• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sonunda boyattıımm yorumlar lütfenn =$

hepinize teşekkr ederim ya ewet bu kuaförleri bende bir türlü anlayamadım ne dersen tersini yapıyorlar ama bu saçımada şükür yine kurtardık...ilk ışıltı dedim baktım 25 paket attı dedim bir bildiği wardr snra bir baktım röfle kumral üstüne açıl platin iğrenç durdu en son bütün saçıma koyu kumral yaptırdım böyle oldu sonuç olarak ,=)

cnm aktıkça baya açılıyor saç rengim bakalım nası olacak koyarım bir hafta sonra tekrar resmini =)

çok yumuşak ve doğal bir renk olmuş ben çok beğendim..sanada çok yakışmış..
güle güle akıt boyanı..

sen ne renk ıstıyordun bılmıyorum ama sacının suankı rengını cok begendım.bence hos bır renk olmus

güzel olmuş birde cila attırsaydın parlasaydı söyle solukmu gözülüyor yoksa resimdenn mi

çok yumuşak ve doğal bir renk olmuş ben çok beğendim..sanada çok yakışmış..
güle güle akıt boyanı..
güle güle akıt boyanı lafına bayıldımmm saol kaydirigubbakcemile3
sen ne renk ıstıyordun bılmıyorum ama sacının suankı rengını cok begendım.bence hos bır renk olmus
ben kumral içinne ışıltı istiyordum ama bu röfle oldu :asigim:
güzel olmuş birde cila attırsaydın parlasaydı söyle solukmu gözülüyor yoksa resimdenn mi

soluk derken anlamadım ki :kedi:

walla açık kumral üstüne açık platin yaptılar ama daha snrasında bu röle yapılırken koyulaştırmak için yada açmak için krem boya yapıyorlar ya ismini unuttum =) onunla koyu kumral yapıp saçımı koyulaştırdılar ben açık olsun istemedim çnkü ama şimdi açıldı we resmen o ilk platin hali oldu =/ foto koycam yeniden

Back