• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda biten zirkonyum dişlerim

bende öyle tahmın edıyorum aslında :27: ama 1 ay boyunca cok sıkıldım
ve sağlam diş bir anda kanal gerektırdı
aslında doktorda hata var bence. son anda oldu böyle bişi çünkü
ona da kızıyorum. dişlerimi çıkarınca ellerim kontrol edeyım derken dişimın ortası kanadı ve asistan kıza '' diş kanar mı yahu? '2 dedım
doktoru çagırdı ve doktor pek acıklama bıle yapmadan oraya bısıler yapıp '' kanal yapılcak '' dedi.
çok sınır oldum. ya da kesım aşasında fazla gırdı dıye, yapıstırıcı da sağlam oldugu ıcın dişe zarar verdı.
amma kurdum senaryoları hee
ama ya böyleyse durum? :23:

Canım, kanal gerektiyse sinirlerde sorun var demekki, dişin kendisinden ziyade..Ama bence de daha önceden farkedilmeliydi, ya sen o gün farketmeseydin?
Bir 10 dakikalık iş sana yapılacak işlem..Kurma kafanda..

Ve maalesef diş olayları uzun sürüyor..Kaldı ki senin neredeyse tüm dişlerine işlem yapıldı..Hani 1-2 tanesine değil..
Yine eli çabukmuş, benim doktor olsa 3 ayda biterdi artık.

Canım, kanal gerektiyse sinirlerde sorun var demekki, dişin kendisinden ziyade..Ama bence de daha önceden farkedilmeliydi, ya sen o gün farketmeseydin?
Bir 10 dakikalık iş sana yapılacak işlem..Kurma kafanda..

Ve maalesef diş olayları uzun sürüyor..Kaldı ki senin neredeyse tüm dişlerine işlem yapıldı..Hani 1-2 tanesine değil..
Yine eli çabukmuş, benim doktor olsa 3 ayda biterdi artık.

aslında el çabuklugundan değil :) benım çürük, çekilcek dişim yoktu
ondan boyle surdu. ama son anda cıkan kanal sınırlerımı bozdu. o gun fark edılmeseydı bişi olmazdı yıne
dişe dokununca ağrıyordu sadece
dişlerimi düzelttırmek ıcın gıtmıstım yani, onları bırakıp gecıcılerı takacaktı. ama tabı agrıyı evde cekıp, ertesı gun gıdecektım orası ayrı.

ayrıca, dişimde o gune kadar sorun yoktu. yaptıgı dişlerimi yapıstırdı ve 2 hafta kullan memnun kalırsan kalıcı yapıstırcaz dedı
gıttım, dişi çıkarırken oraya bıraz yuklendı, bence olay tammaen o
yapıstırıcının kuvvetınden dısımın ustu cıktı:26:

aslında el çabuklugundan değil :) benım çürük, çekilcek dişim yoktu
ondan boyle surdu. ama son anda cıkan kanal sınırlerımı bozdu. o gun fark edılmeseydı bişi olmazdı yıne
dişe dokununca ağrıyordu sadece
dişlerimi düzelttırmek ıcın gıtmıstım yani, onları bırakıp gecıcılerı takacaktı. ama tabı agrıyı evde cekıp, ertesı gun gıdecektım orası ayrı.

ayrıca, dişimde o gune kadar sorun yoktu. yaptıgı dişlerimi yapıstırdı ve 2 hafta kullan memnun kalırsan kalıcı yapıstırcaz dedı
gıttım, dişi çıkarırken oraya bıraz yuklendı, bence olay tammaen o
yapıstırıcının kuvvetınden dısımın ustu cıktı:26:

Dişte sorun bir anda çıkabiliyor..Sapasağlam diş , bi bakıyosun kökte çürük var..Bu işleme başlarken filmini çekti mi senin? Komple diş filmini?

gerek görmedi :9: ama onun öncesınde başka yerlerde cektırmıstım
bır sorun gören olmamıstı

Çekmeliydi..Yani komple diş yaptırıyorsun, içten bi baksana sorun var mı yok mu..Tey allahım..
Neyse iyi ki o sorunu gördün de önlemi alınacak yarın sör..Valla tedirgin olma..Kısa bi işlem..Zaten hissetmeyeceksin hiç bişey..

Çekmeliydi..Yani komple diş yaptırıyorsun, içten bi baksana sorun var mı yok mu..Tey allahım..
Neyse iyi ki o sorunu gördün de önlemi alınacak yarın sör..Valla tedirgin olma..Kısa bi işlem..Zaten hissetmeyeceksin hiç bişey..
sana söylemesı kolay tabi, o koltukta yatacak olan benım :27: bence de çekmelıydı
ben yarın sorucam
benım fılmı nıye cekmedı dıye
unutmazsam eger

sana söylemesı kolay tabi, o koltukta yatacak olan benım :27: bence de çekmelıydı
ben yarın sorucam
benım fılmı nıye cekmedı dıye
unutmazsam eger

Hem sor, hem de film çektir yarın..Çekilsin..Bir bakılsın, başka dişte sorun varsa en azından o da giderilir..

bundan sonra bdv ye açcam böyle konuları. ama bu da bır dert sonucta
keske açaydım :27: ben burda acı cekcem korkuyom dıyom
kımsenın umurunda degıl

sörrr bayıldım çok tatlı olmuş. :23: benim köpek dişlerim çıkık. yaptırmayı düşünüyordum sonra üstünde durmadım unuttum gittim. senin resimleri görünce cesaret ve heves geldi. bu yöntemle köpek dişlerin çıkıklığını da giderebiliyorlar mı? 8+8 diş yaptırdın sanırım, maliyeti ne oldu?

bu arada ben bir kere kanal yaptırdım. iyi uyuşturamadı acıdı. alt çene tarafımdaydı bir de. o daha zor oluyormuş. ama öldürmedi yani. :37: bir daha yapacak olsam korkmam. gerçi sen bugün gidiyormuşsun, olmuşsundur herhalde. geçmiş olsun :)

Son düzenleme:
sörrr bayıldım çok tatlı olmuş. :23: benim köpek dişlerim çıkık. yaptırmayı düşünüyordum sonra üstünde durmadım unuttum gittim. senin resimleri görünce cesaret ve heves geldi. bu yöntemle köpek dişlerin çıkıklığını da giderebiliyorlar mı? 8+8 diş yaptırdın sanırım, maliyeti ne oldu?

bu arada ben bir kere kanal yaptırdım. iyi uyuşturamadı acıdı. alt çene tarafımdaydı bir de. o daha zor oluyormuş. ama öldürmedi yani. :37: bir daha yapacak olsam korkmam. gerçi sen bugün gidiyormuşsun, olmuşsundur herhalde. geçmiş olsun :)

çok saol canım :) gıderılır bence, estetık amaçlı yaptırcaksın sonucta :)
kanalım biteli 2-3 saat oldu, hiç bir şey hissetmedim
iğnenın etkısı geçti hafıf sızlamalarım var.
benım dişler fazla oldugu ve bır arkadasımla bırlıkte yaptırdıgımız ıcın ındırımlı ol
en indirimli hali 5 bın
arkadasında 3.5 tuttu
nakıt ödeme yaptıgımız ıcın bayagı ındırım oldu

merhaba hatunlar,

dişlerime zirkonyum yaptırdım, ama daha aktıf olarak kullanmıyorum :27: işlemler daha tamamlanmadı çünkü, kanal çıktı başıma çok korkuyorum :27: kanal yaptıran var mı? bu arada, dişlerim bu şeklide
ufak bır duzeltılme yapılacak sadece hepsı o :)
attachment.php

10 numara, 5 yıldız :nazar: :nazar: :nazar: :27:

Back