• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda boşandım

Ne fena. Süreç zaten çok yipratici. Karar vermek olsun, bosanmak icin adim atmak olsun... Bir de tek imzayla bitip gittiyse... Ama uzulmeyin. Bakiniz, yalniz degilsiniz. Sizin durumunuzda olup hayatini duzene sokmus cok mutlu insanlar taniyorum. Harry potter in yazari bile en basitinden. Aklima birden o geldi. Mutluluk yaninizdakinde degil. Sizin icinizde. Aynanin karsisina gecin ve guzelliginizi gorun.
Evet harry potter yazarinin hikayesini biliyorum. Küllerinden doğan bi kadın..
Gercekten güle oynaya boşandım dienler bile içinde bi burukluk yaşıyodur. Onca hatası olan ve adam olmayacak birinden kurtuldum die sevindim ama içimde bi yanmadı diyemem
Umarım geçicek.
Benimle aynı seyleri yaşayanların hikayesini duymak benim yolumu aydinlatiyor

Hayırlı olsun. İnsan iyi diye nitelendirilebilecek durumlarda bile adapte süreci yaşıyor üzülmeniz endişelenmeniz normal ama zamanla geçeceği de bir gerçek. Eski evinizdeki düzeni düşünüp üzülmek yerine o evdeki duygularınızı düşünüp kurtulduğunuz için sevinmelisiniz.
Kesinlikle oyle.
Rahat ettigim yer ailemin yani.
Buraya geldim uykularim bile bi başka güzel sabaha yorgun acmiyorum gozumu.
Orda ayrii sıkıntılar vardı burda ayrı. Ama oranın sıkıntısı bana zarardan başka bisey deildi kurtuldum. Umarım duygularmda biter.
Zihnimizin bize oyunu hep iyi gunleri aklimiza getiriyo onca yıpranmışlıgımızı yok sayarcasına. 😔
Hayırlı olsun. İnsan iyi diye nitelendirilebilecek durumlarda bile adapte süreci yaşıyor üzülmeniz endişelenmeniz normal ama zamanla geçeceği de bir gerçek. Eski evinizdeki düzeni düşünüp üzülmek yerine o evdeki duygularınızı düşünüp kurtulduğunuz için sevinmelisiniz.

Evet harry potter yazarinin hikayesini biliyorum. Küllerinden doğan bi kadın..
Gercekten güle oynaya boşandım dienler bile içinde bi burukluk yaşıyodur. Onca hatası olan ve adam olmayacak birinden kurtuldum die sevindim ama içimde bi yanmadı diyemem
Umarım geçicek.
Benimle aynı seyleri yaşayanların hikayesini duymak benim yolumu aydinlatiyor
Elbette üzüleceksiniz. Bu en doğal hakkınız. Ama ayağa kalkacağınızı da bilin. Her şey yoluna girecek

Davamız gerçekleşti.
Anlaşmalı bi imza atıp çıktık
Bundan sonra beni neler bekliyor. Tek temennim mutlu olmak. Şuan viraneden farkım yok çünkü
Sanki evlilik sureciniz gozunuzun onunden film şeridi gibi geçiyor. Onca emek ziyan olmuş sonucu ise tek bir imzayla bitiyo
Bi süre boşlukta hissediyorsun. Sonra toparlanıyorsun . Misss

Bi süre boşlukta hissediyorsun. Sonra toparlanıyorsun . Misss
Sonrası kafa rahatlıgı
Eminim birçok kadın bu süreci yaşamamak için bosanmaya kalkışmıyolar.
Tabiki cok düşüş oluyo ama kangren yarayı kesip attıktan sonra gelen rahatlık paha bicilmez
Heleki tamamen unuttuktan sonra ki halimi ben bile merak ediyorum

Sonrası kafa rahatlıgı
Eminim birçok kadın bu süreci yaşamamak için bosanmaya kalkışmıyolar.
Tabiki cok düşüş oluyo ama kangren yarayı kesip attıktan sonra gelen rahatlık paha bicilmez
Heleki tamamen unuttuktan sonra ki halimi ben bile merak ediyorum
Ciddi bi rahatlama oluyor. Hatta kendimi hiç evlenmemiş gibi hissediyorum desem inanır mısın?

Hayatınızın bundan sonrası çok daha güzel olsun demeye geldim.. ve inanın çok da güzel geçiyor. Kendinizi şartlanmamanızı öneririm. Çok klişe gözüküyor ama zaman en güzel ilaç..🌸

Hayatınızın bundan sonrası çok daha güzel olsun demeye geldim.. ve inanın çok da güzel geçiyor. Kendinizi şartlanmamanızı öneririm. Çok klişe gözüküyor ama zaman en güzel ilaç..🌸
Hoş geldiniz.. İyi ki yoluma ışık tuttunuz
Bugün bende ki degisiklikler düne göre daha boşvermiş huzurlu sanki bir kamburdan kurtulmuş gibi bi rahatlık. Dua ediyorum Allahm hep boyle hissedeyim die

Kızım için bugün elime kalemi aldım ve tanışmadan evlilige giden yolu ve bitişimizi yazmaya karar verdim.. Babasinin bana yasattiklarini da kendi yasadiklarimi da hepsini yazmaya niyetliyim.
Bigün babam neden yok sorusunun cevabı olarak bu yazdigim yazilari gostericem. Yazdikca rahatladigimi fark ettim..
İlk başta kızıma yapacagim en buyuk iyilik yasadiklarimi yazmak olacagini dusundum

Kızım için bugün elime kalemi aldım ve tanışmadan evlilige giden yolu ve bitişimizi yazmaya karar verdim.. Babasinin bana yasattiklarini da kendi yasadiklarimi da hepsini yazmaya niyetliyim.
Bigün babam neden yok sorusunun cevabı olarak bu yazdigim yazilari gostericem. Yazdikca rahatladigimi fark ettim..
İlk başta kızıma yapacagim en buyuk iyilik yasadiklarimi yazmak olacagini dusundum
Merhaba nasıl oldunuz? Alışabildinizmi yeni hayatınıza?

Dertlerinizi çocuğunuzun sırtına yük etmeyin derim.

Back