- Konu Sahibi Nastasya flipovna
-
koparamadım sanırım bende bunların içinde kafayı yedim.eskiden böyle pasif bir insan değildim.bu ikinci evliliğim ilk çocuğum bu eşimden değil.en çok o yardım ediyor zaten bana.eşimi asıl gönderme sebebim ilk eşimden olan çocuğuma kafayı takmış olmaları aslında.o bardağı taşıran son damla oldu.kv oğluma bağırma hadsizliğini gösterebilmiş ve sürekli olumsuz cümleler kuruyorlardı ben geldiğimde.daha fazla tahammül edemedim.gönderdim annesinin yanına.iki günde birbirlerini epey doldurmuşlar oğluma ve bana karşı.
Hiç doğumdada kaynanamdan memnun kaldım diyen yok
düşenin dostu olmaz mış
gene mi bu adamla birliktesin boşa hocam adamı sen de kurtul çocukların da kurtulsun niye bu kadar pasifsin ayrıca 3.üncü sezaryanım demişsin ama 2. çocuğun olmuş diğer çocuğa ne oldu peki açıklarmısın
Kaynanasindan memnun kalan gelip buraya konu açmıyor ki. Benim kaynanam bana çok destek oldu. :))
Eziyet ediyolar sana.o batagin icinde oldugundan farkemiyorsun,ediyorsan da cirpindikca dibe batiyosun.burda yapilan yorumlari icsellestirerek oku.silkelen kendine gel.her iki konunda da insanlik disi hareketlere maruz kalmissin.okurken icim ezildi. yazik arkadasim yazik.
Yaşadıklarınıza inanın çok üzüldüm. Kayınvalideniz zaten gitmiş evine mümkünse bir daha çağırmayın asla. Eşinizde aklı başına gelene kadar otursun anasının dizinin dibinde. Kesinlikle arayıp sormayın kendi haline bırakın ve totosuna baka baka geri gelmesini bekleyin anneciği bir süre sonra eşinize hizmet etmekten yorulup aynılarını eşinize de yapacaktır.
Sen ne diyorsun kardes? Benim oglum 4 aylik olacak daha babaannesi gelip gormedi bile
Merhaba acaba o kitabın ismini öğrenebilir miyimAllahüteala yardımcın olsun daha bugün okudum kıymetli bir kitap gecmıstı elime karı koca birbirine nasıl davranmalı hele ki bebeği olan anneye eşi nasıl yaklaşmalı nasıl davranmalı annesi kızkardeşi ve eşi arasında nasıl denge kurmalı diye ama naparsın bu kıymetlı eserler okunmuyor okunmadıgı ıcınde bılınmıyor bılınmedıgı ıcınde uygulanmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?