- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.806
- 798
Valla o ani yasayan bilir yasamayanda bilmez:) sonradan konusmak basit :))Şair burda: herkes benim gibi cesur ve korkusuzca doğuramaz” demek istiyor.
Neyse, Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla o ani yasayan bilir yasamayanda bilmez:) sonradan konusmak basit :))Şair burda: herkes benim gibi cesur ve korkusuzca doğuramaz” demek istiyor.
Neyse, Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Bende sadece sezeryana girilebilir diye biliyorumValla cok garip artik sezeryana bile giriyo millet ki seninki normal olmus
Ben bu hikayeleri hep okumadan geçiyordum. Yine öyle yapmıştım ki mesajınızı gördüm, iyi yapmışım demek ki. Cidden insan tedirgin oluyor.
Yanlis biliorsunBende sadece sezeryana girilebilir diye biliyorum
Kimsenin dogum hikayesinden etkılenmeyın cunku gercekten cok cok farklı her kadının ki.
Ay kusura bakmayın da 19 yaşında 2. çocuğunu doğuran birinden bilinç öğrenecek değil kimse. Allah analı babalı büyütsün kaderini güzel yazsın herkes de kendi işine baksın
Ekleme yapayim bende..ayni kadinin bile dogumlarinin hepsi farkli :)Kimsenin dogum hikayesinden etkılenmeyın cunku gercekten cok cok farklı her kadının ki.
Teşekkür ederim, en korktuğum şey. İçimi rahatlattınız.
İyide kansızlık bir tercih değil. İnsanlar kutu kutu ilac içiyorlar düzelmiyor ne yapsınlar yani. Geçen sene tam 9 ay kutu kutu ilaç içtim de normal düzeye yaklaştı değerlerim.Teşekkür ederim cnm. Ama doğum yapacakların bilinçli bi Şekilde gitmesi gerek diye düşünüyorum. Çünkü kansızlık kolay bişey değil artı ben ebenin söylediklerini söylüyorum
Ama ebe orda dedi ki ben kansız olduğunu bilseydim doğuma almazdım ya daha iyi bir ebeye hastaneye yada başka bişeyler yapardım dedi. Demekki çözümü de varmılBilmeden konuşuyorsunuz. Ayrıca kadının haline üzülmüş değil sevinmiş gb anlatıyorsunuz. Korksunlar, ders alsınlar vs.
O kadın hamileyken doktorlar tahlil yapmıştır değil mi? Kan ilacı takviyesi kullanmıştır? Hamile kadıno o şekilde doğuma alacak değiller. Ama demek ki neymiş sizinki düzeldi diye herkesinki düzelmiyormuş.
6 senedir 1 sene aralıklarla kan takviyesi alıyorum. Demir eksikliği var. (Anemi) aşırı düşük. İlaçlar kullandım. yediğime içtiğime dikkat ediyorum. Sürekli kan yapıcı, demir yapıcı gıdalar tüketiyorum. Ee düzelmiyor, düzeliyor geri düşüyor, ne olacak?
Sanki kadın keyfinden öyle girdi. Ders olsun, korksun kansızlar. Dikkatli yazın isterseniz. Bir dahaki doğum için garantiniz mi var?
Ekleme yapayim bende..ayni kadinin bile dogumlarinin hepsi farkli :)
İyide kansızlık bir tercih değil. İnsanlar kutu kutu ilac içiyorlar düzelmiyor ne yapsınlar yani. Geçen sene tam 9 ay kutu kutu ilaç içtim de normal düzeye yaklaştı değerlerim.
Ne alakası var ben sadece doğumu paylaşmak istedim. Neden herşey yanlış anlaşılıyorDünyanın varoluşundan beri yapılan eylemi sanki bir tek siz yapmışsınız gibi anlatmanız takdir'e şayan
Bebeğiniz hayırlı olsun...
Tecrubeyle sabitledim cunku :)Yazacaktım valla erındım iyi oldu :))
Bu sitede doğum hikayeleri diye bölüm var değil mi orada paylaşabilirdiniz.Ne alakası var ben sadece doğumu paylaşmak istedim. Neden herşey yanlış anlaşılıyor
Tecrubeyle sabitledim cunku :)
Valla bazi forumlarda birde sey var.. normal dogumcular ve sezeryancilar :))) hahaha normaller kendini superwoman gibi goruyo sizinkide anne olmak mi? Filan diye saydiranlar var..sezeryancilarda komplekse girip muhim olan dogurmak degil filan dite savunmaya geciyolar.. biz kadinlar cok garip varliklariz... bunda bile sidik yarisi var..
Anlatamıyorum ki, kadın kansız olsa aldırmasa bile doktor bunun takviyesini yapar kadına. Kadın bile isteye o duruma düşecek değil. Siz de çok bilmiyorsunuz hani.Ama ebe orda dedi ki ben kansız olduğunu bilseydim doğuma almazdım ya daha iyi bir ebeye hastaneye yada başka bişeyler yapardım dedi. Demekki çözümü de varmıl