Gelinlik Modelleri Sonunda bitti - Grace Kelly esintili tesettür gelinliğim

Gelinliğinin dikim aşamasında bakmıştım. Şimdi bitmiş halini gördüm, çok beğendim.
Asil bir havası olmuş sanırım senin istediğin de buydu :)
Duvak şekli gerçekten çok hoş...
Ancak bel kısmını pek beğenmedim cnm.

Bütünü itibariyle çok zarif ve asil güle güle giy mutlulukla inş

eğer nikah değil düğün olucaksa uzun duvaktan vazgeç derim.
tecrübe edilmiştir hiç rahat olmuyo birileri mutlaka basıyor ve kafan boynun her yerin ağrıyor.
hatta arkadaşıma da aynıo tavsiyede bulundum fakat o beni dinlemedi sonuç mu:
düğünün ortasında saçı başı karışmış ve yerde yatan bir gelin:KK52::KK52::KK52:
kızın dayısı oynarken bir basıyor duvağa ve gelin yerde
kızlar eğer düğününüz varsa sakın ama sakın uzak duvak tehlikeli

tam istedğim gibi olurmu olmaz mı bilemiyorum yani diktireceğim yerle konuştum aynısını yaparız diyo da ya
olmazs a mutsuz bir gelin olmak istemiyorum

eğer nikah değil düğün olucaksa uzun duvaktan vazgeç derim.
tecrübe edilmiştir hiç rahat olmuyo birileri mutlaka basıyor ve kafan boynun her yerin ağrıyor.
hatta arkadaşıma da aynıo tavsiyede bulundum fakat o beni dinlemedi sonuç mu:
düğünün ortasında saçı başı karışmış ve yerde yatan bir gelin:KK52::KK52::KK52:
kızın dayısı oynarken bir basıyor duvağa ve gelin yerde
kızlar eğer düğününüz varsa sakın ama sakın uzak duvak tehlikeli

ovvv arkadaşın için üzüldüm ya. hakkaten kötü olmuş.

uzun duvağımı zaten her halükarda kısaltacağım, kuyruğumdan bir 20 cm kadar uzun kalacak ve kenarına dantel yaptıracağım zaten. bir de bizim düğünde oynama olmayacağı için belki biraz daha az kaza riskim olur diye umuyorum :KK70:

ovvv arkadaşın için üzüldüm ya. hakkaten kötü olmuş.

uzun duvağımı zaten her halükarda kısaltacağım, kuyruğumdan bir 20 cm kadar uzun kalacak ve kenarına dantel yaptıracağım zaten. bir de bizim düğünde oynama olmayacağı için belki biraz daha az kaza riskim olur diye umuyorum :KK70:

o zaman için rahat olsun.Allah tamamına erdirsin canım bir ömür boyu mutluluklar..

drapeleri güzel atılmamış..hoş bi görüntüsü yok yada giyerken bozulmuş biraz düzeltseydin..bide organzenin ipek olması ipek sabahlıkları hatırlattı bana gelinlikte hoş durmamış o kumaş buda benim olumsuz gördüğüm kısım diğer yerler çok hgüzel özellikle fransız danteli olan kısımlarına bayıldım güle güle giy canım

drapeleri güzel atılmamış..hoş bi görüntüsü yok yada giyerken bozulmuş biraz düzeltseydin..bide organzenin ipek olması ipek sabahlıkları hatırlattı bana gelinlikte hoş durmamış o kumaş buda benim olumsuz gördüğüm kısım diğer yerler çok hgüzel özellikle fransız danteli olan kısımlarına bayıldım güle güle giy canım

drapelerin duruşu bozuk, o konuda haklısın. bunun nedeni de şu, drapeler ipek kısmın altı kesilmeden önce tutturuldu. ipek kumaşın altı kesildi ve kumaş sökülmesin diye overlokla aynı işi görecek bir dikiş atıldı. hatta sanırım kolalamışlar. bu yüzden ipek eteğin alt kısımları sertleşti ve dökülüşü değişti. daha doğrusu, yeni dökülüşü bizim yaptığımız tutturma işlemine uymuyor.

bunu düzelttirmek istiyorum ama düğüne daha çok olduğu için acele etmiyorum. düğünden 1 ay kadar önce bir bakıma götüreceğim. o zaman, etekte belden aşağıda olan tutturmaları açtırıp, eteği ütületip kenarın sertliğine uyacak şekilde tekrar tutturmayı planlıyorum.

bu tarz kenarı kesilecek modeli olan tüm arkadaşlara da önerim, belden aşağıdaki drapeleri iğneleyin, tutturmayın, eteği kestirip işlemleri yaptırın, ondan sonra tutturun.

yorumun için teşekkür ederim...

harika olmuş benim gelinliğiminde önünde drape vardı çok şık duruyor gerçekten Allah hayırla giymeyi ve devamında huzurla yaşamayı nasip etsin inşallah mutluluklar...

iste bende bu tarz bir gelinlik istiyorum ama etekteki buzgu ve toplama olayi bana gore degil..aslinda onu kaldirsaniz gelinlik daha guzel kendini gosterecek..birde geleinligin ustunde kullanilan dantel cok az desenli gibi olmus daha bol gupuru olan bir dantel kumasta secilebilirdi gibime geliyor..gelin basiniz ve gelinligin sizin ustunude durusuda cok hos..cok kibar bir gelin olmussunuz..ins banada nasip olur istedigim gibi bir gelinlik

tebrikler:KK71:

iste bende bu tarz bir gelinlik istiyorum ama etekteki buzgu ve toplama olayi bana gore degil..aslinda onu kaldirsaniz gelinlik daha guzel kendini gosterecek..birde geleinligin ustunde kullanilan dantel cok az desenli gibi olmus daha bol gupuru olan bir dantel kumasta secilebilirdi gibime geliyor..gelin basiniz ve gelinligin sizin ustunude durusuda cok hos..cok kibar bir gelin olmussunuz..ins banada nasip olur istedigim gibi bir gelinlik

tebrikler:KK71:

öncelikle teşekkürler. aslında dantelim oldukça sık desenli. ama işte, danteli seçtikten ve astarla uyguladıktan sonra fark ettiğim bir şey var ki, o da altına beyaz astar kullanılacaksa dantel değil güpür seçmek gerektiği. hele benim kumaşım fransız danteli ki incecik bir yapıda, deseni çok ince dokunmuş o yüzden astarla kullanmak için ideal değil.

başka yerde de yazdım sanırım, tesettürlü gelinlik diktirecek arkadaşlara dantel değil de güpür seçmelerini öneriyorum. en azından dantel olacaksa kordeneli olması şart. benimkinde o bile yok :KK70:

Ne diyor bu kız diyorsanız :KK70:

İlk yüklediğim örnek fransız danteli, çok ince dokulu, ayrıntılı desenli bir kumaş

İkincisi kordoneli fransız danteli, dantelin deseni kenarından bir ip dolanıp desenleri kontürlüyor ve belirginleştiriyor

Üçüncüsü ise fransız güpürü, dantelden daha kalın dokulu ve daha belirgin desenli bir kumaş

FREE-SHIPPING-Fashion-wedding-dress-ORGANZA-v-neck-wedding-bridal-gown-aire-barcelona.jpg

Carpatos_01.jpg

NinaBG-c.jpg

selam minenes :KK3:

ben ikinci paylastigin resimdeki danteli kastetmistim..ablaminki bundandi hatta..peki ne onerirsin icindeki kumasa duz kumasmi olmali saten mi?

senin uc kat sifon fikride iyi ama tam kapatmak istiyorum o yuzden benim icin farketmez kalibi kapamasi

senin butun yorumlarini okudum o yzuden boyle kapali konustum ama sen anladin sanirim :KK23:

not: bide dugun hazirlikalrimla ilgili sana arada sorular soarbiliriyim kasimda benim dugun daha kinaliga karar vermedim :KK6:

Selamlar,
Ben tesettürlü bir bayan değilim ama öyle olsaydım eğer tercihim sizinki gibi bir gelinlik olurdu.
Çok zevklisiniz.
Allah tamamına erdirsin,mesut olun inşallah :)

X