SONUNDA DOĞUM YAPTIM AMA BURNUMDAN GELDİ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha yeni doğum yapmışsınız ve eşiniz birde gidip annesinin evinde kalıyor. Bu nasıl evlilik..niye cocuk yaptın ki?

Şimdi eşinin ayağl kırık ya bunu kaynana sana karşı kullanıp oğlunu eve almış kıskançlık işte bu kaynana kesinlikle seni sevmiyor ama oğluda sana karşı iyi duygular beslediğini söyleyemiceğim anasıda oğluda aynı vefasızlar ,kötü gününde yanında olmayan iyi gününde sen onlardan uzak dur

Resmen delirdim ya ...
yeni dogum yapmis bir kadina hemde sezeryanla bu ne acimasizlik bu ne gaddarlik ...
esinizde sanki 3 cocuk babasi deilde ergen oglan ...
Allah yardimciniz olsun .

Niye bizim insanimiz boyle niye merhamet vicdan yok neden ???kadina acimiyorsan kundaktaki melege aci gunahsiz masum hicbiseyden haberi yok yavrumun arkadaslar bu evlatlari biz yetistiriyoruz nasil analar var utaniyorum .

Anam.. Lohusayı doldurmayın kızlar.

Kv tipik kötü kv. Allaha havale et.
Eşin sonradan anlar cahilliğini, ayağı iyileşince acısını çıkar. Madem yararı yok gitsin anasının ynına zararı olmasın. Normalde babadan asla ayrılmayın görsün zorluğu derim ama nazını çekmeye gerek yok.

Siz bebeğinizle sağsalim kurtulmuşsunuz ya gerisi boş. Bu zamanlar da geçiyor sadece üst üste gelmiş her şey... Kötü olaylar art arda gelmiş ama tüm bunların üstesinden gelmişsiniz. Güçlü bi annesiniz. Kv ye yenilmeyin.

Yardım isteyeceğiniz herhangi bir akraba komşu tanıdık s varsa mutlaka çağırın. Utanmayın sıkılmayın.

Edit: diper mrsajları okumadan yorum yapmıştım. 15 yaşındaki bir çocuğa karşı dolmak ne demek. Hem de babası vefat ermiş anası sana iki çocuk vermiş...bence kocan da kv de gerekeiz iki insan toparlanana kadar onları düşünme.

Tilkinin döneceği yer kürkçü dükkâni canım sen ye iç dinlenmene bak sen şuan hizmet edilecek durumdasin asla saygisizlik et demem sadece süt yapıcı şeyler ye gerisi teferruat Kokla bebişi

kaç gündür bu konuya denk geliyorum sinirim tepeme çıkıyor geri çıkıyorum cevap bile yazamıyorum
bu nasıl bencillik bu nasıl vicdansızlık bu nasıl insanlık
o kocan gelmesin bir daha eve bence
bazılarının yokluğu varlığından iyidir

oğlan anaları hep iyi niyetli zaten kötü niyetlisini hiç görmedim

Biraz geç oldu cvp ama ben olsam eşimin yanına kanepeye gider cnm yanında yatabilirmiyim annen içerde yatıyo yer yok der sokulurdum acındırsaydın kendini biraz hasta gibi yapsaydın şimdi sın durum nasıl

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…