model güsel ama rengi şeker pembesi falan olsaymış daha hoş olurdu belkide.
bide bolera olmasa çok şık olurmuş. ben severim kabarık modelleri
tabii herkesin zevki
mutlulukar cnmopuyorumnanaktan
model güsel ama rengi şeker pembesi falan olsaymış daha hoş olurdu belkide.
bide bolera olmasa çok şık olurmuş. ben severim kabarık modelleri
tabii herkesin zevki
mutlulukar cnmopuyorumnanaktan
Sağol canım ama beyaz tenlı oldugum ıcın daha cok yakısır dıye düşündüm koyu.Boleroyuda nişanlım açık istemedi ayrıca normal hayatta türbanlı bır bayanım cokta yakısık almaz dıye gıymedım ama o halı daha hos ıslemeler sol omuzdan yukarıya sarmasık seklınde uzanıyordu.Ne yapalım kısmet. Çok teşekkür ederimmmm...kaydirigubbakcemile5
Oturup uzun uzadıya mantık açılımı yapamayacagım ıcın bastan özürlerimi sunayım.Ama insanların kararlarına saygı duymak lazım değil mi ? Neticede her koyun kendi bacağından asılacak.Yinede yorum yazmaya değer buldugun ıcın teşekkür ederim.
Canım rahatlık konusunda ben çok rahat değildim.Elbise tek parça ve nişan gününe bıraz daha kılo vermıstım elbise cok bol oldu yalnız etek tarafından asagı cektıgı ıcın bol gözükmedi ama daha kıbar gözükecegim yerde böyle göründü.Gerçekten sabır ısteyen bı secım elbise cok agır bıde mısafırlerın üzerine basmaları vs göz önüne alırsakk :):):):) Tam komediii
Başta nasıl yorum yapılmışsa aynen gidiyo burda da kaydirigubbakcemile3
tarzım değil tarzım değil -tatlicadiarzu- neysee..
bi ömür mutluluklar dilerimm.
Burda kamuya acınca konuyu bunlarıda duymak gerekııyor.Hani mantıklı baktıgındada tarzınızmı dıye bı anket söz konusu degıl.Ama ben yorum yapan bütün arkadaslarıma teşekkür ediyorum zaman ayırıp tarzları olmadıgı halde fikir beyan ettikleri için...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan