Sonunda boşandım

Emek ziyanı olarak değil, tecrübe olarak bakınız lütfen. Yaşamanız gerekmeseydi, emin olun bin tane engel çıkardı önünüze. Yaşamanız gerekiyormuş. Tecrübeleri, dersleri cebinize koyun ve yolunuza devam edin.

Yeni hayatınızda mutluluk ve huzur hep olsun inşallah.

Bosanmaniza ihtimal vermiyordum ne yalan söyleyeyim.
Siz zaten kizinizla beraber yalnizdiniz, esiniz yaninizda değildi. Bu aslinda bir avantaj. Alisma, cocugu alistirma evresini gecmissiniz.
Duygusal olarak hassas olursunuz bir sure. Ben gerekceli karari alana kadar hassastim, yaklasik 2 ay sürdü. Sonrasinda hersey duzeliyor

Helal olsun valla şaşırttınız beni. Emin olun şu anki durumunuzdan çok daha mutlu
olacaksınız

Evlilikte bir imzayla başlamıyor mu hakkınızda hayırlısı olsun

Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim.
Boşanmak o kadar da atla deve bişi değil, hayatınız emin olun daha mutlu olacaktır!

Gözünüz aydın.
Darısı başıma.
Dün görüldü son duruşma ve karar çıktı. Gerekçeli karara imza atacağım günün gelmesini bekliyorum Allah'ın izniyle

Yeni hayatınız geçmişinizden kat kat güzel olsun İnşaAllah

İnsallah cok saolun..
Dediginiz gibi tecrube oldu. Sadece acı bi tecrube
Yasanmasi gerekiyormus

İnsallah tez vakitte kurtulursunuz.
Cidden bu dava sureci kadar insani yoran baska bisey yok
Adam yaninda yok ama soyadini tasiyosun ne acı

Hayırlı olsun. Birkaç ay sudan çıkmış balığa dönersiniz kendinizi mutsuz, yalnız ve boşlukta hissedebilirsiniz ama zamanla alışır bu sefer kurtulmuşum oh be dersiniz. Doğrusunu yaptınız. Tebrik ederim

Kendine yüklenme, bi an önce toparlanmam lazım telaşına girme, uyumak istiyosan uyu gezmek istiyosan gez. Terapi almadıysan bu süreçte almanı öneririm.
Herkese içini dökmeni tavsiye etmem, terapi aldığını bile millet bilmesin, aptal aptal yorumlar duymaya gerek yok.
Spor, sanat kursları vs kafanı dağıtmana yardımcı olabilir ama herkesin ruh hali farklı oluyor tabii, içinden ne geliyorsa onu yap bence.

Hayırlısı olsun, bundan sonraki hayatınız çok güzel olsun. Her son yeni bir başlangıçtır, insanlar hayatımızdaki yol ayrımlarıdır. Kendinize çok yüklenmeyin, zamanla her şeyin daha güzel olduğunu göreceksiniz. Şu an acınızı, yasınızı yaşayın. Ağlayın gerekirse, ama odağınız geleceğiniz olsun.

"Varmak değil, yol güzel" der şair.
Yol arkadaşları değişir, hayatımızda her şey değişir gün gelir.
Alışılmışlığın verdiği rahatlık ve rutin duygusu ortadan kalkınca, başlangıçta bu herkesi tedirgin eder.
Zamanla sindireceksiniz.
Çok daha mutlu olacaksınız.
Hakkınızda en hayırlısı olsun ve yolunuza daima iyi insanlar çıksın.

İyi dileklerinizle içimi ferahlattiniz..
Tam da uzuldugum sey bu alışılmışın dısına cıkmak.. ordaki rahatlıga özlem
Eminim ki aşıcam ve beni yoran insanları artık hayatmda tutmycam. Cunku daha cok guclendim

Evet mahkemeden sonra 2 saat boyunca kesintisiz agladım.
Yine gelirse yine aglıycam
Acımı yaşıycam ki artık arkama dönüp bakmamak icin

Psikiyatriye gittim ilaclarımı kullanıorum
Ama en buyuk terapi rabbime yonelmekmis. İlahi adalete inanmak
Herkes yaşattigini yasasin gercekten uzulen biz iyiler olmayalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…