evet, çok doğal olmasını ıstedımsenin porselenler çok güzel olmuş
kaç diş olacak?5000 gözden çıkarttım ben
saol canım :) ama düzeltilmesı gereken yerler varçoookk cüceelll olmuş. :) Bence sonuca değmiş.Bütün düşlerini mi kestirdin ?Üst-alt?
fazla diş yaptırınca ındırım yapıyorlar. bence o para sana yeter ve zırkonyum yaptırmalısın kesınlıkle10 diş yaptırıcam
ah shannaYıllar önce kanal tedavisi olmuştum :) Dişim oyuktu doktor tamamen kaybetmemek için dolgu yapmıştı. Aşırı korkak biriyim ama benim korkum iğneden başka bişeyden değilKanal tedavisinde genel olarak korkulacak bi şey yok. Hala o yöntem var mı veya aynı şekilde mi yapılıyor bilmiyorum. Beni tek bağırttıran diş etime kürdan gibi incecik iğneye benzer şeyleri saplaması oldu Dayanılmayacak bi durum değil aslında ama iğne fobim var. İğne ve iğneye benzeyen ne varsa gördüğüm an fena oluyorum Benim kök diş olduğu için doktor 3 tane kanal var onlar koparken hafif bi sızı hissedeceksin demişti. Dediği gibi oldu hafif bi sızı hissettim, acımadı yani. Sen bu kadarına cesaret edip dişlerini kaplattıysan emin ol bunlara haydi haydi dayanırsın Beni hiç bi güç götüremiyo doktorun kapısına bile yıllardırrrrr
valla süper olmuş.Çok doğal.Ben de mi yaptırsam acaba?8 diş tüm ağzı kurtarmış yalnız ,doğru seçim.Güle güle kullan. :))saol canım :) ama düzeltilmesı gereken yerler var
onlar halledılecek. ustten 8, alttan 8. gülüş tasarımı şeklinde yani :)
çok saol canım. iistanbulda mısın sen? mecidiyeköy de yaptırdımgerçektende maşallah çok güzel olmuş
çok saol :) evet, 8 diş tam olduvalla süper olmuş.Çok doğal.Ben de mi yaptırsam acaba?8 diş tüm ağzı kurtarmış yalnız ,doğru seçim.Güle güle kullan. :))
ah shannadişlerim kesılsın 2 rekat şükür namazı kılcam dedım korkaklıgımı düşün... o dişler tam 5 saatte dınlene dınlene, iğneyı yıye yıye bıttı iğne korkum yok
hayatımda hıc dolgu falan yaptırmadım
o yuzden cok tırsıyorum ya zatenbır allah, bir uykusu gelen doktor bılır neler cektıgımızı o anda kurtulaydım ıyıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?