• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda geldii

Teşekkür ederim cnm. Ama doğum yapacakların bilinçli bi Şekilde gitmesi gerek diye düşünüyorum. Çünkü kansızlık kolay bişey değil artı ben ebenin söylediklerini söylüyorum
İyide kansızlık bir tercih değil. İnsanlar kutu kutu ilac içiyorlar düzelmiyor ne yapsınlar yani. Geçen sene tam 9 ay kutu kutu ilaç içtim de normal düzeye yaklaştı değerlerim.

Bilmeden konuşuyorsunuz. Ayrıca kadının haline üzülmüş değil sevinmiş gb anlatıyorsunuz. Korksunlar, ders alsınlar vs.
O kadın hamileyken doktorlar tahlil yapmıştır değil mi? Kan ilacı takviyesi kullanmıştır? Hamile kadıno o şekilde doğuma alacak değiller. Ama demek ki neymiş sizinki düzeldi diye herkesinki düzelmiyormuş.

6 senedir 1 sene aralıklarla kan takviyesi alıyorum. Demir eksikliği var. (Anemi) aşırı düşük. İlaçlar kullandım. yediğime içtiğime dikkat ediyorum. Sürekli kan yapıcı, demir yapıcı gıdalar tüketiyorum. Ee düzelmiyor, düzeliyor geri düşüyor, ne olacak?

Sanki kadın keyfinden öyle girdi. Ders olsun, korksun kansızlar. Dikkatli yazın isterseniz. Bir dahaki doğum için garantiniz mi var?
Ama ebe orda dedi ki ben kansız olduğunu bilseydim doğuma almazdım ya daha iyi bir ebeye hastaneye yada başka bişeyler yapardım dedi. Demekki çözümü de varmıl

Dünyanın varoluşundan beri yapılan eylemi sanki bir tek siz yapmışsınız gibi anlatmanız takdir'e şayan :KK14:

Bebeğiniz hayırlı olsun...
Ne alakası var ben sadece doğumu paylaşmak istedim. Neden herşey yanlış anlaşılıyor

İlk defa anne olmuş gibi yazmışsınız. Hayırlı olsun güle güle büyütün. :KK48:
Konunuz taşınır birazdan..

Yazacaktım valla erındım iyi oldu :))
Tecrubeyle sabitledim cunku :)

Valla bazi forumlarda birde sey var.. normal dogumcular ve sezeryancilar :))) hahaha normaller kendini superwoman gibi goruyo sizinkide anne olmak mi? Filan diye saydiranlar var..sezeryancilarda komplekse girip muhim olan dogurmak degil filan dite savunmaya geciyolar.. biz kadinlar cok garip varliklariz... bunda bile sidik yarisi var..

Yazmayacaktım ama dayanamıyorum.

Ne demek ders olsun hanımefendi? Ben çok mu meraklıyım her gün kan hapı içmeye rağmen 1e düşen demirle yaşamaya? Kan serumları taktırmaya? Bir vitamini toplarken diğer değerin düşmesine, bir yandan bebek tedavisi görüp bir yandan bunlarla uğraşmaya can mı atıyorum?

Korksunlar biraz diyorsunuz da farkında değilsiniz herhalde, bu bir hastalık! Görme engelli birine; sokağa çıkarsa yere de düşer, direğe de çarpar, korksun o da ders olsun çıkmasın evinden mi diyorsunuz mesela? Bu nasıl bir üslup, nasıl bir tavır ve konuşma tarzıdır aklım almıyor...

Tecrubeyle sabitledim cunku :)

Valla bazi forumlarda birde sey var.. normal dogumcular ve sezeryancilar :))) hahaha normaller kendini superwoman gibi goruyo sizinkide anne olmak mi? Filan diye saydiranlar var..sezeryancilarda komplekse girip muhim olan dogurmak degil filan dite savunmaya geciyolar.. biz kadinlar cok garip varliklariz... bunda bile sidik yarisi var..

Ay ben HİÇ dogum hikayeme gırmıcem :) yarım anne tam anne olayı biliyorum o mevzuları. Gulup gecıyorum

Ama ebe orda dedi ki ben kansız olduğunu bilseydim doğuma almazdım ya daha iyi bir ebeye hastaneye yada başka bişeyler yapardım dedi. Demekki çözümü de varmıl
Anlatamıyorum ki, kadın kansız olsa aldırmasa bile doktor bunun takviyesini yapar kadına. Kadın bile isteye o duruma düşecek değil. Siz de çok bilmiyorsunuz hani.
Ben de ilaç kullandım kaç sene, maddi durumum da iyi her türlü imkanım da var. Doktorum da iyi. Tükettiğim gıdalar da iyi binlerce şükür,yükselmiyor, normal seviyeye çıkıp geri düşüyor. Kansızlığın evreleri vardır. Bu tercih meselesi değil. Düzelmeyince düzelmiyor.

Ayrıca beni geren sizin anlatım tarzınız. Kadın ölümden dönmüş, şakasına dedim diyorsunuz.

Back