- 5 Nisan 2017
- 6.379
- 11.187
- 248
Kendinin çok akıllı olduğunu anlatmaya çalıştı da azcıkAnladiginizi bizede anlativerin hele:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendinin çok akıllı olduğunu anlatmaya çalıştı da azcıkAnladiginizi bizede anlativerin hele:)
Ewet ama kadın çok aşırı kansızmış bende kansızlar için yazdım ki ders olsun onlarda aynı şeyi yaşamasın azcık da korksunlar
Ya ben bu kk yı anlamıyorum. Neydi o söz; ne anlatırsan anlat anlattıkların karşıdakinin anladığı kadardır?...
Tmm cnm sen nasıl istersenneden diger mesajma cevap vermedinde buna verdin. kabul et yanlis cumleler kullanarak , sacma bi konu actin. bence sakince telefonu elinden birak ve lohusa bi insani daha fazla kirmamiza izin verme. hatanin neresinden donsen kardir.
tesekkurler. sizede yakisan buydu :) 19 yasnda akli basinda ve 2 cocuk annesi bi hanimsiniz nede olsa.Tmm cnm sen nasıl istersen
Akıl yaşta değil baştadır
Sen mi 19 yasindasin? 19 yasinda cocugun mu var?Kendinin çok akıllı olduğunu anlatmaya çalıştı da azcık
Siz kaç Üniversite bitirdiniz. Filozof hanmÇevremde bütün erken evlenip, hemen çocuk sahibi olanlar hep aynı şeyi söylüyorlar o yüzden şaşırmıyorum sizin dediğinize..
Ewet cnm neden şaşırdınSen mi 19 yasindasin? 19 yasinda cocugun mu var?
Valla bir an bende inanacak gibi oldum suçum olduğuna.Öyle deme kansız olmak senın sucun
Siz kaç Üniversite bitirdiniz. Filozof hanm
Ben de normal doğum yaptım bana da o esnada oksijen maskesi takıldı ama kansız değilim. Doktor anladı ki yüzümden yoksa bayılacak gibi olmuştum. Belki de şekerim düşmüştü. Oradaki ebe nereden bilecek direk kansızlıktan olduğunu.. Onun görevi yardımcı olmak..
Doğum bu belli mi olur neler olacağı.? Maşallah sizin her şey yolunda gitmiş işte. Neden başkalarıyla kıyaslıyorsunuz kendinizi?
Korksunlar falan çok yanlış bir düşünce. Kansızlığı aşırı boyutta olan kadınlar var üretilen kanın dalakta parçalandığı vs. haberiniz var mı bunlardan?
Sasirmadim ya.. herkes 19 diyo da bu 19 ne onu anlamaya calisiyorum.. 19 yasindamsn? 19 yasinda cocugun mu var? Yoksa 19 tane cocugun mu var? Orasini anlayamamistim :)))Ewet cnm neden şaşırdın
19 tane çocuğum var. Buda 20 oldu:)Sasirmadim ya.. herkes 19 diyo da bu 19 ne onu anlamaya calisiyorum.. 19 yasindamsn? 19 yasinda cocugun mu var? Yoksa 19 tane cocugun mu var? Orasini anlayamamistim :)))
Oh oh masallah Allah arttirsin, sofrayi kuran kaldirsin :)))19 tane çocuğum var. Buda 20 oldu:)
Oh oh masallah Allah arttirsin, sofrayi kuran kaldirsin :)))
ahahahahah cok guzeldi yaaaSasirmadim ya.. herkes 19 diyo da bu 19 ne onu anlamaya calisiyorum.. 19 yasindamsn? 19 yasinda cocugun mu var? Yoksa 19 tane cocugun mu var? Orasini anlayamamistim :)))
Burada Ekim 2017'de 6 aylık hamilesiniz.Merhaba kızlar 6 aylık gebeyim. Belinay Azra adında bi kızım daha var. Bu ikinci gebeliğim. Diğer kızımıza isim ben bulduğum için eşim bunu da kendisinin istediği ni isim olsun istiyor. Esma ismimi takmak istiyor. Bende sadece esma değilde yanına bi isim daha istiyorum. Sizden ricam esma adının yanına güzel bi isim söyler misiniz. Tavsiye edeceğiniz isimleri bekliyorum. teşekkür ederim :))
Burada Aralık 2017'de 11 haftalık hamilesiniz.Merhaba kızlar ben 11 haftalık gebeyim cinsiyetini çok merak ediyorum en erken ne zman öğrenebilirim acabaa lütfen acil cevaplarınızı bekliyorum
Tecrubeyle sabitledim cunku :)
Valla bazi forumlarda birde sey var.. normal dogumcular ve sezeryancilar :))) hahaha normaller kendini superwoman gibi goruyo sizinkide anne olmak mi? Filan diye saydiranlar var..sezeryancilarda komplekse girip muhim olan dogurmak degil filan dite savunmaya geciyolar.. biz kadinlar cok garip varliklariz... bunda bile sidik yarisi var..
Bence konu sahibi heyecandan talihsiz kelimeler secmis..Kadının en büyük düşmanı yine kadın...