• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda biten zirkonyum dişlerim

senin porselenler çok güzel olmuş
evet, çok doğal olmasını ıstedım
zırkonyum porselen. sen fıyat olarak ne düşünüyorsun? ve kaç dişini yaptırcan?

evet eskıden de ön dişler belırgındı. ben eskısı gibi olsun ıstedım

Son düzenleme:
Yıllar önce kanal tedavisi olmuştum :) Dişim oyuktu doktor tamamen kaybetmemek için dolgu yapmıştı. Aşırı korkak biriyim ama benim korkum iğneden başka bişeyden değil :D Kanal tedavisinde genel olarak korkulacak bi şey yok. Hala o yöntem var mı veya aynı şekilde mi yapılıyor bilmiyorum. Beni tek bağırttıran diş etime kürdan gibi incecik iğneye benzer şeyleri saplaması oldu :1: Dayanılmayacak bi durum değil aslında ama iğne fobim var. İğne ve iğneye benzeyen ne varsa gördüğüm an fena oluyorum :( Benim kök diş olduğu için doktor 3 tane kanal var onlar koparken hafif bi sızı hissedeceksin demişti. Dediği gibi oldu hafif bi sızı hissettim, acımadı yani. Sen bu kadarına cesaret edip dişlerini kaplattıysan emin ol bunlara haydi haydi dayanırsın :1: Beni hiç bi güç götüremiyo doktorun kapısına bile yıllardırrrrr :9:

Yıllar önce kanal tedavisi olmuştum :) Dişim oyuktu doktor tamamen kaybetmemek için dolgu yapmıştı. Aşırı korkak biriyim ama benim korkum iğneden başka bişeyden değil :D Kanal tedavisinde genel olarak korkulacak bi şey yok. Hala o yöntem var mı veya aynı şekilde mi yapılıyor bilmiyorum. Beni tek bağırttıran diş etime kürdan gibi incecik iğneye benzer şeyleri saplaması oldu :1: Dayanılmayacak bi durum değil aslında ama iğne fobim var. İğne ve iğneye benzeyen ne varsa gördüğüm an fena oluyorum :( Benim kök diş olduğu için doktor 3 tane kanal var onlar koparken hafif bi sızı hissedeceksin demişti. Dediği gibi oldu hafif bi sızı hissettim, acımadı yani. Sen bu kadarına cesaret edip dişlerini kaplattıysan emin ol bunlara haydi haydi dayanırsın :1: Beni hiç bi güç götüremiyo doktorun kapısına bile yıllardırrrrr :9:
ah shanna :D dişlerim kesılsın 2 rekat şükür namazı kılcam dedım :60: korkaklıgımı düşün... o dişler tam 5 saatte dınlene dınlene, iğneyı yıye yıye bıttı :60: iğne korkum yok
hayatımda hıc dolgu falan yaptırmadım
o yuzden cok tırsıyorum ya zaten :D bır allah, bir uykusu gelen doktor bılır neler cektıgımızı o anda :60: kurtulaydım ıyıydı

saol canım :) ama düzeltilmesı gereken yerler var
onlar halledılecek. ustten 8, alttan 8. gülüş tasarımı şeklinde yani :)
valla süper olmuş.Çok doğal.Ben de mi yaptırsam acaba?8 diş tüm ağzı kurtarmış yalnız ,doğru seçim.Güle güle kullan. :))

valla süper olmuş.Çok doğal.Ben de mi yaptırsam acaba?8 diş tüm ağzı kurtarmış yalnız ,doğru seçim.Güle güle kullan. :))
çok saol :) evet, 8 diş tam oldu
geridekıler gözükmüyor hiç :D ağzımı imanına kadar açıp gulsemde direkt olarak onlar gözüküyor:D diğerlerini bastırıyor yanı :60: eğer, estetık sorunun varsa hiç düşünme yaptır

ah shanna :D dişlerim kesılsın 2 rekat şükür namazı kılcam dedım :60: korkaklıgımı düşün... o dişler tam 5 saatte dınlene dınlene, iğneyı yıye yıye bıttı :60: iğne korkum yok
hayatımda hıc dolgu falan yaptırmadım
o yuzden cok tırsıyorum ya zaten :D bır allah, bir uykusu gelen doktor bılır neler cektıgımızı o anda :60: kurtulaydım ıyıydı

Yok kız o zaman seni zorlamaz hiç kanal sanmıyorum yani :1: Ben doktor iğneyi sapladıkça bağırıyorum ağlıyorum sen adam demez mi yanındakine 'sakinleştirici vurun' diye pis şişko hala nefret ediyorum ondan :43: Be adam ben zaten iğneden korkuyorum bana sakinleştirici yaptırıyo tabi ben daha çok ağladım hiç sakinleşmedim hııııh :27: Benim doktorda fenalık geçirmişti , benimle gelenlerin de gözleri kıpkırmızı olmuştu :27:

Back