Bu forum kurallarına aykırı. Bu kadar aktif kullanıyorsunuz forumu, kaç tane konunuz var. Hadi konuyu sözde "heyecandan" yanlış yere açtınız da bunu nasıl bilmezsiniz?
Anladım sizin canınız sıkılıyorinsallah :)
Yok konuyu yanlış yere açıyorum ama demişDoğru yerde mi bilmiyorum yazmış ya ona istinaden yazdım..
Ewet ama kansızlık kendine iyi bakarsan geçecek bişeydir öyle hep kansız kalacaksın diye bişey yok.
Bir sakıncası var mı yok mu görürüz. Ben şikayetimi ettim, saygıdeğer yöneticilerimiz görüp forum kuralları neyi gerektiriyorsa onu yaparlar zatenBilmiyordum. Bi sakıncası mı vardı
Valla ben korka korka gittim doguma..cok sukur korktuklarim olmadi ama..bi kac defa tedirginligim yuzunden goz yasina bogulnuslugum var yani.. tum gebeligimde onla ugrastim yani : ( nasil arttiririm vs. Vs ama olmadi..Heralde ebe yanlış müdahale etti.
Doğum mu zor geçti acaba?
Şimdi enfeksiyon kaptım diyecek galiba
Diye diye konuyu bitirdim iyi mi?
Olayda dert yok da anlatımın, kansızlığı olana verdiğin "sır kapısı" tarzı dersin asıl problem olmuş
Lakin kansızım, korkmadım.
Kansızlar da doğurabiliyor biliyor musun?
Valla ben korka korka gittim doguma..cok sukur korktuklarim olmadi ama..bi kac defa tedirginligim yuzunden goz yasina bogulnuslugum var yani.. tum gebeligimde onla ugrastim yani : ( nasil arttiririm vs. Vs ama olmadi..
Aynen kansızlık geçiciyi neye dayanarak söylemiş? Benim ki de sizin gibi. Geçmiyor.Bilmeden konuşuyorsunuz. Ayrıca kadının haline üzülmüş değil sevinmiş gb anlatıyorsunuz. Korksunlar, ders alsınlar vs.
O kadın hamileyken doktorlar tahlil yapmıştır değil mi? Kan ilacı takviyesi kullanmıştır? Hamile kadıno o şekilde doğuma alacak değiller. Ama demek ki neymiş sizinki düzeldi diye herkesinki düzelmiyormuş.
6 senedir 1 sene aralıklarla kan takviyesi alıyorum. Demir eksikliği var. (Anemi) aşırı düşük. İlaçlar kullandım. yediğime içtiğime dikkat ediyorum. Sürekli kan yapıcı, demir yapıcı gıdalar tüketiyorum. Ee düzelmiyor, düzeliyor geri düşüyor, ne olacak?
Sanki kadın keyfinden öyle girdi. Ders olsun, korksun kansızlar. Dikkatli yazın isterseniz. Bir dahaki doğum için garantiniz mi var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?