• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SONUNDA DOĞUM YAPTIM AMA BURNUMDAN GELDİ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
koparamadım sanırım bende bunların içinde kafayı yedim.eskiden böyle pasif bir insan değildim.bu ikinci evliliğim ilk çocuğum bu eşimden değil.en çok o yardım ediyor zaten bana.eşimi asıl gönderme sebebim ilk eşimden olan çocuğuma kafayı takmış olmaları aslında.o bardağı taşıran son damla oldu.kv oğluma bağırma hadsizliğini gösterebilmiş ve sürekli olumsuz cümleler kuruyorlardı ben geldiğimde.daha fazla tahammül edemedim.gönderdim annesinin yanına.iki günde birbirlerini epey doldurmuşlar oğluma ve bana karşı.

Canim benim, yavrularını düşün ve bu insanlardan ayrıl lütfen.

Şaşırdım kaldım yasadiklarini okuyunca 3 çocuk sahibi bir kadın hicmi ağzını açıp birşey söyleyemez canım ya anne gerek yok sen yorulma ben isimi hallederim de bari en azından yatacak yatagin olurdu boyle gereksiz insan olmasada olur evinde

o kadına ve o kocaya beddua etmemek için zor tutuyorum kendimi.

arkadaşım sen de keşke daha cevval olaymışın, neyse geçmiş artık, bundan sonra önce kendini düşün.

okurken daraldım vallahi
bu kaynanaların hepsimi böyle diyecem,
benim annemi gelinimiz 1 ay önce çağırıyor dogumdan önce gel beberaber evde vakit geçiririz diye ,

bende dogum yaptım küçük evde kv aksam 7,30 yatardı ne yemek ne bebekle ilgilenirdi , 3 gun sonra annem bacım sen evine git zaten erkenden yatıyorsun kocanda rezil olmasın evde adam aç sen evine git dedi de yolladık ,

gerçekten bu kadınlar bizden nefret ediyorlar

inanamıyorum..
eski konularınızı okuyunca gözlerime inanamadım, çok mu seviyorsunuz çocukları?
çok mu korkuyorsunuz boşanmaktan?
ekonomik özgürlüğünüzde varken kendi ipinizi çekmek niye? bu kadar çocuk niye..
ben sizin psikolojinizin yerinde olduğunu düşünmüyorum,sağlıklı düşünüp doğru kararlar veremiyorsunuz :/
ailenizin olmaması çok üzücü fakat hiç mi bir yakınınız yok,arkadaşınız,dostunuz vs?
ne bileyim anlayamadım ben sizi. o_O

gene mi bu adamla birliktesin boşa hocam adamı sen de kurtul çocukların da kurtulsun niye bu kadar pasifsin ayrıca 3.üncü sezaryanım demişsin ama 2. çocuğun olmuş diğer çocuğa ne oldu peki açıklarmısın

Bu adamdan 2. Çocuk ilk çocuk ilk evliliktenmis. Pis kv ve onun yardakcisi kocasi ilk çocuğa da kafayı takip eziklemisler. Konu sahibi de onun üzerine eşini anasına göndermiş. Yani sadece konu sahibinden değil onun ilk çocuğundan da nefret ediyorlar

Biraz cevval olun sesinizi çıkartırsanız ayıplarını yüzlerine vurursanız gık edemezler her şey bir sinir krizine bakar hazır kocanın ayağı kırık başla konuşmaya neden bu kadar korkuyorsun sende ağzını aç kendi evinde postanı koy ben olmazsam kim bakıcak bu çocuklara ayağı kırık sen mi yoksa sürekli hasta olan annen mi de ben geberip gitsem ne olacak falan de. Yazık ya vallahi sana devlet geçici bi yardımcı falan gönderse yok mu akraban falan gelsin sana baksın. Islah etsin Allah o valideni burnundan gelsin tüm yaptıkları hem sinirlendim hem üzüldüm. Ama çıkart artık sesini bu halini kullan azıcık

Off bu ne yaa allah yardimcin olsun cok zor bebek bakmak saglikla buyutursunuz ins annen yada kiz kardesin falan yokmu onlar gelseler sana yardımcı olsalar kv yaptiklarina birsey demeyecegim allaha havale et onu

şu cuma gününde Allah bildiği gibi yapsın onları.kocana da müstehak ayağının kırılması.iki başlarına ağlaşsın dursunlar.

Ne arıyacaksın ya bırak arama !!!
İnsaFSIZlığın bu kadarı ya içim daraldı gerçekten
Aileniz nerede ?Canınızı sıkmayın
Bunların yanınızdan gitmesi isabet olmuş
Sizi kimsesiz sanmışlar yüklendikçe yükleniyorlar ya.

Eziyet ediyolar sana.o batagin icinde oldugundan farkemiyorsun,ediyorsan da cirpindikca dibe batiyosun.burda yapilan yorumlari icsellestirerek oku.silkelen kendine gel.her iki konunda da insanlik disi hareketlere maruz kalmissin.okurken icim ezildi. yazik arkadasim yazik.

Aynen katılıyorum, bir de bunlardan vicdan beklemesi. Vicdan sahibi olsalardi is bu noktalara kadar gelmezdi.

Tabiki kocaniz aramasi lazm hic mi merk etmiyormus ya hasta cocuk hasta minik bebk off aramayin gerci anasi dolduruyrdur arama aman soyle olur boyle olur die Allaha havale edin Rabbim kimseyi kimseye muhtac etmesin insallah kocaniz size doner yada arayin eve ne zmn gelecegini sorun

Yaşadıklarınıza inanın çok üzüldüm. Kayınvalideniz zaten gitmiş evine mümkünse bir daha çağırmayın asla. Eşinizde aklı başına gelene kadar otursun anasının dizinin dibinde. Kesinlikle arayıp sormayın kendi haline bırakın ve totosuna baka baka geri gelmesini bekleyin anneciği bir süre sonra eşinize hizmet etmekten yorulup aynılarını eşinize de yapacaktır.

Yaşadıklarınıza inanın çok üzüldüm. Kayınvalideniz zaten gitmiş evine mümkünse bir daha çağırmayın asla. Eşinizde aklı başına gelene kadar otursun anasının dizinin dibinde. Kesinlikle arayıp sormayın kendi haline bırakın ve totosuna baka baka geri gelmesini bekleyin anneciği bir süre sonra eşinize hizmet etmekten yorulup aynılarını eşinize de yapacaktır.

BAK BU SÖYLEDİĞİNİZ ÇOK DOĞRU OĞLUNDAN DARALACAK VE GERİ GÖNDERECEK OĞLUNU

Allahüteala yardımcın olsun daha bugün okudum kıymetli bir kitap gecmıstı elime karı koca birbirine nasıl davranmalı hele ki bebeği olan anneye eşi nasıl yaklaşmalı nasıl davranmalı annesi kızkardeşi ve eşi arasında nasıl denge kurmalı diye ama naparsın bu kıymetlı eserler okunmuyor okunmadıgı ıcınde bılınmıyor bılınmedıgı ıcınde uygulanmıyor:KK43:
Merhaba acaba o kitabın ismini öğrenebilir miyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X