Sonunda geldii

Ewet ama kadın çok aşırı kansızmış bende kansızlar için yazdım ki ders olsun onlarda aynı şeyi yaşamasın azcık da korksunlar

Ya ben bu kk yı anlamıyorum. Neydi o söz; ne anlatırsan anlat anlattıkların karşıdakinin anladığı kadardır?...

Bu iki mesaj aynı kişiye aittir. Evet, kesinlikle burada yazan kaç kişi yanlış anladı ve siz mükemmel, harika bir insansınız.

Bir dönem kansızlık çeken bir insan (ki kan değerlerinizin o dönem kaça düştüğünü çok merak ediyorum) asla anlayamaz bu sorunu kronik olarak yaşayan birini. Pekmez, bol et, kan hapları ve venofer serumlara rağmen kanı en fazla 8,5-9a çıkartılabilmiş bir insan olarak yazıyorum bunları.

Üstelik hamilelikte 9 ay boyunca regl olunmadığından ve doktorlar bu durumu kan tahlillerinde gördüklerini için gerekli takviyeleri yaptıklarından dolayı o kadıncağız olabileceği en üst kan seviyesiyle girmiştir o doğuma. Siz nasıl kendinizde bu hakkı görebiliyorsunuz? Hastalık yaşayan, bununla ömür boyu uğraşan ve uğraşacak olan kişiler hakkında böyle duyarsız cümleler kurabiliyorsunuz?

neden diger mesajma cevap vermedinde buna verdin. kabul et yanlis cumleler kullanarak , sacma bi konu actin. bence sakince telefonu elinden birak ve lohusa bi insani daha fazla kirmamiza izin verme. hatanin neresinden donsen kardir.
Tmm cnm sen nasıl istersen

Çevremde bütün erken evlenip, hemen çocuk sahibi olanlar hep aynı şeyi söylüyorlar o yüzden şaşırmıyorum sizin dediğinize..
Siz kaç Üniversite bitirdiniz. Filozof hanm

Siz kaç Üniversite bitirdiniz. Filozof hanm

Bak sana kendimi alıntıladım. Buna cevap versene bir bakalım ..

Sasirmadim ya.. herkes 19 diyo da bu 19 ne onu anlamaya calisiyorum.. 19 yasindamsn? 19 yasinda cocugun mu var? Yoksa 19 tane cocugun mu var? Orasini anlayamamistim :)))
19 tane çocuğum var. Buda 20 oldu:)

Burada Ekim 2017'de 6 aylık hamilesiniz.

Merhaba kızlar ben 11 haftalık gebeyim cinsiyetini çok merak ediyorum en erken ne zman öğrenebilirim acabaa lütfen acil cevaplarınızı bekliyorum
Burada Aralık 2017'de 11 haftalık hamilesiniz.

İkinci çocuğunuza hamileyken 3.ye de mi hamile kaldınız? Merak ettim

Kadının en büyük düşmanı yine kadın...

Kib yapacaktım ama şikayet kısmına girmesin dedim. MuneMune hesabı doğrulanmış üye. konuyu taşır mısın?
Burada yıllarca bebek özlemi çeken üyeler de var görünce dua ettiğimiz.
Bir de sanki hiç gebelik topiğinde takılmamış gibi konu doğru yerde mi diye ayak yapılıyor. Ayıptır günahtır..
Düşüncesizce hareket edip ergenlikten henüz çıkanlar akıldan bahsediyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…