- 14 Şubat 2023
- 203
- 78
- 13
- 27
- Konu Sahibi sari civciv
-
Davamız gerçekleşti.
Anlaşmalı bi imza atıp çıktık
Bundan sonra beni neler bekliyor. Tek temennim mutlu olmak. Şuan viraneden farkım yok çünkü
Sanki evlilik sureciniz gozunuzun onunden film şeridi gibi geçiyor. Onca emek ziyan olmuş sonucu ise tek bir imzayla bitiyo
Evlilikte bir imzayla başlamıyor mu hakkınızda hayırlısı olsunDavamız gerçekleşti.
Bundan sonra beni neler bekliyor. Tek temennim mutlu olmak. Şuan viraneden farkım yok çünkü
Sanki evlilik sureciniz gozunuzun onunden film şeridi gibi geçiyor. Onca emek ziyan olmuş sonucu ise tek bir imzayla bitiyo
Gözünüz aydın.Davamız gerçekleşti.
İnsallah cok saolun..Emek ziyanı olarak değil, tecrübe olarak bakınız lütfen. Yaşamanız gerekmeseydi, emin olun bin tane engel çıkardı önünüze. Yaşamanız gerekiyormuş. Tecrübeleri, dersleri cebinize koyun ve yolunuza devam edin.
Yeni hayatınızda mutluluk ve huzur hep olsun inşallah.
İnsallah tez vakitte kurtulursunuz.Gözünüz aydın.
Darısı başıma.
Dün görüldü son duruşma ve karar çıktı. Gerekçeli karara imza atacağım günün gelmesini bekliyorum Allah'ın izniyle
Yeni hayatınız geçmişinizden kat kat güzel olsun İnşaAllah
Umarımm mutlu olurum tek dilegimYeni hayatınızda mutluluklar dilerim.
Boşanmak o kadar da atla deve bişi değil, hayatınız emin olun daha mutlu olacaktır!
O imzayi atarken ne kadar mutluysakEvlilikte bir imzayla başlamıyor mu hakkınızda hayırlısı olsun
Hayırlı olsun. Birkaç ay sudan çıkmış balığa dönersiniz kendinizi mutsuz, yalnız ve boşlukta hissedebilirsiniz ama zamanla alışır bu sefer kurtulmuşum oh be dersiniz. Doğrusunu yaptınız. Tebrik ederimDavamız gerçekleşti.
Kendine yüklenme, bi an önce toparlanmam lazım telaşına girme, uyumak istiyosan uyu gezmek istiyosan gez. Terapi almadıysan bu süreçte almanı öneririm.Davamız gerçekleşti.
İyi dileklerinizle içimi ferahlattiniz.."Varmak değil, yol güzel" der şair.
Yol arkadaşları değişir, hayatımızda her şey değişir gün gelir.
Alışılmışlığın verdiği rahatlık ve rutin duygusu ortadan kalkınca, başlangıçta bu herkesi tedirgin eder.
Zamanla sindireceksiniz.
Çok daha mutlu olacaksınız.
Hakkınızda en hayırlısı olsun ve yolunuza daima iyi insanlar çıksın.
Evet mahkemeden sonra 2 saat boyunca kesintisiz agladım.Hayırlısı olsun, bundan sonraki hayatınız çok güzel olsun. Her son yeni bir başlangıçtır, insanlar hayatımızdaki yol ayrımlarıdır. Kendinize çok yüklenmeyin, zamanla her şeyin daha güzel olduğunu göreceksiniz. Şu an acınızı, yasınızı yaşayın. Ağlayın gerekirse, ama odağınız geleceğiniz olsun.
Psikiyatriye gittim ilaclarımı kullanıorumKendine yüklenme, bi an önce toparlanmam lazım telaşına girme, uyumak istiyosan uyu gezmek istiyosan gez. Terapi almadıysan bu süreçte almanı öneririm.
Herkese içini dökmeni tavsiye etmem, terapi aldığını bile millet bilmesin, aptal aptal yorumlar duymaya gerek yok.
Spor, sanat kursları vs kafanı dağıtmana yardımcı olabilir ama herkesin ruh hali farklı oluyor tabii, içinden ne geliyorsa onu yap bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?