• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda biten zirkonyum dişlerim

Yok kız o zaman seni zorlamaz hiç kanal sanmıyorum yani :1: Ben doktor iğneyi sapladıkça bağırıyorum ağlıyorum sen adam demez mi yanındakine 'sakinleştirici vurun' diye pis şişko hala nefret ediyorum ondan :43: Be adam ben zaten iğneden korkuyorum bana sakinleştirici yaptırıyo tabi ben daha çok ağladım hiç sakinleşmedim hııııh :27: Benim doktorda fenalık geçirmişti , benimle gelenlerin de gözleri kıpkırmızı olmuştu :27:
:60: ben sırf ındırım için arkadasımı bekledım, birlikte yaptırdık
o bayıldı iğne yapıldıgında
hemde 3 kere :27::9:
çok tuzlu değil değilmi?
olmaz mı hiç :) ama fazla diş yaptırınca ındırım yapılıyor
kesınlıkle bu konuda ısrarcı ol :34:

sör bayıldım süper olmuş, gerçekten çektiğin sıkıntıya değer çok doğal duruyor :)

bende bu kadar doğal olacagını tahmın etmezdım :D duzeltmeler yapılsın
son halıyle koyarım yıne :) çok saol canım
değecek değmesıne amma, bende hal kalmadı :1:

bende aynı süreci yaşıyorum ve hem kanal hem zirkonyum yapılacak korku mu gel bide beni gör bir saat sadece ağladım ilk randevuda sağolsun doktorum dünya rahatı bir adam telkinde bulundu rahatlattı şimdi ise sallamıyor korkumu en başta önce sprey sonra iğneydik şimdi sadece iğne daha önce kanal yaptırdığımdan biliyorum acımıyor ;)
tekrardan hayırlı olsun çok güzel duruyor

bende aynı süreci yaşıyorum ve hem kanal hem zirkonyum yapılacak korku mu gel bide beni gör bir saat sadece ağladım ilk randevuda sağolsun doktorum dünya rahatı bir adam telkinde bulundu rahatlattı şimdi ise sallamıyor korkumu en başta önce sprey sonra iğneydik şimdi sadece iğne daha önce kanal yaptırdığımdan biliyorum acımıyor ;)
tekrardan hayırlı olsun çok güzel duruyor
çok saol :)
ama neden sonradan oldu
ona anlam veremıyorum bir türlü :26: 1 ay boyunca tak cıkar, ölçü, denemeler falan sorun yoktu

teknikerin işgüzarlığı benim zikonyumdan önce bildiğin büyük gelen metallerim vardı bir buçuk senedir korkudan gidip düzelttiremedim o da diş eti çekilmesine neden oldu mecbur kaldım sen iyi yapmışsın peşini bırakma tonla tımarla para veriyorsun

teknikerin işgüzarlığı benim zikonyumdan önce bildiğin büyük gelen metallerim vardı bir buçuk senedir korkudan gidip düzelttiremedim o da diş eti çekilmesine neden oldu mecbur kaldım sen iyi yapmışsın peşini bırakma tonla tımarla para veriyorsun

evet metal desteklıler diş eti çekilmesi yapıyor. dişimin kanamasıyla teknıkerın ılgısını anlamadım?:26:

ölçüyü yanlış anlamasıyla alakalı dedim kanamayı bilemem teee haftaya çarşamba gideceğim dişçiye istersen sorayım

ölçüyü yanlış anlamasıyla alakalı dedim kanamayı bilemem teee haftaya çarşamba gideceğim dişçiye istersen sorayım

Anladım :) olcu konusunda cok sıkınti cektim
Zor verdim olcuyu. Elbette teknikerin korlüğünden dolayı bir tarafı kisa olmus.. Yok canim dislerim kalici ile yspistirilmadi daha, ben zaten disci tskinca fark efip soyledim. 'Kullan biraz dene ve geldiginde ayarlariz ' dedi. Bugun gittim disleri cikardi ve o zaman disimi elledim ve kanadı
Cok sasirdim dis ortadan elleyince kaniyordu. Persembe gidicem kanal icin. Bir ucret talebi yok
Bitsede kurtilsam

Senin ne alemde?

Canım bunlar son hali mi?
Bende zirkonyum yaptırdım 1haftadır takılmış çok memnunum ve estetik olarak süper :)
Benim önce metal desdekliydi damağım morardı die memnun kalmadım şimdi zirkon :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son hali degil, duzeltmeler olacak ustte
Dislerinin fotosunu koyar misin ?

Son düzenleme:
Son hali degil, duzeltmeler olacak ustte
Dislerinin fotosunu koyar misin ?

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1396549158.749651.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1396549170.769081.jpg
Canım daha yeni yemek yedim renk farklı çıkmış :D
Ana dişim gibi ne ağzımda fazlalık var be yükselti... Damağımla tam uyum gösterdi kimse anlamıyo o derece yani ;)

Gule gule kullan
Cok guzel olmus. Senin sadece ust sanirim ? Renk ısiga gore degisiyor bukalemun gibi :1:

Evet ön 4 lü.
Metal destekli ile zirkon arasında dağlar kadar fark var canlı örneğiyim :D

Back