Sonunda biten zirkonyum dişlerim

renklerimiz birbirinden bagımsız

Senin renk ne.? Benim a2. Köpek dişlerimin kemiği sarı olduğu için ana dişimle aynı renk pek tutturulmadı ama yinede belli olmuyo kimse anlamıyo ben dişlerimi gösterip kaplama diyene kadar :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

A serisinden degil benimki onu biliyorum :) benim renk uyumu sorunum olmadi icin renk konusunda en uygun olani sectim :) alt ust kaplama yani :) renk serisini hatirlamiyorum :) gule gule kullan dislerini :)

A serisinden degil benimki onu biliyorum :) benim renk uyumu sorunum olmadi icin renk konusunda en uygun olani sectim :) alt ust kaplama yani :) renk serisini hatirlamiyorum :) gule gule kullan dislerini :)

Saol canım.
Diş çok önemli.. :)

Surrender'cim gece rüyama girdin :) bi ara özelden ayrıntıları soracağım sana...😜

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kalsiyum eksıklıgınden bi dişim azcık kırıldı,hiç aklımda yoktu ,çok beğendim senin dişlerini...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

arkadaşlar merhaba dşleriniz şahane olmuş sağlıklı gülüşler diliyorum :)
ben de üst 6 dişimi zirkonyum yaptırmayı düşünüyorum fiyat ve klinik bilgisi alabilirmiyim sizden?

diş ücreti diş üyesine göre değişiyor :) sanırım 6 diş için sizden indirimsiz fiyat alırlar.
teşekkürler, dişlerim düzeltilsin perşembe gunu yıne resım koyacagım :)
mecidiyeköy de oral dent te yaptırdım

teşekkür ederim ben de perşembeyi sizin gibi sabırsızlıkla bekliyorum o zaman sonucu görmek için :)

daha benim perşembeme çok var tarih belli değil canım bir ay sonra yaptırıcam inşallah :)
senin perşembeni bekliyorum
benım diş heyecanım kalmadı zaten :) bıraz denedım kullandım çünkü.
benım kanal tedavısı korkum var, ilk defa olcak onu bır atlatsaydım ıyıydı

Dun senin konuna bakmistim simdi abone oldum takipteyim artik dislerinizi begendim son halide guzel olur zaten.ve diger zirkonlarda guzel eda'ydi sanirim.dogal duruyor.ben daha karar verip baslayamadim zaten once kuretaj olucakmis.hadi hayirlisi istedigimiz gibi sorunsuz olur hersey umarim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…