• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda geldii

Yazmayacaktım ama dayanamıyorum.

Ne demek ders olsun hanımefendi? Ben çok mu meraklıyım her gün kan hapı içmeye rağmen 1e düşen demirle yaşamaya? Kan serumları taktırmaya? Bir vitamini toplarken diğer değerin düşmesine, bir yandan bebek tedavisi görüp bir yandan bunlarla uğraşmaya can mı atıyorum?

Korksunlar biraz diyorsunuz da farkında değilsiniz herhalde, bu bir hastalık! Görme engelli birine; sokağa çıkarsa yere de düşer, direğe de çarpar, korksun o da ders olsun çıkmasın evinden mi diyorsunuz mesela? Bu nasıl bir üslup, nasıl bir tavır ve konuşma tarzıdır aklım almıyor...
Ya ben bu kk yı anlamıyorum. Neydi o söz; ne anlatırsan anlat anlattıkların karşıdakinin anladığı kadardır?...

sevincinizi anliyorum. hayirli olsun bebeğiniz ama daha bi kac gun once neden bebegim olmuyo diye konu acan birileri vardi. yapmayin yaa
desmeyin yaralarini. dogumunuzu ablatabileceginiz bi topik var diye biliyorum. oraya zaten bu olayi yasamis insanlar giriyodur. orada paylasin sevincinizi.
Evet biride benim konuyu iç geçire geçire okudum bende bigün böyle heyecanlanabilecekmiyim acaba :110: konu sahibi allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ama keşke gebelik topiğine yazsaydın.

Teşekkür ederim cnm. Ama doğum yapacakların bilinçli bi Şekilde gitmesi gerek diye düşünüyorum. Çünkü kansızlık kolay bişey değil artı ben ebenin söylediklerini söylüyorum

Ben de normal doğum yaptım bana da o esnada oksijen maskesi takıldı ama kansız değilim. Doktor anladı ki yüzümden yoksa bayılacak gibi olmuştum. Belki de şekerim düşmüştü. Oradaki ebe nereden bilecek direk kansızlıktan olduğunu.. Onun görevi yardımcı olmak..

Doğum bu belli mi olur neler olacağı.? Maşallah sizin her şey yolunda gitmiş işte. Neden başkalarıyla kıyaslıyorsunuz kendinizi?
Korksunlar falan çok yanlış bir düşünce. Kansızlığı aşırı boyutta olan kadınlar var üretilen kanın dalakta parçalandığı vs. haberiniz var mı bunlardan?

Ay ben HİÇ dogum hikayeme gırmıcem :) yarım anne tam anne olayı biliyorum o mevzuları. Gulup gecıyorum
Sacma geliyo banada.. ben ilk dogumumda.. cok kurtlar vadisi izlemis olmaliyimki.. daha iyisini yapabilirim diyordum aralarda.. :))) ama sadece moral veriodum kendime yani...son dogumdada ebeye.. hayat niye bu kdr acimasiz, niye biz kadinlar herseyi cekioz? Filan diye soyleniyodum :) hahaha

Anlatamıyorum ki, kadın kansız olsa aldırmasa bile doktor bunun takviyesini yapar kadına. Kadın bile isteye o duruma düşecek değil. Siz de çok bilmiyorsunuz hani.
Ben de ilaç kullandım kaç sene, maddi durumum da iyi her türlü imkanım da var. Doktorum da iyi. Tükettiğim gıdalar da iyi binlerce şükür,yükselmiyor, normal seviyeye çıkıp geri düşüyor. Kansızlığın evreleri vardır. Bu tercih meselesi değil. Düzelmeyince düzelmiyor.

Ayrıca beni geren sizin anlatım tarzınız. Kadın ölümden dönmüş, şakasına dedim diyorsunuz.
Tmm belli ki anlaşamıyoruz yada anlatmak istediklerimizi anlatamıyoruz en iyisi kapatalım teşekür ederim sağlıklı doğumlar

Evet biride benim konuyu iç geçire geçire okudum bende bigün böyle heyecanlanabilecekmiyim acaba :110: konu sahibi allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ama keşke gebelik topiğine yazsaydın.
bir zamanlar ben de diyebilirz. kisa bi donemdi ama zordu. Allaha sigin. verecek olan o. ondan iste. hayirli ve saglikli bi evladin olur insallah kisa zamanda.

Sacma geliyo banada.. ben ilk dogumumda.. cok kurtlar vadisi izlemis olmaliyimki.. daha iyisini yapabilirim diyordum aralarda.. :))) ama sadece moral veriodum kendime yani...son dogumdada ebeye.. hayat niye bu kdr acimasiz, niye biz kadinlar herseyi cekioz? Filan diye soyleniyodum :) hahaha

Dogumumda tek hatırlamadığım sey anneme bebeğin kulakları kepçe mi diye sormuşum narkoz etkisiyle. Esim hafif kepçe kulaklıda :)

Dogumumda tek hatırlamadığım sey anneme bebeğin kulakları kepçe mi diye sormuşum narkoz etkisiyle. Esim hafif kepçe kulaklıda :)
Haha demekki gebelikte onu dusunmussunki agzindan o cikmis :)

Konu sahibinin ilk benegi degil mi? 9 yasinda mi cocugu var birde?

Haha demekki gebelikte onu dusunmussunki agzindan o cikmis :)

Konu sahibinin ilk benegi degil mi? 9 yasinda mi cocugu var birde?

Bilmiyorum ki 19 yaşındaymış sanırım.
Evet ama doktorum ultrason da kepçe olacak biraz annesi demişti. Onun etkisinde kalmışım yoksa ben kepçe oglusumu da kocamı da seviyorum yakışıyor onlara :))

Ay kusura bakmayın da 19 yaşında 2. çocuğunu doğuran birinden bilinç öğrenecek değil kimse. Allah analı babalı büyütsün kaderini güzel yazsın herkes de kendi işine baksın

19 yaşında mıymış?
Hımm şimdi anlaşıldı. :KK48:

Bulurum ben cnm rahat ol sen
neden diger mesajma cevap vermedinde buna verdin. kabul et yanlis cumleler kullanarak , sacma bi konu actin. bence sakince telefonu elinden birak ve lohusa bi insani daha fazla kirmamiza izin verme. hatanin neresinden donsen kardir.

Back