• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sonunda boyattıımm yorumlar lütfenn =$

subat_01

Oğluşunu bekleyen sabırsız anne
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2008
1.374
476
648
en sonunda saçlarımı boyattımm ama kuaför maduru oldum saçım istediğimden oldukça farklı oldu we ben anca bu kadar kurtarttırabildim ışıltı dedim röfle yaptılar hemde en açık platin röfle snra koyulaştırma işlemi anca bu kadar ooldu sizce nası durmuş mafoldumben

Imageshack - 29806922mq9.png
Imageshack - 29806922mq9.png

yorumlarnızı bekliyorum...:kedi:

anam çok mutlu oldumm sağolun gerçektn olmuşmu ben pek beğnmedim aslnda =/

guzel olmus.. 2 hafta felan gecsin tam oturcak rengi sen de memnun olcaksin bence..

Benimki kadar kötü olmamış.Bende bir kuaför maduruyum 9 gün oldu boyatalı her gün daha kötü oluyorum.Biraz daha zaman geçsin evde kendim düzeltecem seninki benimki kadar kötü olmamış ama sanki senin diplerin ve uçları aynı değil gibi.

canm gerçekten çok güzel olmuş çok tatlı.ama ışıltı değil tabi bide koyulaştırdı snra diosun röfle yapmış ama böyle de çok güzel canm

cnmm öncelikle çok güzle olmuş tenine baya yakışmışş..ama kuaförün ışıltıdan anladıgı bumu ya .ben bu kuaförlerin tam anlamıyla istenilen şeyi yaptıgını görmedim..ama dedigim gibi üzülme yakışmış:)

Back