koparamadım sanırım bende bunların içinde kafayı yedim.eskiden böyle pasif bir insan değildim.bu ikinci evliliğim ilk çocuğum bu eşimden değil.en çok o yardım ediyor zaten bana.eşimi asıl gönderme sebebim ilk eşimden olan çocuğuma kafayı takmış olmaları aslında.o bardağı taşıran son damla oldu.kv oğluma bağırma hadsizliğini gösterebilmiş ve sürekli olumsuz cümleler kuruyorlardı ben geldiğimde.daha fazla tahammül edemedim.gönderdim annesinin yanına.iki günde birbirlerini epey doldurmuşlar oğluma ve bana karşı.
Ne vicdansız,Allahtan korkmayan insanmış eşinizde kayınvalidenizde.
Yani bir kadın tek başına doğuma gidiyor,tek başına doğum yapıp evine geliyor ki sezeryan sonrası nasıl olunur ben çok iyi biliyorum yaşadım,eve geliyor yatacağı yere yatan kayınvalideyle karşilaşiyor. Birde sanki ameliyat olmamış gibi,onu getir,bunu yap diyerek hizmet bekleniyor.
Eşiniz kayınvalidenizi size eziyet etsin diye çağırmış herhalde.
Ayağı kırıksa yerde de oturabilir,minderde,siz ayaktayken o nasıl yatıyor,kayınvalideyi gećtim,eşiniz nasıl yapıyor. Nasıl demiyor anne kalk ,eşim dinlensin.
Sinir oldum,hayret ettim,şoklardan şok beğendim, burada okurken sinirimden çatladım ya.
Nasıl ya nasıl?
Dün haber izledim,adam bayılmış otobüste, şöför yolcular hepsi seferber olmuş,hastaneye yetiştirip birde başında beklemişler,yedi kat yabancıyken,bu insanlar size hangi vicdanla böyle davranıyor aklım hayalim almıyor.
Oğlunuza yapılanı saymıyorum bile. Yazıktır ya,çocuktan ne istiyorlar. Sanki evlenirken bilmiyorlardı oğlunuzu,sonradan ortaya çıktı. İstemeyecekler,sorun edeceklerse evlenmeseydi eşiniz sizinle.
Eşinizin gitmesi iyi olmuş,sizde ne kadar mümkün olur bilmiyorum 3 çocukla ama dinlenir,çocuklarınızla huzurlu olursunuz en azından.
Gelincede affetmeyin,yüz vermeyin. Yaptıkları hiç öyle umursanmayacak şeyler değil.
Allah yardımcınız olsun, sağlıkla büyüsün bebeğiniz.