niyetin varsa bekleme beni KAR'ım. Verdim gitti sıramı sana :roflol:haha basıma taş geldı bende nerden dıyodum...
tabı efendım muzmın bekarlıgı bırakıcam gun evlenırım...
ama once sırayı sevgılıye verelım ...
inşallah arkadaşım Allah utandırmasın hiç birimizi :Saruboceq:Tebrik ederim,umarım evliliğin de senin kadar tatlı oluropuyorumnanaktan
Bahtın da yüzün gibi güzel,evliliğin özel olsun..
aminnnnn.... Tüm sevenler kavuşsun, hep mutlu olsun :lepi:çok şekerr yaa duygulandım okurken mafoldumben
Allah mutluluğunuzu bozmasın, hep aşk dolu kalın inşallah opuyorumnanaktan
amin canım, teşekkür ederim.a.s.çok güzel...çok hoş bi şey
hiç bozulmasın mutluluğun
bende çok şaşırdım, hiç beklemiyordum aslında :lepi:tebrikler doğrusu çok orjinal bi teklif mutluluğunuz daim olsun
amin tatlım. inşallah sende hep bugünün gibi mutlu ve huzurlu olursun ailenle:1hug:Canım benim çok çok çoooooooook sevindim senin adına
evlilik teklifi almış olman muteşem
ama teklifin yapılış şekli daha da muhteşem olmuş
Allah gülen yüzünüzü hiç soldurmasın
hep böyle birlikte ve mutlu olun....
aminnnnn... hepimizin günü en az bu kadar güzel geçer inşallah:Saruboceq:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
tebrik ediyorum en kötü gününüz böyle olur inşallah
ahhh ah. gel bide bana sor duygulanmayı :gitme:Çok güzel ya.Duygulandım :)))
tebrikler doğrusu çok orjinal bi teklif mutluluğunuz daim olsun
Anacım senin avatarı görünce bende dedim eski mi acaba konu ne zaman yorum yazmışım dedim? kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bu arada konu sahibi arkadaşım çok çok güzel bir teklif almışsın
Tebrik ediyorum seni bir ömür mutluluklar
Artık bunun ardından nişan söz düğün resimleri de yakın zamanda gelir herhalde opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
aminnnn, ağzın bal yesin kuşum cokacimcoook
ama söz nişan mayıstan sonra olabilecek galiba. Babayla ilgili sorunlarım var çünkü mafoldumben
a.s.a.s.a.s.
Hamilemisin acaba? :roflol:delikafaduldennaniknanikallah tamımınada erdirsin canım bir ömür mutlu olun tatlım aayy ben niye bu kadar duygusalım bu aralar herşeye ağlıyorum ya öfffffffff :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?