Sonunda biten zirkonyum dişlerim

Surrender

Nirvana
Pro Üye
27 Aralık 2011
63.350
61.081
898
merhaba hatunlar,

dişlerime zirkonyum yaptırdım, ama daha aktıf olarak kullanmıyorum işlemler daha tamamlanmadı çünkü, kanal çıktı başıma çok korkuyorum kanal yaptıran var mı? bu arada, dişlerim bu şeklide
ufak bır duzeltılme yapılacaktı yapıldı

Son düzenleme:
çok bir bilgim yok aslında sör, ama kanal tedavisi (yani sinirlerin alınması) korkulacak birşey değil.. ben tam bir korkaktım diş tedavisinde, ayrıca nazlı, kaprisli ve mızmızım da allahtan benim kuzenim doktor çekiyor kahrımı 2 kere yaptırdım kanal tedavisi, sadece birkaç dakika sürdü. uyuşturduktan sonra çeneni sökseler hissetmiyorsun gerçi geçmiş olsun şimdiden, biraz sıkıntısı olacak ama mükemmel dişlerin olacak

dişlerim çok guzel oldu, küçük düzeltmeler olacak. hatta resım koyayım

yaa çok tırsıyorum ama yaa

dişlerim çok guzel oldu, küçük düzeltmeler olacak. hatta resım koyayım

yaa çok tırsıyorum ama yaa

tırsma gerçekten çok basit bir işlem.. evet fotoğraf koy

bu porselende herhangi bir çatlama olmuyor değil mi sör? hani çok sıcak-soğuk temasında?

tırsma gerçekten çok basit bir işlem.. evet fotoğraf koy

bu porselende herhangi bir çatlama olmuyor değil mi sör? hani çok sıcak-soğuk temasında?

bitse de kurtulsam benım her işim sorunlu zaten olacagını sanmıyorum, öyle olsa sorun olurdu bence:26:

office, doktor garantı belgesı verecek dişler için. sertıfıka mıdır nedır
ondan işte

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…