Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Sonunda Benimde Nişanlığım Geldi...

Amin arkadaşlar sağolasınızzzz

Allah herkese böyle güzel duyguları hayırlısıyla yaşamayı nasip etsin..

rengi güzel boyun kısa mı bilmiyorum ama elbisenin alt kısmındaki kıvrımlar hareketler seni kısa boylu göstermişşş

rengi güzel boyun kısa mı bilmiyorum ama elbisenin alt kısmındaki kıvrımlar hareketler seni kısa boylu göstermişşş

1.65 boyum ama yazdım ya ilk geldiğinde çekildiğim fotolar bunlar altında babetlerim var ve tarlatan yamuk bıraz öne dogru şişik farkındaysanız. Bir arkadaş boleroda sorun var sanırım demıstı oda sabıtlenmedıgındendi çıtçıtla.Nişandan sonrakı resımlerı koyacagım buraya esas ozaman gercek halı görülecek.Bu ilk giydiğim hali taşımaktan bile acizdim:):):):)opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Ben beğendim rengi çok hoşş kapalı bi bayan olduğun için boleroyu tercih etmen çok doğru tabiki
ben kapalı olmadığım için bolerosuz isterdim
biraz taşlı işlemeli kişinin zevkine kalmış sevmeyen beğenmez bence şık olmuşsun
çok hoş güle güle giyy allah tamamını erdirsinnn
nişan fotolarınada bakmak isterimm

canım güle güle giy ya benimde nişanım olacak salonda ama ben kabarık giymeyi tercih etmiorum nasıl bişi alsam karar veremiorum

Benim cocukluktan beri hayalımdı ve gıydım.Ama taşıması gercekten güçmüş::::):):)

Benim cocukluktan beri hayalımdı ve gıydım.Ama taşıması gercekten güçmüş::::):):)

yaa rahatmı bu kabarık nişanlıklar, çok seviyorum etekleri böyle kabarık modelleri

ben hiç beğenmedim ama zaten önemli olan sizin beğenmiş olmanız ağız tadıyla güzel günlere başlangıç yapmanız dileğiyle.

rengi çok hoşmuş sanada yakışmış benimde yakında nişanım karar veremiyorum elbisede kabarık istemiyorum türbanlıyımda nişanlık bulmakta zorlanıcam gibi gözüküyor bu arada hayırlı olsunnnopuyorumnanaktan

Başta nasıl yorum yapılmışsa aynen gidiyo burda da kaydirigubbakcemile3
tarzım değil tarzım değil -tatlicadiarzu- neysee..
bi ömür mutluluklar dilerimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…