çok saol :) cok korkuyorumsörüm çok güzel olmuşlar konu hakkında bilgim yok ama
hayır bitmedi, bu resımdekı dişler azıcık duzeltılecek, bir tarafı kısa olmus.allah kurtarsın bittimi şimdi tamamen?
Yok kız o zaman seni zorlamaz hiç kanal sanmıyorum yaniBen doktor iğneyi sapladıkça bağırıyorum ağlıyorum sen adam demez mi yanındakine 'sakinleştirici vurun' diye pis şişko hala nefret ediyorum ondan Be adam ben zaten iğneden korkuyorum bana sakinleştirici yaptırıyo tabi ben daha çok ağladım hiç sakinleşmedim hııııh Benim doktorda fenalık geçirmişti , benimle gelenlerin de gözleri kıpkırmızı olmuştu
olmaz mı hiç :) ama fazla diş yaptırınca ındırım yapılıyorçok tuzlu değil değilmi?
office, doktor garantı belgesı verecek dişler için. sertıfıka mıdır nedır
ondan işte
sör bayıldım süper olmuş, gerçekten çektiğin sıkıntıya değer çok doğal duruyor :)
çok saol :)bende aynı süreci yaşıyorum ve hem kanal hem zirkonyum yapılacak korku mu gel bide beni gör bir saat sadece ağladım ilk randevuda sağolsun doktorum dünya rahatı bir adam telkinde bulundu rahatlattı şimdi ise sallamıyor korkumu en başta önce sprey sonra iğneydik şimdi sadece iğne daha önce kanal yaptırdığımdan biliyorum acımıyor
tekrardan hayırlı olsun çok güzel duruyor
teknikerin işgüzarlığı benim zikonyumdan önce bildiğin büyük gelen metallerim vardı bir buçuk senedir korkudan gidip düzelttiremedim o da diş eti çekilmesine neden oldu mecbur kaldım sen iyi yapmışsın peşini bırakma tonla tımarla para veriyorsun
ölçüyü yanlış anlamasıyla alakalı dedim kanamayı bilemem teee haftaya çarşamba gideceğim dişçiye istersen sorayım
benim daha iki ayım var yolumuz uzuuuun :)
Canım bunlar son hali mi?Eki Görüntüle 1051076 Eki Görüntüle 1051077 bana göre sağ, resme göre sol taraf azıcık kısa olmuş, o düzeltılecek
Canım bunlar son hali mi?
Bende zirkonyum yaptırdım 1haftadır takılmış çok memnunum ve estetik olarak süper :)
Benim önce metal desdekliydi damağım morardı die memnun kalmadım şimdi zirkon :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1051334 Eki Görüntüle 1051335
Canım daha yeni yemek yedim renk farklı çıkmış
Ana dişim gibi ne ağzımda fazlalık var be yükselti... Damağımla tam uyum gösterdi kimse anlamıyo o derece yani
Gule gule kullan
Cok guzel olmus. Senin sadece ust sanirim ? Renk ısiga gore degisiyor bukalemun gibi
olmaz mı hiç canım.Evet ön 4 lü.
Metal destekli ile zirkon arasında dağlar kadar fark var canlı örneğiyim
renklerimiz birbirinden bagımsız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?