• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda boşandım

Hayırlı olsun. Birkaç ay sudan çıkmış balığa dönersiniz kendinizi mutsuz, yalnız ve boşlukta hissedebilirsiniz ama zamanla alışır bu sefer kurtulmuşum oh be dersiniz. Doğrusunu yaptınız. Tebrik ederim 🌸
O günlere ışınlanmak istiyorum.
Oh be diyecek kadar mutlu olmak..
Ama eminim ki olcam herkes aynı seyi soyledigine gore.. O zaman ki bu bir yas süreci bitince hersey duzelecek 🙏

İyi dileklerinizle içimi ferahlattiniz..
Tam da uzuldugum sey bu alışılmışın dısına cıkmak.. ordaki rahatlıga özlem
Eminim ki aşıcam ve beni yoran insanları artık hayatmda tutmycam. Cunku daha cok guclendim
Kararınızdan dolayı sizi tebrik ederim
Orda ki rahatlığın aslında rahatlık olmadığını anladığınızda o zaman derin bi ohhh çekeceksiniz
Bunun tarifi inanın yok
Canımızı acıtan tek şey aslında alışılmışın dışına çıkmanın verdiği korku onun dışında
Bekarlık sultanlık diyorum 🥰

O imzayi atarken ne kadar mutluysak
Bosaninca da o kadar acı oluyomus bunu anladım
Tabiki kolay değil kimse boşanmak için evlenmiyor ama kısmet diyelim yaşanmışlık var anılar var kolay değil ama zaman geçtikçe azalıyor sonra bir bakmissin hiç aklına gelmiyor ha geldi zamanda iyiki boşanmışim diyorsun

Tabiki kolay değil kimse boşanmak için evlenmiyor ama kısmet diyelim yaşanmışlık var anılar var kolay değil ama zaman geçtikçe azalıyor sonra bir bakmissin hiç aklına gelmiyor ha geldi zamanda iyiki boşanmışim diyorsun
Umarımm . Gelecek o gunler hissediyorum
Agladiktan sonra açıldım o şok etkisi gecti
Bu acılarda gecicek tek dilegim🙏

Peki aile evine alışma sureciniz nasıl oldu..
Sanki soyledikleri hersey zorunuza gidiyo o duzene tekrar alisabilcek miyim eski bekarlik hayatimdaki gibi😔

Kararınızdan dolayı sizi tebrik ederim
Orda ki rahatlığın aslında rahatlık olmadığını anladığınızda o zaman derin bi ohhh çekeceksiniz
Bunun tarifi inanın yok
Canımızı acıtan tek şey aslında alışılmışın dışına çıkmanın verdiği korku onun dışında
Bekarlık sultanlık diyorum 🥰
Kesinlikle oyle. Mantigim zaten orda bi rahatlik olmadigini soyluyo lakin duygularim farkli konusuyo.
Bugun davadan ciktiktan ve agladiktan sonra ohh be dedim ama insallah gecici olmaz yarin yine hüngür hüngür aglarken bulmam kendimi☺️

Ailem artık iki kat daha tutucu oldu bi yanlış yapmayayim die..
Kisitlamalari zoruma gidiyo
Biri bisey deyince eski duzenim aklima geliyo..
Bunlarda gecicek mi eskisi gibi baba evime aile yasantima tekrar alisabilcekmiyim

Kesinlikle oyle. Mantigim zaten orda bi rahatlik olmadigini soyluyo lakin duygularim farkli konusuyo.
Bugun davadan ciktiktan ve agladiktan sonra ohh be dedim ama insallah gecici olmaz yarin yine hüngür hüngür aglarken bulmam kendimi☺️
Yine hüngür hüngür ağlayacaksınız
Bi gün oh derken diğer gün derin bir hüzün hissedersiniz
Böyle böyle geçecek bunlara da hazırlıklı olun ki değişen duygu halleri sizi korkutmasın
Duygularınızı olduğu gibi yaşayın
Ağlamak istediğinizde ağlayın ki yarına akacak göz yaşınız kalmasın

Bunlarda gecicek mi eskisi gibi baba evime aile yasantima tekrar alisabilcekmiyim

Bir mesleginiz var mi? Calisiyor musunuz? Aksi durumda bence babaevinde durmak cok zor olur. Su an bir isiniz yoksa bile, bir an once is bulup kendi duzeninizi kurmalisiniz. Sonuna kadar babaevinde kalamazsiniz.

Yaaa kıyamam size
Aynı şeyleri yaşadım
Ailelerimizin yaptığı yanlış aslında fakat koruma iç güdüsü işte ☺️
İlk başlar da hatta biraz uzun bi süre fazlaca alıngan olacaksınız
Kendinizi fazla hissedeceksiniz
Aitlik duygusu bir süre olamayacak
Ama sonrası inanın huzur

Bir mesleginiz var mi? Calisiyor musunuz? Aksi durumda bence babaevinde durmak cok zor olur. Su an bir isiniz yoksa bile, bir an once is bulup kendi duzeninizi kurmalisiniz. Sonuna kadar babaevinde kalamazsiniz.
Şuan deprem bolgesindeyiz daha toparlanamadik kalacak yerimiz kesinleşince hemen iş bulcam. Aklima gelen ilk sey bu zaten maddi imkan..
Umarim istedigim gibi bir is bulur kısa zamanda duzenimi kurarim

Yaaa kıyamam size
Aynı şeyleri yaşadım
Ailelerimizin yaptığı yanlış aslında fakat koruma iç güdüsü işte ☺️
İlk başlar da hatta biraz uzun bi süre fazlaca alıngan olacaksınız
Kendinizi fazla hissedeceksiniz
Aitlik duygusu bir süre olamayacak
Ama sonrası inanın huzur
Sonradan geciyosa hicc sorun yok idare ederim
Ben gecmez die kendimi yiyip bitiriyorum gunlerdir
Kesinlikle iyi niyetlerinden oldugunu biliyorum
Ama oyle bi konusuyolar ki sanki yillar sonra dogru insan karsima cikinca bile izin vermeyeceklerini dusunuyorum ☺️
Ama iyiki varlar hep yanimdalar benim acıma onlar iki kat daha uzuluyo

Sonradan geciyosa hicc sorun yok idare ederim
Ben gecmez die kendimi yiyip bitiriyorum gunlerdir
Kesinlikle iyi niyetlerinden oldugunu biliyorum
Ama oyle bi konusuyolar ki sanki yillar sonra dogru insan karsima cikinca bile izin vermeyeceklerini dusunuyorum ☺️
Ama iyiki varlar hep yanimdalar benim acıma onlar iki kat daha uzuluyo
Neler geçmiyor ki
Hiç korkmayın olur mu
Keşke daha önce bu kararı verseydim bile diyeceksiniz
Evlilikte yaşadıklarınız aslında en korkunç olanlardı
Bütün bunlardan kurtuldunuz
Şu an yaşadıklarınızı doğum sancısı gibi düşünün ☺️
Siz her şeyden kıymetlisiniz bunu sürekli anımsatın kendinize

Şuan deprem bolgesindeyiz daha toparlanamadik kalacak yerimiz kesinleşince hemen iş bulcam. Aklima gelen ilk sey bu zaten maddi imkan..
Umarim istedigim gibi bir is bulur kısa zamanda duzenimi kurarim

Cok gecmis olsun. Insallah zamanla hersey gonlunuzce olur. Bu gunlerde gecer🙏

Cok gecmis olsun. Insallah zamanla hersey gonlunuzce olur. Bu gunlerde gecer🙏
Umarım insallah. Gecen yılda bi sure ayri kalmistik yine bosanma eşiginde.
Calisarak hemde Ek iş yaparak kizimi kimseye muhtac etmedim
Ama deprem ve bosanma pskolojisi agir basti belki hemende is bulabilirim ama biraz toparlanmam gerektigini de goz ardi edemiyorum 🥺

Neler geçmiyor ki
Hiç korkmayın olur mu
Keşke daha önce bu kararı verseydim bile diyeceksiniz
Evlilikte yaşadıklarınız aslında en korkunç olanlardı
Bütün bunlardan kurtuldunuz
Şu an yaşadıklarınızı doğum sancısı gibi düşünün ☺️
Siz her şeyden kıymetlisiniz bunu sürekli anımsatın kendinize
O kadar yuregimi ferahlattiniz ki anlatamam.
Şu zamanimda hic tanimadigim insanlardan boyle teselli almak beni daha cok guclendiriyor
Umarım kirildigimiz yerden cicekler açar o enkazdan geriye sadece bahar bahce kalır.
Dualarım hep benim gibi zorluk çekenlerle olcak 🙏☺️

O kadar yuregimi ferahlattiniz ki anlatamam.
Şu zamanimda hic tanimadigim insanlardan boyle teselli almak beni daha cok guclendiriyor
Umarım kirildigimiz yerden cicekler açar o enkazdan geriye sadece bahar bahce kalır.
Dualarım hep benim gibi zorluk çekenlerle olcak 🙏☺️
İnanın öyle olacak❤️
Huzurlu günlere bi merhaba deyin 🥰
Sağlıcakla, sevgiyle, huzurla kalın ☺️

Hayırlı olsun. İnsan iyi diye nitelendirilebilecek durumlarda bile adapte süreci yaşıyor üzülmeniz endişelenmeniz normal ama zamanla geçeceği de bir gerçek. Eski evinizdeki düzeni düşünüp üzülmek yerine o evdeki duygularınızı düşünüp kurtulduğunuz için sevinmelisiniz.

Davamız gerçekleşti.
Anlaşmalı bi imza atıp çıktık
Bundan sonra beni neler bekliyor. Tek temennim mutlu olmak. Şuan viraneden farkım yok çünkü
Sanki evlilik sureciniz gozunuzun onunden film şeridi gibi geçiyor. Onca emek ziyan olmuş sonucu ise tek bir imzayla bitiyo
Ne fena. Süreç zaten çok yipratici. Karar vermek olsun, bosanmak icin adim atmak olsun... Bir de tek imzayla bitip gittiyse... Ama uzulmeyin. Bakiniz, yalniz degilsiniz. Sizin durumunuzda olup hayatini duzene sokmus cok mutlu insanlar taniyorum. Harry potter in yazari bile en basitinden. Aklima birden o geldi. Mutluluk yaninizdakinde degil. Sizin icinizde. Aynanin karsisina gecin ve guzelliginizi gorun.

Back