SONUNDA DOĞUM YAPTIM AMA BURNUMDAN GELDİ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya sen ameliyatlusın azcık inle sızla,ağla yat hemen ağrım cok de.Sadece bebişle ilgilen .
Anasını alsın gitsin eşinde.Boşver iy olmuş.
Sezeryan cok zor ağrısı cok olur nasıl yatacak yerin yok anlamıyorum .Evde işk iş sana ve bebeğine yer ayarlamak olmalıydı.eşin ve kv yer ayarlayıp seni yatırmalı seni sormalı önce.Kv defolup gittiği iyi olmuş

Elin bu halinle senden yana değil de birde anasından yana ve evi terk edip seni bu halinle yalnız bırakabiliyor.Pes doğrusu pes.
Eşin ayağı kırık da olsa yürüyemiyor mu .Neden ambulansa binmedi senle beraber.Nasıl seni tek yolladı hastaneye..Nasıl nasıl...,

Ben hiç öyle bir çaba içine girmedim. Çok naif yazdığımı düşünüyorum sadece temenni gibi belirttim. Saygılar efendim yanlış anlaşıldıysam affola..

Yuh artık diyorum ya yuh ,okurken ben çıldırdım burda diyemedin mi yardıma mı geldin eziyet etmeye mi diye? Allah bildiği yapsın üzülme bebeşinle ilgilen sen stres yapma sütün zarar görmesin...

öncelıkle gecmıs olsun ....

esınızın hastalık durumu aksılık olmus ama kv denızın yaptıgı dusuncesızlıkler ve esınızın sızı tutmak yerıne anasına destek olması gercekten buyuk kabalık olmus, o evde ılgıye ıhtıyacı olan asıl sızsınız...
keske kendı aılenızden bırılerını cagırsaydınız yanınıza dogum ve logusalık donemınde sıze destek olurlardı , bence sız hıc arayo sormayın esınızı, ne zamankı aklı basına gelır ozur dıler yaptıgı hatanın farkına varır o zaman acın kapınızı ama bu surecte evde 3 tane de evladınız var onların bır sekılde babaları ıle gorusmesını saglayın cunku onlar bu durumdan etkılenırler, sız mesafenızı koruyun yeter..

Size ne arkadaşım. Ben hiç de 'akreplik' bir şey yazmadım. Sizin yaptığınız gibi sadece kv ye ve eşe veryansın edip rahatlama yoluna gitmedim.
Kendisinin yapmasını gerekeni gayet güzel bir şekilde yazdım. Hazırcılık yapmadım sizin gibi.
Ezilen de olsa, el üstünde tutulan da olsa her birey ona yapılan davranışlardan kendisi sorumludur. 3 tane çocuğu olan bir kadın kendini koruyacak ki çocuklarına da örnek olsun.
Zaten kendisi de hakveriyor. Yani yapmadıklarına pişman.
Şimdi bana değil daha faydalı olmak adına konu sahibine yorum yazın.

Aman yarardan cok zararlari var . Allah size sabir versin . o adam ne yeni dogan bebegini yeni dogum yapan karisini nasil birakir.Allah islah etsin.sen uzulme bugunlerde gececk .bebislerin yaninda sukur . yatalak degilsin .Allah yardimcin olsun

sinirimden kelime kuramadım siz gayet iyi ifade etmişsiniz

konu sahibi arkadaşım Allah yar ve yardımcınız olsun evlatlarınla,sana uzun sağlıklı mutlu ömürler diliyorum..o insan müsvettelerini de Allah bildiği gibi yapsın!

Hangi kitap olduğunu öğrenebilir miyim

Oyy ya çok üzüldüm sezeryanden sonra lohusalık el üstünde tutulurken bile korkunç ben yumusacık yataklarda yatamadım,önüme gelen her cesit yemeği yiyemedim o acılar içinde kaldıki sen nasıl dayandın gercekten cok zor.bu kayınvalideler insafsız ya benimde sonra geldi allahdan iyikeşmiştim ve saolsun hiçbirşey yapmadı

Sezeryanlı halle yerde yatmak ben yataktan desteksiz kalkamıyodum. Yerden nasıl kalktın?

Ben tuvalete oturamiyordum, oturduğum yerden kalkamiyordum. Yatakta yan donemiyordum. Hep eşimin desteği ile yaptım.

Canım sen hatalasın, bunların hepsini sen kabul etmişsin. Anası kalkmıyor mu yerinden o zaman gidip oğlunu kaldiracaktin kalk yere yat diye. Adamın ayağı alcida ne kadar kötü olabilir.

Ya da hastaneyi arayıp özel bakıcı isteyeceksin. Odesin parasini pis herif

Öncelikle Allah bebegine ve sana sağlık versin.Gözün aydin. Yazdıklarını okuyunca delirecektim.o kadinin hem ogluyla hem seninle hem de bebekle ilgilenmesi gerekirdi.Sen lohusa halinle bi de onunla ugrasmissin bebek ve esinin sakatlığı yetmezmis gbi. Hem eşine hem de o kadına gıcık oldum.Anlayissizlarr...

İnanmıyorum ya sırf eşin kızıp küsecek diye sana resmen eziyet eden bir kadına göz yummuşsun ve sonunda eşin yine haklı gibi gitmiş annesine Allah korusun aynı şey olsa ikisine de defolun gidin derdim kv leri biliyorum benimki de aynı ama eşin Nasıl senin tarafını tutmaz anlamıyorum benim kv doğumda bana aynısını yapmaya çalıştı ama ne ben ne eşim buna izin vermedik eşim bana baktı kv de de bebeğe baktı bana yemek bile yapmıyordu kıskançlık krizi tutmuştu ama ben yine de kalkıp yemek yapmadım eşim annesine her gün diyo du anne bugün yemekte ne var karım yesin diye bende sezeryan oldum ne kadar zor olduğunu biliyorum eğilip kalkmak resmen eziyet Allah o kadını bildiği gibi yapsın ne diyim

Canim eşinin sana faydası yok bari zararı dokunmasin. Oyüzden arayıp çağırma bile. Bırak inceldigi yerden kopsun. Esin en ufak bir ilgiyi sevgiyi hak etmiyor. Ölüyorum bir bardak su dese kalk mutfaktan al diyeceksin.

Anladım ben senin psikolojini, yaralısın bebeğin var, seni de iyice ana oğul eziklemisler sen de o Psikolojiye girmişsin.

Kalk bir silkelen. Bana bu söylediklerini yapsalar ben polis cagirmistim atın bu kadını evden derdim. Adama da tekmeyi basardım.

Sakın 2 gündür aramıyor, ay ne yapsam triplerine girme. Aramasın sormasın, sen de arama. Kapının kilidini bile değiştirdim ben ama neyse. Anası ile huzur içinde kalsın. Gelirse de yüzüne bile bakma. Fiziksel olarak terk edebilir misin bilmiyorum imkanın varsa terk et. Yoksa manevi olarak terk et.

Keşke basıp donseydin eve, pis herife de anan kayboldu hastanede sen kalk hastaneye git ara ben kötü oldum döndüm derdin :))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…