Sonunda geldii

Burada Ekim 2017'de 6 aylık hamilesiniz.

Burada Aralık 2017'de 11 haftalık hamilesiniz.

İkinci çocuğunuza hamileyken 3.ye de mi hamile kaldınız? Merak ettim
Onu yazan ablamı cnm onun konusu. Bi başka tartışmayı da siz açın isterseniz. Belli ki herkesin canı sıkılıyor

Ayak yapmamış bile bile açmış

Allah analı babalı büyütsün. Normal veya sezeryan her türlü doğum korkusu olan ben senin doğum hikayeni okuyunca rahatladım sanki biraz. Keşke ben de böyle kolay doğursam :)

Bence konu sahibi heyecandan talihsiz kelimeler secmis..
Yok konu sahibine birşey demiyorum. Birçok kişinin aksine kızmadım ben ona. Dediğiniz gibi heyecanla olsa gerek yanlış anlatım olmuş biraz sadece. O yazdığım "kadının en büyük düşmanı yine kadın" sözü biraz genele hitaben. Kadınların birbirini gereksiz yere acımasızca eleştirmelerine yönelik

Onu yazan ablamı cnm onun konusu. Bi başka tartışmayı da siz açın isterseniz. Belli ki herkesin canı sıkılıyor
İki kişi aynı üyeliği kullanamaz. Bu forum kurallarına aykırı. Bu kadar aktif kullanıyorsunuz forumu, kaç tane konunuz var. Hadi konuyu sözde "heyecandan" yanlış yere açtınız da bunu nasıl bilmezsiniz?

Bilmiyordum. Bi sakıncası mı vardı

Dayanicam yazicam.

Aferin guzel dogurmussun. Bravo. Yanindaki kansiz kadindan bile daha iyi dogurmussun tebrikler. Ama bilmeni istiyorum dunyadaki ne ilk doguran ne de son doguran sen degilsin. Insanlar bazen heyecanlanabiliyor evet ama burada derdini anlatan insanlarin oldugu bir bolumde "bile bile" ay soyle dogurdum ay boyle dogurdum diye konu acmaniz bana bana hic masum gelmedi. Cocugu olmadigi icin maddi manevi sorunlari olan insanlar var burada.

Neyse yine de bi aferinle ugurlayalim sizi.
Aferin...

Ewet ama kansızlık kendine iyi bakarsan geçecek bişeydir öyle hep kansız kalacaksın diye bişey yok.

Kansizlik hakkinda cok bisey bilmedigin belli. Herkesin hastaligi farkli farkli. Babamin arkadasina haftada iki unite kan veriliyordu bazen haftada iki defa. Valla yasasaydi da karsisina gecip "kendine iyi bakarsan gecer" deseydin de cevabini alsaydin...

Heralde ebe yanlış müdahale etti.
Doğum mu zor geçti acaba?
Şimdi enfeksiyon kaptım diyecek galiba
Diye diye konuyu bitirdim iyi mi?

Olayda dert yok da anlatımın, kansızlığı olana verdiğin "sır kapısı" tarzı dersin asıl problem olmuş

Lakin kansızım, korkmadım.
Kansızlar da doğurabiliyor biliyor musun?

Valla ben korka korka gittim doguma..cok sukur korktuklarim olmadi ama..bi kac defa tedirginligim yuzunden goz yasina bogulnuslugum var yani.. tum gebeligimde onla ugrastim yani : ( nasil arttiririm vs. Vs ama olmadi..

Valla ben korka korka gittim doguma..cok sukur korktuklarim olmadi ama..bi kac defa tedirginligim yuzunden goz yasina bogulnuslugum var yani.. tum gebeligimde onla ugrastim yani : ( nasil arttiririm vs. Vs ama olmadi..

Üzüldüm..
İnsan kendini suçlu hissediyor..

Kansızlıkla uğraşmak hiç kolay değil aslında.
Konu sahibi farkında değil.
Asıl problem bu.

Bilmiyor olabilir.
Ama ısrarla önemsememesi hoş değil.

Bilmemek değil, öğrenmemek ayıp değil mi?

Aynen kansızlık geçiciyi neye dayanarak söylemiş? Benim ki de sizin gibi. Geçmiyor.
Ne tuhaf insanlar var.

Dinlediğim (okuduğum :)) en güzel doğum hikayesi içimi karartmadi ve korkutmadi
Hayirli olsun sağlıkla buyusun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…