yaa merak ettim bende okumak istiyorum şu konuyu ama silinmiş off buda yeni moda oldu he
Yasak arkadasım yasak
ev hanımı olmuş
yüksek lisanstan lisansa değişmiş bi anda
YA BIRAKIN KIZLAR YAA SUNU.DUN 21 15TE MSJ ATMIŞ DOVDURCEKMIŞ DIYE NEZMAN DÖVDURMUŞTE NEZMAN GELMİŞ BU KISI.
bende tek çocuğum benimde abim olmasını isterdim ama olmadı
arkadasLar bugün doktora gittim bikaç test yaptı sonra hamile olduğumu söyledi o kadar sevindim ki anlatamam zaten belirtiler vardı ve ben çok mutluyum bunu sizinle paylasmak istiyorum 1 aylıkmıs
çok saolun arkadaşlar sumak senide görürüz insallah canım :) yanlız bençok korkuyorum birşey olucak diye zaten panik atakım birden hareket edince korkuyorum sizce birşey olurmu bebeğime ani hareketlerde ..
eylulcüm beni koruduğun için teşekkürler canım benim bozo85 snde çok haklısın cnm ama hiç iyi olamıyorm sürekli aklımda zaten bana davranıs biçimi bile çok kötü bebeğime birşey yaparlarsa diye korkuyorum :çok üzgünüm: DUN 20 33
saol tatlım ama sabrımında bi sınırı var artık eşimede söyleyemiorum acı çekmektense aldırmak istiyorum çünkü eğer aldırmazsam döveceğini söyledi(kaynanam dövdürücekmis) (!) DÜN 21 15
biz okulda tanışık aynı sınıftaydık o benden hoşlanmış ama ben hoşlanmamıştım çünkü onu çok iyi tanımıyordum ama tanıyınca sevmeye başladım aşık olmuştum ailelerimize söyledik onlarda kabul edince evlendik 24 01 2009
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?