• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda Evlilik Teklifimi Aldım... Uçuyorum sanki :)) (resimli)

sevgili

20.06.2010 / Yeni HaYaT
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2008
770
1
96
40
Bursa
23 Aralık doğum günümdü aslında ama sevgilim çalıştığı için kutlayamamıştık. Perşembe gününe izin aldı ve güya birlikte kutlayacaktık. Neyse o günün akşamına saat 6da geldi beni beklemeye başladı aşkım. ve hiç hesapta yokken mesaiye kaldım, akşam 22.00'A kadar çalıştım ve bekledi bitanem beni.
neyse bitti işim ve çıktık, ben sinirden başladım ağlamaya. ben ağladıkça bana sarıldı aşkım. gözlerimden öptü. o öptükçe daha çok ağladım mafoldumben Arabamız yoktu o gün, gitmiş arkadaşından almış, güya yemeğe gidecektik. o saatten sonra hiç bi yere gidemeyiz dedim, aşkımda haklısın dedi. neyse özdilek var bizim burda, oranın otoparkına gidip arabada oturalım dedim, tamam dedi. Yolda giderken tek dilim pasta almış, iyi ki doğdun aşkım diyo bitanemopuyorumnanaktan hem ağladım hem yedim pastamı, çünkü sakinleşememiştim. günlerce dünün planını yapmıştım kendimce. neyse gittik otoparka, tek gül almış bana. kokladım koydum tekrar arabanın önüne koydum. Diyoki bana aşkım hiç bakmadın çiçeğine, neyse elime aldım baktım ucunda bi parıltı. dedim kesin yüzük yerimseniben ters çevirip sallıyom aşkım hani yüzük yok bunda diyom :roflol: arama aşkım almadım dedi. neyse ümidimi kaybetmedim 14 Şubatta alırsın sevgilim deyip dalga geçtim sevgilimle :jeyyar:
birazsarıldık birbirimize, bende ağlamayı kestim bu arada, sonra bana bi katalog çıkarttı.
Sırasıyla ekliyorum resimleri

ilk.jpg

orta.jpg

sonk.jpg

bunu dergi gibi yaptırmış. her bir resim tek sayfa halinde:asigim:
tek tek gözlerime baka baka okudu sevgilim :asigim::asigim:
sonra aaa, saçında bişi var deyip yüzük çıkardı canım aşkım, bide yüzüğüm oldu opuyorumnanaktan
Çok mutluyum, Allah herkese yaşatsın. :1hug: Zaten ciddi düşünüyoduk. evlilik planları yapıyoduk ama ortada daha hiç teklif falan yoktu. :utangac:
Çok güzel bi anı olarak kalacak hayatımda, keşke işten erken çıkıpta doya doya yaşasaydım ama kısmet buymuş. böyle yaşamam gerekmiş :nazar::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

Kocaman Not: Alıntı yapmazsanız bi süre sonra kaldırmak istiyorum resimleri arkadaşlarım. Anlayışınız için şimdiden çok teşekkür ederim. Ve okuduğunuz için :1hug::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

Allah tamamına erdirsin darısı tüm evlenmeyi arzu edenlere diyelim (özellikle kar kuşuma)

haha basıma taş geldı bende nerden dıyodum...
tabı efendım muzmın bekarlıgı bırakıcam gun evlenırım...
ama once sırayı sevgılıye verelım ...

Tebrik ederim,umarım evliliğin de senin kadar tatlı oluropuyorumnanaktan
Bahtın da yüzün gibi güzel,evliliğin özel olsun..

çok şekerr yaa duygulandım okurken mafoldumben

Allah mutluluğunuzu bozmasın, hep aşk dolu kalın inşallah opuyorumnanaktan

Canım benim çok çok çoooooooook sevindim senin adına
evlilik teklifi almış olman muteşem
ama teklifin yapılış şekli daha da muhteşem olmuş
Allah gülen yüzünüzü hiç soldurmasın
hep böyle birlikte ve mutlu olun....

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
tebrik ediyorum en kötü gününüz böyle olur inşallah

haha basıma taş geldı bende nerden dıyodum...
tabı efendım muzmın bekarlıgı bırakıcam gun evlenırım...
ama once sırayı sevgılıye verelım ...
niyetin varsa bekleme beni KAR'ım. Verdim gitti sıramı sana :roflol:

Tebrik ederim,umarım evliliğin de senin kadar tatlı oluropuyorumnanaktan
Bahtın da yüzün gibi güzel,evliliğin özel olsun..
inşallah arkadaşım Allah utandırmasın hiç birimizi :Saruboceq:

çok şekerr yaa duygulandım okurken mafoldumben

Allah mutluluğunuzu bozmasın, hep aşk dolu kalın inşallah opuyorumnanaktan
aminnnnn.... Tüm sevenler kavuşsun, hep mutlu olsun :lepi:

çok güzel...çok hoş bi şey
hiç bozulmasın mutluluğun
amin canım, teşekkür ederim.a.s.

tebrikler doğrusu çok orjinal bi teklif mutluluğunuz daim olsun:nazar::nazar::nazar:
bende çok şaşırdım, hiç beklemiyordum aslında :lepi:
aferin benim aşkıma hihoyyyt:asigim::nazar:

Canım benim çok çok çoooooooook sevindim senin adına
evlilik teklifi almış olman muteşem
ama teklifin yapılış şekli daha da muhteşem olmuş
Allah gülen yüzünüzü hiç soldurmasın
hep böyle birlikte ve mutlu olun....
amin tatlım. inşallah sende hep bugünün gibi mutlu ve huzurlu olursun ailenle:1hug:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
tebrik ediyorum en kötü gününüz böyle olur inşallah
aminnnnn... hepimizin günü en az bu kadar güzel geçer inşallah:Saruboceq:

Çok güzel ya.Duygulandım :)))
ahhh ah. gel bide bana sor duygulanmayı :gitme:
zaten geç çıktım diye ağlamıştım, tam sakinleştim derken bide bu çıktı. hadi bir daha aç muslukları. yüzüm gözüm şişti ağlamaktan. dedim aşkıma sakinleşeyimde öyle götür eve diye :kedi:

tebrikler doğrusu çok orjinal bi teklif mutluluğunuz daim olsun:nazar::nazar::nazar:

Anacım senin avatarı görünce bende dedim eski mi acaba konu ne zaman yorum yazmışım dedim? kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu arada konu sahibi arkadaşım çok çok güzel bir teklif almışsın

Tebrik ediyorum seni bir ömür mutluluklar

Artık bunun ardından nişan söz düğün resimleri de yakın zamanda gelir herhalde opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

a.s.a.s.a.s.

allah tamımınada erdirsin canım bir ömür mutlu olun tatlım aayy ben niye bu kadar duygusalım bu aralar herşeye ağlıyorum ya öfffffffff :):)

tebrikler umarım birbirinizi ömür boyu böyle mutlu etmek için çabalarsınız.ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN.

Anacım senin avatarı görünce bende dedim eski mi acaba konu ne zaman yorum yazmışım dedim? kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu arada konu sahibi arkadaşım çok çok güzel bir teklif almışsın

Tebrik ediyorum seni bir ömür mutluluklar

Artık bunun ardından nişan söz düğün resimleri de yakın zamanda gelir herhalde opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
aminnnn, ağzın bal yesin kuşum cokacimcoook
ama söz nişan mayıstan sonra olabilecek galiba. Babayla ilgili sorunlarım var çünkü mafoldumben

a.s.a.s.a.s.

allah tamımınada erdirsin canım bir ömür mutlu olun tatlım aayy ben niye bu kadar duygusalım bu aralar herşeye ağlıyorum ya öfffffffff :):)
Hamilemisin acaba? :roflol:delikafaduldennaniknanik

Back