• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda biten zirkonyum dişlerim

isim vermek ıstemıyorum aslında canım. buradan bır arkadasa önermıstım
anlaşamadılar doktorla. o yuzden kımseye tavsıye edip, sorumlu olmak ıstemıyorum :)
ama ıstersen tabıı özel mesajda yazarım.

Rahat ısırabiliyor. Konuşabiliyormusunuz ? z harfi ile aranız nasıl . " olsun " " suçlu psikolojisi" ben bu kelimeleri söylerken zorlanıyorum 2 yıldır

evet, her şekilde rahatım :) harfler eskıden nasıl söyluyorsam şuan da öyleyim. senin için kötü olmuş
s ve z lerde sorun mu var?

evet , bariz bazı harflerde değil ama bazı kelimelerde var. çok kötü bi durum . ben Türkçe ve ingilizce akıcı çok rahat hızlı konuşabiliyorken 2 yıldır sıkıntı yaşıyorum

merhaba hatunlar,

dişlerime zirkonyum yaptırdım, ama daha aktıf olarak kullanmıyorum :KK53: işlemler daha tamamlanmadı çünkü, kanal çıktı başıma çok korkuyorum :KK53: kanal yaptıran var mı? bu arada, dişlerim bu şeklide
ufak bır duzeltılme yapılacaktı yapıldı :D
attachment.php
Bende istiyordum ön dişimde kırık var. Doktor gerek yok, kendi işlemin yapılması için kendi dişinin yarısı gidecek yazık olur dedi. Bende karasız kaldım. Ama dişin çok kesiliyor mu ve düşme ihtimalı var mı kalıbın, ömürlük gidiyor mu ?

ah shanna :D dişlerim kesılsın 2 rekat şükür namazı kılcam dedım :KK60: korkaklıgımı düşün... o dişler tam 5 saatte dınlene dınlene, iğneyı yıye yıye bıttı :KK60: iğne korkum yok
hayatımda hıc dolgu falan yaptırmadım
o yuzden cok tırsıyorum ya zaten :D bır allah, bir uykusu gelen doktor bılır neler cektıgımızı o anda :KK60: kurtulaydım ıyıydı

zİRKONYUMU ACISIZ İŞLEM DEMİŞLERDİ AMA ?

Back